K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

selammm şimdininn tontişlerii geleceğinnn çıbıklarııı!!!!Şeniz

günaydın canlarım dombililerim Şeniz
günaydın çltır çıbıkımmmŞeniz

slm derincimŞenizinşallah manken gibi olucaz allahın izniyle:lepi:

sağol bebemŞenizsanada afiyet bal olsun

nasılsın kuzum Şeniz

keyfin nasıl

gidiyo mu kilocuklar :lepi:
iyiyim bitanem keyfimde iyi sayılır sağolŞeniz
büyük gün pazartesi ladyoşum hem iş başı yapıcam hemde o gün tartılcem bakalım kaç kg vermişim morelimi bozmamak için hergün tartılmıyom cnm haftada 1 günkaydirigubbakcemile3sen ne yapıyon cnm iyimisin öbür tarafta okudum kocik hastaymış sanırım geçmiş olsun cnm iyi bak kocikine onlar bize lazım dimi:asigim:

haftada 1 bakılır zaten hergun hergun bakılırsa anlamı olmaz ki yerimseniben
ptesi de işe başlıyuon tempo da başlıyo
o tempoyla hem kendini toparlar hem kilocuklarını da verirsin :lepi: Şeniz

he hasta kanımca yalandan hasta hala kalkmadı kalksın sorucam nesi varmış kafamçokkarıştı

ewet cnm otur otur vakit geçmiyor en iyisi çalışmak kafam dağılır hiç olmazsa bebek fikrindende uzak olurum yoksa kafayı bozcem bebekle laelaelaelaelae
senin kocik ilgi bekliyor o zaman cnm :jeyyar:alıver şefkatli kollarına:kedi:

kızlar selam bende geçmişi okudum ya bende her gün tartılmak istemiyorum ama kocam illa tartıl diye başımda dikiliyor ben bugün aynıyım yani ne vermişim ne almışım almadımya oda iyi dimi neyse sabah eşim yesin diye bana simit almış bende yarımın az bir beyez peynirle yedim iki bardakta şekersiz açık çay içtim ama bardaklar küçük bardaklar öğlen de dünden kalan çorbam var onu yiycem akşama da döner getircek eşim ama ben içindeki köfteyi yiyecem az yemem lazım ama benim bayarama kadar vermem gerekeniki iklom var herhalde veririrm 62 olmam lazım ahh burda spor salonu olsa hemen giderim ama yok işte

kız çitoscum nasılsın sen benim kilo verdigimi nie yazmıorsu 1 kilo 800 gramı beğenmiyormusun yoksam

kız çitoscum nasılsın sen benim kilo verdigimi nie yazmıorsu 1 kilo 800 gramı beğenmiyormusun yoksam
kaydirigubbakcemile5slm ayşecim hg aynen devam cnm çok iyi gidiyorsun :lepi:ayrıca tebrikler fekat hergün gelmedin için göremedim cnm gözümden kaçmış hemen yazıyom seninkinide günde bir defa olsun uğra topike cnm ne yaptığını öğrenmiş oluruk okişyerimseniben

Son düzenleme:
ÖNEMLİ NOT=DİYET LİSTESİNE UYMAYANLAR CEZA ALICAKTIR!!!
ŞÖYLE Kİ AYNI AY İÇERİSİNDE 3 KEZ DİYETİNİ BOZANLAR AY CANIM ÇEKTİ DAYANAMADIM BOZDUM GİBİ MAZERETLER KABUL EDİLMEMEKTEDİR.
GELELİM CEZAYA KAÇAMAK YAPAN ARKADAŞIN İSMİNİ İMZA BÖLÜMÜME YAZARAK TEŞHİR EDECEĞİM TABİKİ BAŞ TARAFINA ŞİŞKO VE YAHUT TOMBALAK GİBİ LAKAPLAR TAKARAK TEŞHİR EDECEĞİM ONUN İÇİN LÜTFEN KURALLARA UYALIM DİYETİMİZİ HİÇ BOZMAYALIM!!!
ZAYIFLAMAK İSTEYENLER LİSTESİ

DİVİNİTY=boy=1,65=kg=70 ideal kg=60 v.ö=bel=82cm=basen=107cm=göğüs=100cm tebrikler divinity 3,5 kg vermiş:lepi:

