aferin kız çitos içimizde en azimli sen çıktın he ama hepimizde kilo veriyoruz bu iş olacak galibazemuszemusherkese günaydınlarrrropuyorumnanaktan
ben dün öğlen patates salatası yedim 1 kase yanındada 1 bardak ayran içtim
ablamlar börekleri çörekleri götürürken ben öylece baktım:1ninca:
akşamda fırında tavuk vardı patetesli ve havuçluydu bir baget ve sebzesinden yedim
2 yemek kaşığı bulgur pilavı salata ve yoğurt1 kase yedimcokacimcoook
günaydın günaydın hihoyyyt
bende dün akşam kayınvalidemlerde bir kaç kaşık yeşl mecimek yemeği yedim patatesli 1 bardak da ayran içtim
ıspanaklı börek yapmıştı severim ama yemedim kendime nasıl hakim oldum bilemiyorum
bide börekleri ben kestim sıcak sıcak servis yaptım ooooooofffff akannehir
ama bir sürprizim var 1 kilocuk daha gitmiş tartıldım 56 kg olmuşum kızlaaarrr hihoyyyt
salı günü 57 kgdım dün 56 kg olduğumu görünce böreği görmedi gözüm
alkisalkisalkis :içelim: :sm_cool::dance: :sm_cool: :teytey: :sm_cool: :dance: :sm_cool:
günaydın çıtır kızlar..menüleriniz çok güzel...
bende dün öğlen 2 köfte 1 kase cacık yedim dünakşam lahana çorbamı içtim<.eşim için erişte yapmıştım onun tabağından biki çatal otlandım yine.bide patlıcan oturtmasından 2 halka aldımkaydirigubbakcemile3
oda kızıyo valla sen adam gibi yemek yemeyi bilmiyosun ..ya eziyet çekiyorsun ya şişkinlik diyo:roflol:
haklıda aslında ama öğrencem inş.beslenmeyide:icecream:
bu sabah 1 tabak lahana çorbası<<<<
eşimde sabah asansörde diyo nezaman bitcek bu çorba ya lahana ve kereviz kokusu tenine sindi (yanakından öpmüştümde asansörde):roflol:
ama kanmaz nilü..hiç bırakırmıyım yaazemuszemus
günaydın canımmm çok mutlu oldum senin adına aferim kız böyle devam edersen ödülü hakketcen:hooray::hooray::1hug:günaydın günaydın hihoyyyt
bende dün akşam kayınvalidemlerde bir kaç kaşık yeşl mecimek yemeği yedim patatesli 1 bardak da ayran içtim
ıspanaklı börek yapmıştı severim ama yemedim kendime nasıl hakim oldum bilemiyorum
bide börekleri ben kestim sıcak sıcak servis yaptım ooooooofffff akannehir
ama bir sürprizim var 1 kilocuk daha gitmiş tartıldım 56 kg olmuşum kızlaaarrr hihoyyyt
salı günü 57 kgdım dün 56 kg olduğumu görünce böreği görmedi gözüm
alkisalkisalkis :içelim: :sm_cool::dance: :sm_cool: :teytey: :sm_cool: :dance: :sm_cool:
günaydın çıtır kızlar..menüleriniz çok güzel...
bende dün öğlen 2 köfte 1 kase cacık yedim dünakşam lahana çorbamı içtim<.eşim için erişte yapmıştım onun tabağından biki çatal otlandım yine.bide patlıcan oturtmasından 2 halka aldımkaydirigubbakcemile3
oda kızıyo valla sen adam gibi yemek yemeyi bilmiyosun ..ya eziyet çekiyorsun ya şişkinlik diyo:roflol:
haklıda aslında ama öğrencem inş.beslenmeyide:icecream:
bu sabah 1 tabak lahana çorbası<<<<
eşimde sabah asansörde diyo nezaman bitcek bu çorba ya lahana ve kereviz kokusu tenine sindi (yanakından öpmüştümde asansörde):roflol:
ama kanmaz nilü..hiç bırakırmıyım yaazemuszemus
sırnaşık şeyyakında vildoşla senin midenden lahana lar fışkırcek kaydirigubbakcemile3sendemi kıllı godiksin bizim gibi herşeyimizde aynı hee:roflol::roflol:hadi görüşürük çabuk gel anacımopuyorumnanaktankızlar ben şimdi çıkıyorum 2 saat sonra falan görüşürüz kısmetse..
