K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

citoss bugün günüm var sende hemen ablanlarımı davet ettin
kıs senin babanın işi ne oldu kadını istedinizmi
sırnaşık şeyheee perşembe gelin dediydim sen erteletince bende ertelttimnaniknanik
o iş şimdilik askıda günü belli deel
evlencek yinede ama kadının kardeşlerimi ne varmış onlar gelince görüşülcekmiş

:çok üzgünüm:bende yerdim ama kıymalı olduğu için fazlası yasak bana
aaaaa kıyma niye yasak
sende madem öyle kıymasını eşine vereydin patlıcanını yiyeydin
ben zaten en çok patlıcanını severim zemuszemus
sırnaşık şeyheee perşembe gelin dediydim sen erteletince bende ertelttimnaniknanik
o iş şimdilik askıda günü belli deel

iyi yapmışsın
dükkana daha kimse uğramaz böğün o zaman kepenkleri indirek giderken benneyaptımki

oluum asıl patlıcanı yağlii olyiisırnaşık şeykıymada yağlı çok az yedim yinede :sinifsinif:
hee kapatıp gidelim ışığı gören gelmesinsırnaşık şeysırnaşık şey

len ben dün tartıldım 58 kiloyum hem 62 değil 60 dım sana yazdığımda yaz kızım lülülülülülü lülülülülülü

len ben dün tartıldım 58 kiloyum hem 62 değil 60 dım sana yazdığımda yaz kızım lülülülülülü lülülülülülü
sırnaşık şeykız sen hamiş değilmin niye düşüyor kg senin yükselceği yere:roflol:
tamam taman değiştiriyom yoksa bişi yemiyonmu kayra döverim bak seni bebişini iyi beslelmaz:

sen daha bu rakamları rüyanda bile göremezsin :roflol: :roflol:
:lepi:hadiyaa kız nilüşte benden beter takmış kilosuna çok azimli maşallah onu gördükçe bende coşuyom:dance:

yaa lahana çorbasıyla vermiş hemide
lahana yiye yiye içim dışıma çıkmıştı ama bu haberi duyduktan sonra daha bırakmam
önümüzdeki haftada yapacam lahana çorbası cokacimcoook

sırnaşık şeykız sen hamiş değilmin niye düşüyor kg senin yükselceği yere:roflol:
tamam taman değiştiriyom yoksa bişi yemiyonmu kayra döverim bak seni bebişini iyi beslelmaz:

yok anacıım yamiyorum değil yiyemiyorum kusmaktan su bilem durmuyo midemde yaramaz netsin durmuyo 5 dk çrş günüde gittik dr maşallah kıpır kıpır dedi kollar bacaklar dans ediyodu sıpa

sen öle san :dilcikar: :dilcikar:

citos..lady..eleyna..pasaklı..beloş ablam..derin..hepinize günaydın hayırlı cumalar

zabah tartıldım 70 i gördüm üleee delikafadulden :teytey: :dance:

ooooh yandan yandan :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Şenizcanım bende seni seviyom sarışın bombam benim:asigim::1hug:

:mymeka:gül sen gülllklava:sende ikinci vukuatını işledin kaldı birrrrrkötükedihüsosanada gelicek ceza

bende seni sefiyom da ne vuruyosun kafama kafama :gitme:

bişi sorcem :kedi: eğer kilo verilmişse yapılan kaçamaklar sayılmaz di miiiiiiiiiii :kedi: hihoyyyt :1rolleyes:

teşekkür ederim pasaklıcım miraycım
çok mutluyum
valla kaçamak yaptım arada ne yalan söyleyim
ama her yaptığım kaçamağın ardından şinavlar çektim bacak hareketleri yaptım
bisikletimin dakkayı arttırdım
bugünde gün var
az yiycem ama tatlıda yiycem kendimi ödüllendirecem
yoksa citosun ödül mödül vereceği yok kaydirigubbakcemile3

anasının kızı
senin bebekte aynı sen gibi kıpır kıpır delikafadulden
kız dedim içime kız doğuyo :ecrin_bebek:

:Saruboceq: :Saruboceq: sağlıklı olsunda ama rabbim içimi biliyo ya bende kızım olsun isterim ama oğlum olursa üzülmem :Saruboceq: sağlıkla gelsinler

günaydın çıtırlar...
kızlar busabah 63.800 çıktım hihoyyyt mucize mucize....
ben bu lahana çorbasına bittim yaaopuyorumnanaktan
süperrr..kilo verdikçe seviyorum bu çorbayıııopuyorumnanaktan
herdefasında pöff baydı falan desemde tartıya çıkınca ohhh iç iç nilü süper gidiyosun diyorummkaydirigubbakcemile5

kendimi iyi hissediyorum bakalım .birazda spor yapabilsem sıkılaşsa vücudum tam olcek...
geçen hafta 65.700 düm..tatilden döndüğüm gün 65.800düm:...gülüü gülüü kilolarr

şu kilolardan kurtulmadan güzel olamıcezz napimmmafoldumben
taktım ki ne taktımm:kedi:
zayıf hatunlardan ne eksiğimiz var.....bide hamile kalırsam çok şişman olmak işstemiyorummmmafoldumben
burada 4 koldan azimle kararlılıkla yürücezçhep birbirimize destek olcaz motive yapcaz bu kiloladan kurtulcaz inşallahh.....
sonrada almıcaz tabiiikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…