K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

:Saruboceq: :Saruboceq: sağlıklı olsunda ama rabbim içimi biliyo ya bende kızım olsun isterim ama oğlum olursa üzülmem :Saruboceq: sağlıkla gelsinler
tabi canım hayırlı olsun sağlıklı olsun en önemlisi bu
ama senin gibi bıcırık bi kızın olsun isterim bende :emir_bebek:
günaydın çıtırlar...
kızlar busabah 63.800 çıktım hihoyyyt mucize mucize....
ben bu lahana çorbasına bittim yaaopuyorumnanaktan
süperrr..kilo verdikçe seviyorum bu çorbayıııopuyorumnanaktan
herdefasında pöff baydı falan desemde tartıya çıkınca ohhh iç iç nilü süper gidiyosun diyorummkaydirigubbakcemile5

kendimi iyi hissediyorum bakalım .birazda spor yapabilsem sıkılaşsa vücudum tam olcek...
geçen hafta 65.700 düm..tatilden döndüğüm gün 65.800düm:...gülüü gülüü kilolarr

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt yaşasın nilüşüm bende 70 im ve sporumuda yaptığım için daş gibiyim
etim zaten sıkıydı şimdide çok spor yapıyorum kazık gibi oldumkaydirigubbakcemile3

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt yaşasın nilüşüm bende 70 im ve sporumuda yaptığım için daş gibiyim
etim zaten sıkıydı şimdide çok spor yapıyorum kazık gibi oldumkaydirigubbakcemile3

kısmet cnm

kocişinin hoşuna gidimi kazık gibin olmak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kısmet cnm

kocişinin hoşuna gidimi kazık gibin olmak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey gidiyi niye gitmesin :dilcikar:
herkes gibi koftiden etimiz yok kilo verdimmi sünmüyok :roflol:
canım benim benide düşünür kendinide naniknanik az daha kilo veriyim extra jel alacak bana
çatlaklarıma piling yapacak
masaj aleti aldı eve selilütlerim için zemuszemus

sen daha bu rakamları rüyanda bile göremezsin :roflol: :roflol:

yaa lahana çorbasıyla vermiş hemide
lahana yiye yiye içim dışıma çıkmıştı ama bu haberi duyduktan sonra daha bırakmam
önümüzdeki haftada yapacam lahana çorbası cokacimcoook
:sinifsinif:ben yemiycem

yok anacıım yamiyorum değil yiyemiyorum kusmaktan su bilem durmuyo midemde yaramaz netsin durmuyo 5 dk çrş günüde gittik dr maşallah kıpır kıpır dedi kollar bacaklar dans ediyodu sıpa
:nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah bebişine cnm:emir_bebek::emir_bebek:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey gidiyi niye gitmesin :dilcikar:
herkes gibi koftiden etimiz yok kilo verdimmi sünmüyok :roflol:
canım benim benide düşünür kendinide naniknanik az daha kilo veriyim extra jel alacak bana
çatlaklarıma piling yapacak
masaj aleti aldı eve selilütlerim için zemuszemus

kociş masaj yapar sen sızarsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sonra gelsin vildana kardiş :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kıs göbişimle memişim yumuşak işte bacaklar kalçalar ve kollar sert tamammı

süpersin vildoo..70 oldun demek..ii gidiyor..e bide kazık gibim olunca fit olmuştur fizikin..:)
benim fizik iyide kimya bozuk ..yumuşak bacaklarımın üstü:KK43:(((
adım haeketlerine başlıcam kazık olmak içim bendekaydirigubbakcemile5

:sinifsinif:ben yemiycem

:nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah bebişine cnm:emir_bebek::emir_bebek:
inat yesende daha kolay kilo versen nolur
allah allah ben inanamıyom haa çokta lezzetli oysaki tadı ben sevdim yani sen nasıl sevemedin hayret fisfisfis
desene senin sevdiğini yediğini yemek zorundamıyım diye sırnaşık şey sırnaşık şey
kociş masaj yapar sen sızarsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sonra gelsin vildana kardiş :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:jeyyar: niye olmasın lülülülülülü fena fikir değil aslında -tatlicadiarzu- böğünden geçerli olmak üzere hayata geçiriyorum :kedi:

şu kazık lafına bayıldım profilime yazcem ayıp olmasa sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

süpersin vildoo..70 oldun demek..ii gidiyor..e bide kazık gibim olunca fit olmuştur fizikin..:)
benim fizik iyide kimya bozuk ..yumuşak bacaklarımın üstü:KK43:(((
adım haeketlerine başlıcam kazık olmak içim bendekaydirigubbakcemile5
bisiklet bacak kaslarını çok geliştiriyomuş canım sengözlerimebaksanab
orasıda yetiyodur adamcağıza sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

zabah zabah tübe yarabbim akannehir kaydirigubbakcemile3

ooooh yandan yandan :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

bende seni sefiyom da ne vuruyosun kafama kafama :gitme:

bişi sorcem :kedi: eğer kilo verilmişse yapılan kaçamaklar sayılmaz di miiiiiiiiiii :kedi: hihoyyyt :1rolleyes:
çokmu acıdı cnm gel öpüyüm Şenizben sizin için düşünüyom yoksa banane isteyen istediğini yesin:umursamaz:ama yarın ben filinta gibi dolaşırken lütfen hased gözlerle bakmayın bana :roflol:
teşekkür ederim pasaklıcım miraycım
çok mutluyum
valla kaçamak yaptım arada ne yalan söyleyim
ama her yaptığım kaçamağın ardından şinavlar çektim bacak hareketleri yaptım
bisikletimin dakkayı arttırdım
bugünde gün var
az yiycem ama tatlıda yiycem kendimi ödüllendirecem
yoksa citosun ödül mödül vereceği yok kaydirigubbakcemile3
al sana ödül:mymeka::mymeka::mymeka:al sana hediyeee:eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava:bide şikayet ediyor ye istediğini ye karışmıycam patlayana çatlayana kadar yeyin hepiniz:umursamaz:daha davosa gitmemm:dilcikar:

günaydın çıtırlar...
kızlar busabah 63.800 çıktım hihoyyyt mucize mucize....
ben bu lahana çorbasına bittim yaaopuyorumnanaktan
süperrr..kilo verdikçe seviyorum bu çorbayıııopuyorumnanaktan
herdefasında pöff baydı falan desemde tartıya çıkınca ohhh iç iç nilü süper gidiyosun diyorummkaydirigubbakcemile5

kendimi iyi hissediyorum bakalım .birazda spor yapabilsem sıkılaşsa vücudum tam olcek...
geçen hafta 65.700 düm..tatilden döndüğüm gün 65.800düm:...gülüü gülüü kilolarr
hoşgeldin nilü ne güzel cnm tebrik ederimvereliniortakbizimkiler yan çizmeye başladı hediye bekliyorlar bide:umursamaz:

çokmu acıdı cnm gel öpüyüm Şenizben sizin için düşünüyom yoksa banane isteyen istediğini yesin:umursamaz:ama yarın ben filinta gibi dolaşırken lütfen hased gözlerle bakmayın bana :roflol:
al sana ödül:mymeka::mymeka::mymeka:al sana hediyeee:eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava:bide şikayet ediyor ye istediğini ye karışmıycam patlayana çatlayana kadar yeyin hepiniz:umursamaz:daha davosa gitmemm:dilcikar:

hoşgeldin nilü ne güzel cnm tebrik ederimvereliniortakbizimkiler yan çizmeye başladı hediye bekliyorlar bide:umursamaz:

:1shok: :1shok: tamam la kızma patron sensin sen ne dersen o olsun
açlıktan sinirlerin zıplıyi bak git bi lokma bişey al ağzına :icecream:

:1shok: :1shok: tamam la kızma patron sensin sen ne dersen o olsun
açlıktan sinirlerin zıplıyi bak git bi lokma bişey al ağzına :icecream:
:eek:iyi hadi görüşürük ağşama bende ortalığı toparlıyımopuyorumnanaktan

bende kaçtım ne günüm var bugün ne misafirim sadece ütüm var yarın görüşürük
kaydirigubbakcemile5gülü gülü kolay gelsin sanada cnm

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:enbuyukkk:

X