kuaföre gidip kaş bıyık ağda operasyonuna gircem:)
öptüm siziopuyorumnanaktan
:kedi:ay beloşum çok sağol morel verdin için sende en az benim kadar azimlisin cnm hep birlikte başarıcaz biz bu işi :lepi:kaydirigubbakcemile5aferin kız çitos içimizde en azimli sen çıktın he ama hepimizde kilo veriyoruz bu iş olacak galibazemuszemus
alkisalkisalkisbu börek görüpte yemediğin için
alkisalkisalkisbu verdiğin kilo için
alkisalkisalkisbuda yedek moral olsun diyezemuszemus
bu topikte olan azimle diyete devam eden ve kilo vermeyi başaran vermek için gayret gösteren herkesealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:1ninca::1ninca::1ninca:benimmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyeyyyyy ruuuuuh nerdeysen çık ortayaaaaa gizli kullanıcı kimsin bakim sen
aferin kız çitos içimizde en azimli sen çıktın he ama hepimizde kilo veriyoruz bu iş olacak galibazemuszemus
alkisalkisalkisbu börek görüpte yemediğin için
alkisalkisalkisbu verdiğin kilo için
alkisalkisalkisbuda yedek moral olsun diyezemuszemus
bu topikte olan azimle diyete devam eden ve kilo vermeyi başaran vermek için gayret gösteren herkesealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkis buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn meeeeeeeeeeeeerci kızlaaaar :sm_cool:günaydın canımmm çok mutlu oldum senin adına aferim kız böyle devam edersen ödülü hakketcen:hooray::hooray::1hug:
sırnaşık şeyyakında vildoşla senin midenden lahana lar fışkırcek kaydirigubbakcemile3sendemi kıllı godiksin bizim gibi herşeyimizde aynı hee:roflol::roflol:hadi görüşürük çabuk gel anacımopuyorumnanaktan
:kedi:ay beloşum çok sağol morel verdin için sende en az benim kadar azimlisin cnm hep birlikte başarıcaz biz bu işi :lepi:kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5hadi inşallah başarıcaz hepimizdevereliniortakalkisalkisalkis buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn meeeeeeeeeeeeerci kızlaaaar :sm_cool:
olacak bu iş olacak hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3ben iyice zayıflamadan kimseye göstermiycem kendimi:kedi:kızlar ben diyete başlarken resim çekildim bide 10 kilo verince çekileceğim her 10 kiloda çekileceğim resim ve hepsini bir araya getirip aradaki farkı görmek istiyorum bana moral olack bu daha kolay vermemide sağlaycak ahh ilk 10 kiloyu bi görsem sizede gösteririm artıkın manken gibi vicıdımı:))
Şenizhoşgeldin canım nasılsın:1hug:merhabalar epeydir uğrayamadımm özürdileeriimmm :kedi:
Şenizooo tombul kuşumda gelmiş dorukla ikinizi çok öpüyorum cnm iyi gesmeler size:gitme:Şenizgünaydın canlarım
nasılsınız bakimmmmmmmmmmm
ben doruk paşayı uyuttum anneme bırakacam az sonra dışarı çıkacam
önce size haber verim dedim
azcık hava alim hem alışveriş yapacağım.
hoş arabayla gidip gelcem ama olsun bi değişiklik olur yinede.
bugün misafirlerimiz gelecek izmirden akrabalar bebeği görmeye geliyolar.
2 gün uğrayamam .
öpüyorum hepinizi
bu arada yeni resimler ekledim profilime bakmak isterseniz canlar
kaydirigubbakcemile5sanada iyi gesmeler kanki senin adına çok sevindim anladın sen onukaydirigubbakcemile3Şenizayy geçmişi okudum süperik kızlar
beloş ablam pasaklı citos ben mopsy hepte kilo vermişiz yaşasınnnnn :lepi:
hepinizi öptüm ben kaçtım
beryal ve nereusum sizde hoşgeldiniz canlar hep bekleriz a.s.
ben kendime kepekli ekmekten kaşarlı tost yaptım
yanındada 1 domates ve salatalık
ve 1 fincan yeşil çay şekersiz onu yiycem şimcik afiyetlezemuszemus
merhabalar epeydir uğrayamadımm özürdileeriimmm :kedi:
zemuszemus kilo veriyorus meltooş :sm_cool: :hooray: :hooray:ayy geçmişi okudum süperik kızlar
beloş ablam pasaklı citos ben mopsy hepte kilo vermişiz yaşasınnnnn :lepi:
hepinizi öptüm ben kaçtım
beryal ve nereusum sizde hoşgeldiniz canlar hep bekleriz a.s.
günaydın canlarım
nasılsınız bakimmmmmmmmmmm
ben doruk paşayı uyuttum anneme bırakacam az sonra dışarı çıkacam
önce size haber verim dedim
azcık hava alim hem alışveriş yapacağım.
hoş arabayla gidip gelcem ama olsun bi değişiklik olur yinede.
bugün misafirlerimiz gelecek izmirden akrabalar bebeği görmeye geliyolar.
2 gün uğrayamam .
öpüyorum hepinizi
bu arada yeni resimler ekledim profilime bakmak isterseniz canlar