- 26 Ocak 2009
- 8.121
- 36
beryalcım ay maşallah oğluşuna ya resimler harika
teşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beryalcım ay maşallah oğluşuna ya resimler harika
tamama canım her fırsat buluşumda geliyorumayy geçmişi okudum süperik kızlar
beloş ablam pasaklı citos ben mopsy hepte kilo vermişiz yaşasınnnnn :lepi:
hepinizi öptüm ben kaçtım
beryal ve nereusum sizde hoşgeldiniz canlar hep bekleriz a.s.
Şenizhoşgeldin canım nasılsın:1hug:
Şenizooo tombul kuşumda gelmiş dorukla ikinizi çok öpüyorum cnm iyi gesmeler size:gitme:Şeniz
kaydirigubbakcemile5sanada iyi gesmeler kanki senin adına çok sevindim anladın sen onukaydirigubbakcemile3Şeniz
ay ben bugünden yazayım sabah unutuyorum dün ne yedim diye düşünüyorum sonrakafamçokkarıştı
sabah:
1 gevrek izmirliyik ya gevrek deriz biz sizin simit dediğinizelülülülülülü
1 bardak süt
2biber
1 salatalık
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
az peynir
öğlen:
adananın meşhur sarımsaklı köftesinden yedim bir tabak:kedi:
birde 3 tane lahana sarması
akşam:
balık
salata
bol bol su ve çay
kızlar dikkat ettiniz mi hiç ekmek yemedim bu iş olacak olacak:lepi:
ayrıca takvimime dikkat ederseniz bu hafta 2 kilo vermişim yaz çitosum bu hafta bereketli geçti:sm_cool::teytey:delikafaduldenalkisalkisalkishihoyyytsositososito:lepi:
günaydın cnm kız yoksa recimi bozdunda unuttum ayağınamı yatıyon hee:jeyyar:kızmıycam söle hadi sadece oklavayla totona vurcemklava:Günaydııınn hafta sonu neler yedim hatırlamıyorum :bbo:
ama abartmadım ipin ucunu kaçırmadım dün akşam balık vardı menü de bol salatayla balık yedim zemuszemus
şimdi de aç karnına beşibiryerde çayımı içiyorum sonra annemin yaptığı bir dilim ıspanaklı börekle kahvaltımı yapacağım hihoyyyt
afiyet olsun ben zigara içemiyom burda yasak zabıtalar tepemize dikelir öğlen yemek arası içerimohh kahvaltımı ettim şimdi bide zıgara içecem ama benim kız uyandı az sonra onu postalayıp zıkkımlanıyım bari
günaydın eleyna hg cnma.s.gunaydın kızlar nasılsınz
hee burdayım cnmiyiyim sen nasılsın bugün kimse yok yine herkeş nirde acaba:hulya:cıtos canım burdamısın nasılsın
günaydın eleyna hoşgeldin Şenizgunaydın kızlar nasılsınz
hee benim zabıtada kızım :umursamaz:afiyet olsun ben zigara içemiyom burda yasak zabıtalar tepemize dikelir öğlen yemek arası içerim
dombililer çubuk olma yolunda :1shok: :lepi:
hepinize günaydın Şeniz Şeniz Şeniz