Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın çltır çıbıkımmmŞenizgünaydın canlarım dombililerim Şeniz
slm derincimŞenizinşallah manken gibi olucaz allahın izniyle:lepi:selammm şimdininn tontişlerii geleceğinnn çıbıklarııı!!!!Şeniz
sağol bebemŞenizsanada afiyet bal olsunzemuszemus afiyet olsun çitosum
sabah bi açma yidim bende şimdi beşibir yerde çayımı içtim birazdan da elmamı yiiicem zemuszemus
canım nasılsın nerelerdesin Şeniz recim ne alemde :jeyyar:
zemuszemus kilo veriyorus meltooş :sm_cool: :hooray: :hooray:
günaydın çltır çıbıkımmmŞeniz
slm derincimŞenizinşallah manken gibi olucaz allahın izniyle:lepi:
sağol bebemŞenizsanada afiyet bal olsun
iyiyim bitanem keyfimde iyi sayılır sağolŞeniznasılsın kuzum Şeniz
keyfin nasıl
gidiyo mu kilocuklar :lepi:
ewet cnm otur otur vakit geçmiyor en iyisi çalışmak kafam dağılır hiç olmazsa bebek fikrindende uzak olurum yoksa kafayı bozcem bebekle laelaelaelaelaehaftada 1 bakılır zaten hergun hergun bakılırsa anlamı olmaz ki yerimseniben
ptesi de işe başlıyuon tempo da başlıyo
o tempoyla hem kendini toparlar hem kilocuklarını da verirsin :lepi: Şeniz
he hasta kanımca yalandan hasta hala kalkmadı kalksın sorucam nesi varmış kafamçokkarıştı
kızlar selam bende geçmişi okudum ya bende her gün tartılmak istemiyorum ama kocam illa tartıl diye başımda dikiliyor ben bugün aynıyım yani ne vermişim ne almışım almadımya oda iyi dimi neyse sabah eşim yesin diye bana simit almış bende yarımın az bir beyez peynirle yedim iki bardakta şekersiz açık çay içtim ama bardaklar küçük bardaklar öğlen de dünden kalan çorbam var onu yiycem akşama da döner getircek eşim ama ben içindeki köfteyi yiyecem az yemem lazım ama benim bayarama kadar vermem gerekeniki iklom var herhalde veririrm 62 olmam lazım ahh burda spor salonu olsa hemen giderim ama yok işte
kaydirigubbakcemile5slm ayşecim hg aynen devam cnm çok iyi gidiyorsun :lepi:ayrıca tebrikler fekat hergün gelmedin için göremedim cnm gözümden kaçmış hemen yazıyom seninkinide günde bir defa olsun uğra topike cnm ne yaptığını öğrenmiş oluruk okişyerimsenibenkız çitoscum nasılsın sen benim kilo verdigimi nie yazmıorsu 1 kilo 800 gramı beğenmiyormusun yoksam
yook yook kanarmıyım hiç..güzelleşcem diye diyor ama yermi???yemez nilü....yalnız bugün öğlen bikaç parça ıspanaklı börek yedim..hemide çarşaf böreği...ablalar yapmış işte yemekte gelde yeme tadına bakıverdim 4-5 parçacık:)nilücüm canım benim işte azimli bir cengaver dahaalkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrikler nilücüm sen kanma tahriklere bu kişi kocanda olsa devam devamkaydirigubbakcemile5
günaydın canımmm çok mutlu oldum senin adına aferim kız böyle devam edersen ödülü hakketcen:hooray::hooray::1hug:
sırnaşık şeyyakında vildoşla senin midenden lahana lar fışkırcek kaydirigubbakcemile3sendemi kıllı godiksin bizim gibi herşeyimizde aynı hee:roflol::roflol:hadi görüşürük çabuk gel anacımopuyorumnanaktan
:kedi:ay beloşum çok sağol morel verdin için sende en az benim kadar azimlisin cnm hep birlikte başarıcaz biz bu işi :lepi:kaydirigubbakcemile5
ewet cnm otur otur vakit geçmiyor en iyisi çalışmak kafam dağılır hiç olmazsa bebek fikrindende uzak olurum yoksa kafayı bozcem bebekle laelaelaelaelae
senin kocik ilgi bekliyor o zaman cnm :jeyyar:alıver şefkatli kollarına:kedi:
BAK BU LAFI SEVİYOM BEN:kedi:günaydın canlarım dombililerim Şeniz
ayyy bu cümlede güzel olmuş:lepi:selammm şimdininn tontişlerii geleceğinnn çıbıklarııı!!!!Şeniz
aferin kız ayşe devam devam:lepi:kızlar selam bende geçmişi okudum ya bende her gün tartılmak istemiyorum ama kocam illa tartıl diye başımda dikiliyor ben bugün aynıyım yani ne vermişim ne almışım almadımya oda iyi dimi neyse sabah eşim yesin diye bana simit almış bende yarımın az bir beyez peynirle yedim iki bardakta şekersiz açık çay içtim ama bardaklar küçük bardaklar öğlen de dünden kalan çorbam var onu yiycem akşama da döner getircek eşim ama ben içindeki köfteyi yiyecem az yemem lazım ama benim bayarama kadar vermem gerekeniki iklom var herhalde veririrm 62 olmam lazım ahh burda spor salonu olsa hemen giderim ama yok işte
canım kocanada geçmiş olsun adam adamlar nazlıdır bilirim bende dün hastaneden çıkardım eşimi adam hastaneye yattı çıktımı pek bi özlüyorum ama yanımda oluncada didişiyorum bu seferki yatışı koydu bana bi daha hiç üzmicem aşkımı ayy canım benim:teselli:bence de evde vakit geçmez kuzum en iyisi çalışmak :lepi:
benim kocem fazla ilgi beklii şimcik dohtura götürcem onu :mymeka:
görüşürüz daha sonra öptüm çok ŞenizŞenizŞenizŞeniz
BAK BU LAFI SEVİYOM BEN:kedi:
canım kocanada geçmiş olsun adam adamlar nazlıdır bilirim bende dün hastaneden çıkardım eşimi adam hastaneye yattı çıktımı pek bi özlüyorum ama yanımda oluncada didişiyorum bu seferki yatışı koydu bana bi daha hiç üzmicem aşkımı ayy canım benim:teselli: