- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 9
- 38
teşekkür ederim pasaklıcım miraycım
çok mutluyum
valla kaçamak yaptım arada ne yalan söyleyim
ama her yaptığım kaçamağın ardından şinavlar çektim bacak hareketleri yaptım
bisikletimin dakkayı arttırdım
bugünde gün var
az yiycem ama tatlıda yiycem kendimi ödüllendirecem
yoksa citosun ödül mödül vereceği yok kaydirigubbakcemile3
:Saruboceq: :Saruboceq: sağlıklı olsunda ama rabbim içimi biliyo ya bende kızım olsun isterim ama oğlum olursa üzülmem :Saruboceq: sağlıkla gelsinler
günaydın çıtırlar...
kızlar busabah 63.800 çıktım hihoyyyt mucize mucize....
ben bu lahana çorbasına bittim yaaopuyorumnanaktan
süperrr..kilo verdikçe seviyorum bu çorbayıııopuyorumnanaktan
herdefasında pöff baydı falan desemde tartıya çıkınca ohhh iç iç nilü süper gidiyosun diyorummkaydirigubbakcemile5
kendimi iyi hissediyorum bakalım .birazda spor yapabilsem sıkılaşsa vücudum tam olcek...
geçen hafta 65.700 düm..tatilden döndüğüm gün 65.800düm:...gülüü gülüü kilolarr
çokmu acıdı cnm gel öpüyüm Şenizben sizin için düşünüyom yoksa banane isteyen istediğini yesin:umursamaz:ama yarın ben filinta gibi dolaşırken lütfen hased gözlerle bakmayın bana :roflol:
al sana ödül:mymeka::mymeka::mymeka:al sana hediyeeeklava: klava: klava: klava:bide şikayet ediyor ye istediğini ye karışmıycam patlayana çatlayana kadar yeyin hepiniz:umursamaz:daha davosa gitmemm:dilcikar:
hoşgeldin nilü ne güzel cnm tebrik ederimvereliniortakbizimkiler yan çizmeye başladı hediye bekliyorlar bide:umursamaz:
osmanıye gorusmeyelı nasılsın canım
iyiyim canım sen nasılsın ögleden sonra misafirliğe gidicem de bakıyom simdilik
fazla kaçırma valla afişe edicek çitos bizi biliysın di mi kaydirigubbakcemile3
ayyy benimde hep hayalimde bi kızımın olması var kayracım :asigim:
inşallah rabbim gönlüne göre versin önemli olan sağlıklı olsun da inşallah :Saruboceq:
oooooh süpeeeeerrr tebrikler canım zemuszemus zemuszemus zemuszemus
yok yan çizmiyoruz çitosum yaa kızma hemen bize :kedi:
hımm ıyı sana ıyı gezmeler canım
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:enbuyukkk:
slm kızlar
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr zemuszemus
recim iyi gidiyo kızlar 2 kg gitti bakalım hafta sonu tartılırım daha vermiş miyim almış mıyım bakarız zemuszemus
bende gidip bi çay içiyim
herkese hayırlı cumalar
bu zayıf kuluda aranıza alın dışlamayın beniiii(((
çitosum,topragım nerdesiniz be
ay aşkolsun dışlar mıyız hiç hoşgeldin kuzum zemuszemus[/QUOTEhb
hb tatlımm kimsecikler yok nerde bu millet yahu
hb tatlımm kimsecikler yok nerde bu millet yahu
ben geldim kimseler yok kızlar galiba ben bir kilo dahha verdim neyse yediklerimi yazım sabah biraz ekmek biraz peynir beyaz peynir salatalık çok az domates çok az yedim sevmiyorum onlarıda iki bardak çay içtim açık mam öglen yogurt çorbası bir kase ha bu arada saat 10 gibi tam tempo yürüyüşümü yaptım arada bir elma bir tanede gevrek yedim aralarda o var diyet te bol su içiyorum şimdi tartıldı tok karnıma kocam ısrarla tartıl dedi 64,10 gramdım akşamda ne yerim bilmem ama yarın size yazarım inşallah kaçırmam da az yerim öpüyorum sizi by bybybyby k.i.b.a.e.o.