CİTOS2903=boy=1,65=kg=88,5 ideal kg=65 v.ö=bel=87cm=basen=1,22=göğüs=1,18 cm tebrikler citos 1,5 kg vermiş:lepi:

PASAKLIMİNİKTANRIÇA=boy=1,62 =kg=56=ideal kg=50 tebrikler pasaklıminiktanrıça 3 kg vermiş:lepi:

BELENAY=boy=1,56=kg=74ideal kg=50 v.ö=bel=78cm=basen=1,16cm=göğüs=98cm tebrikler belenay 1 kg vermiş:lepi:

ECMEL=boy=1,55=kg=57=ideal kg=52kg

DİLOOM=( KG ALMAK İSTEYEN)=boy=1,60=kg=45,5=ideal kg= 55kg

ELEYNA=boy=1,57=kg=59=ideal kg=49kg

OSMANİYE=boy=1,71=kg=74=ideal kg=65kg

MİNİŞ=boy=1,65=kg=65=ideal kg=55kg v.ö =bel=84cm=basen=106cm=göğüs=105cm

KAYRA=(HAMİLE DİYETİ YAPIYOR)=boy=1,60=kg=58=ideal kg= 75kg v.ö=bel=100cm=basen=107cm=göğüs=90cm

NESLİHAN165=boy=1,71=kg=81=ideal kg=70kg

MOPSY=boy=1,69=kg=64=ideal kg=60kg tebrikler mopsy 1,800 gram vermiş:lepi:

ROŞUM=boy=1,70=kg=69=ideal kg=65 kg

XAYSEX=boy=1,55=kg=63,20=ideal kg=50 kg tebrikler xaysex 1,800 gram vermiş:lepi:

KISMETSİZKEDİ=boy=1,63=kg=92=ideal kg=60 kg

TOPİKE DEVAMLI GELMEYENLER LİSTEDEN ADI SİLİNECEKlmaz:

Son düzenleme:
nilücüm canım benim işte azimli bir cengaver dahaalkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrikler nilücüm sen kanma tahriklere bu kişi kocanda olsa devam devamkaydirigubbakcemile5
yook yook kanarmıyım hiç..güzelleşcem diye diyor ama yermi???yemez nilü....yalnız bugün öğlen bikaç parça ıspanaklı börek yedim..hemide çarşaf böreği...ablalar yapmış işte yemekte gelde yeme tadına bakıverdim 4-5 parçacık:)
akşam çorba ama üle kaçamakta yapmıcam eşimin tabağından.zaten ıspanak yemeği yapmıştım düngeceden...yani hiç canım çekmiuyu:lepi:

geldim çitoscum kıllarımdan kurtuldumda geldimkaydirigubbakcemile3
ya zamanında jileti vurmuşum vurmuşum yayılmış biraz.3 senedir ağdadan başka bişi sürmüyom ama yinede yayılmış ya bikez valla kıllarla kıl oluyorum ya-tatlicadiarzu-
bide bikaçtaned çenemde türedi busene-tatlicadiarzu-ay çıldırcimmmdelikafaduldenonlara epilasyon yaptırayım diye düşünüyom ama nasıl ki bilmem ...ya çoğalırsa çenede çok kötü olur..
tam kıllı godikim valla toppiğin hakkını veriyom :roflol

bence de evde vakit geçmez kuzum en iyisi çalışmak :lepi:
benim kocem fazla ilgi beklii şimcik dohtura götürcem onu :mymeka:
görüşürüz daha sonra öptüm çok ŞenizŞenizŞenizŞeniz

günaydın canlarım dombililerim Şeniz
BAK BU LAFI SEVİYOM BEN:kedi:

ayyy bu cümlede güzel olmuş:lepi:

aferin kız ayşe devam devam:lepi:

bence de evde vakit geçmez kuzum en iyisi çalışmak :lepi:
benim kocem fazla ilgi beklii şimcik dohtura götürcem onu :mymeka:
görüşürüz daha sonra öptüm çok ŞenizŞenizŞenizŞeniz
canım kocanada geçmiş olsun adam adamlar nazlıdır bilirim bende dün hastaneden çıkardım eşimi adam hastaneye yattı çıktımı pek bi özlüyorum ama yanımda oluncada didişiyorum bu seferki yatışı koydu bana bi daha hiç üzmicem aşkımı ayy canım benim:teselli:

Lahana suyu

Lahana suyu 2-3 su bardağı suya 4-5 adet Beyaz lahana yapragı kopararak suyun içine atınız.

