K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

fazla kaçırma valla afişe edicek çitos bizi biliysın di mi kaydirigubbakcemile3

:Saruboceq: :Saruboceq: sağlıklı olsunda ama rabbim içimi biliyo ya bende kızım olsun isterim ama oğlum olursa üzülmem :Saruboceq: sağlıkla gelsinler

ayyy benimde hep hayalimde bi kızımın olması var kayracım :asigim:

inşallah rabbim gönlüne göre versin önemli olan sağlıklı olsun da inşallah :Saruboceq:

oooooh süpeeeeerrr tebrikler canım zemuszemus zemuszemus zemuszemus

yok yan çizmiyoruz çitosum yaa kızma hemen bize :kedi:

kızlar ben sabah tartılmadım evden aceleyle cıktım ıcın ya yarın sabah tartıllım bende

sağol çitoscum ...walla yan çizmek yok bu satten sonra...
yan çizen yamuk olsun)))
zaten sen o kaçamaklaa uzun süre izin vermezsin imza bölümüne taşırsın artugunkaydirigubbakcemile2
kızlar bende çay içmeye iniyorum 5dk....gidenlere hoşçakalın.ben yine gelcem....

sağol pasaklı...hoşgeldin sende.ben çay içmeye iniyom gülü gülü:gitme:

selam pasaklı nasıl gidiyo rejim ben pek cok acıkıyom bugünlerde yawww mirmirmirmir

recim iyi gidiyo kızlar 2 kg gitti bakalım hafta sonu tartılırım daha vermiş miyim almış mıyım bakarız zemuszemus

bende gidip bi çay içiyim

eee sizde ne var yok ansı gidiyo recim işleri

ben beşibiryerde çayımdan demledim bi bardak geldim içiyorum ohhh şifa olsun yarasın
yağlarım yol olup gitsin :roflol:

herkese hayırlı cumalar
bu zayıf kuluda aranıza alın dışlamayın beniiii(((
çitosum,topragım nerdesiniz be

ben geldim kimseler yok kızlar galiba ben bir kilo dahha verdim neyse yediklerimi yazım sabah biraz ekmek biraz peynir beyaz peynir salatalık çok az domates çok az yedim sevmiyorum onlarıda iki bardak çay içtim açık mam öglen yogurt çorbası bir kase ha bu arada saat 10 gibi tam tempo yürüyüşümü yaptım arada bir elma bir tanede gevrek yedim aralarda o var diyet te bol su içiyorum şimdi tartıldı tok karnıma kocam ısrarla tartıl dedi 64,10 gramdım akşamda ne yerim bilmem ama yarın size yazarım inşallah kaçırmam da az yerim öpüyorum sizi by bybybyby k.i.b.a.e.o.

hb tatlımm kimsecikler yok nerde bu millet yahu

evet kimsecikler yok bugün herkesin işi var sanırım dışarıda :hulya:

ayşecim süper 1 kilo daha gitmiş tebrikler opuyorumnanaktan

bugün öğle yemeğinde ızgara tavuklu salata yedim, domates, salatalık, zeytin, havuç, kıvırcık ve limonla birlikte zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…