Su kaynayana kadar bekleyınız. Su kaynayana kadar 1_2 kere karıştırabiliriz lahana suyu’nun daha iyi kıvama gelmesi için lahana suyumuz kaynattıkdan sonra lahana yapraklarını suyun içinden alınız.

Ve lahana suyunu 1 su bardagına bosaltarak hafifden soguduktan sonra içmeye başlayınız.

Yemekden once yemek yemeden içilmesi daha etkili olur. Ayrıca yaptıgımız bu lahana suyu diyeti sayesinde çeşitli saglık problemlerimize’de faydalı olduğunu bilmenizde yarar vardır.

Faydalı olan bu hastalık çeşitlerine örnek olarak şeker hastalıgına kansere selülitlerin sürekli uygulanması halinde ortadan kalkmasına kan dolaşımının hızlanmasına yardımcı olur.

Lahana suyu diyetini yaparken bol bol su tüketmeyede gayret göstermeliyiz çünkü sindirim sistemizin hızlı bi şekilde çalışması daha hızlı zayıflamıza yardımcı olur.

Ayrıca lahana suyunun tadı hosuna gitmezse limon suyu kullanarak tadına güzel bir kıvam verebilirsiniz.

Ortalama 1 haftalık bir lahana suyu diyetinde ortalama 1.5-2 kg arasında kilo verdiğimizi görücelsiniz.

Not: şunu unutmamak gerekir’ki sadece lahana suyuna güvenerek bi diyete başlamamalıyız aynı zamanda yaglı yiyecekler şeker tatlı vb. çabuk kilo almamıza yardımcı olan yiyeceklerden’de uzak durmamız gerekir. ALINTIDIR.

BıRDE BUNU DENEYıN KIZLAR BU HEM DHA KOLAY HEM ıÇıMı DAHA RAHAT OLUR SANIRIM DENEYENLER ÇOK ıYı KıLO VERDıRıYOR DıYORLAR AY NE DUYSAK YAPAR OLDUK YA

kızlar yoğunluktan cevap yaazamadım
çitosum divityim pasaklımm çok geç yazdım yine özrü dilerimmm :kedi::kedi:

sevmeyeceğiniz lafı yazarmıyım heçç Şeniz
kocemi hastaeye götürdüm canım çıktı vallahi
birazdan mıafırler gelir fena yoruldum
eve gelir gelmez hazırlıklara daldım
ha şimdi oturup kk açtım :bbo:

aaaa kimseler yok neyse ben yediklerimi ve yiyeceklerimi yazım kızlar kahvaltıyı hiç sevmem ama yaparım yinede en önemlisi o sabah haşhaşlı kömbe vardı çok nefis bir yufkadan yapılıyor içi tahinli canınız çekmesin yanında çok az beyaz peynir vardı ama kömbenin yarısını yedim tümünü yiyemem iki bardakta açık şekersiz çay başkada bir şey yemedim öglene akşamdan kalan yemeğim onu ısıtırım akşamada mantar pişircem ama az yiyecem bugün tartılmadım çünkü evde misafir vardı baskül salonda oldugu için tartılamadım ha şimdi saat 10 gibi yürüyüş yapcam iyi günler benden bu kadar kızlar görüşürüz

herkese günaydın opuyorumnanaktan
dünkü menüm
öğlen 3 adet yaprak sarma dolma yanında 1 kase yoğurt ve 1 salkım üzüm
akşam ızgara balık 1 adet yanında roka salatası 1 porsiyon
aralarda meyva ve yeşil çay
henüz kocik kalkmadı o kalkıncada kayfaltı edecem edince onuda yazarım
ben sporumu yapmaya gidiyom 1 saatkoşubandımda yürüyüş yapcem görüşürük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…