K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

ehhhehehee ticarete atılıyorum iş kadını olacam :roflol:
eşler tutmasa zaten kaynanalar sağlıklı gelin bırakmazlar hayatta :dilcikar:
canım bacım napıyım gelıyorum burda bıraz sohbet falan ınsanın moralı yerıne gelıyor canım yenıde sayılırım canım 2bucuk olucak evlenelı

iyi yapıyon gel kafa dağıt tabikide
biz her zaman dinlemeye hazırız

aynı anda herkesin bilgisayarında problem nasıl olsun kız kk da sorun oldu giremedik kapıdan içeri kaydirigubbakcemile3

evet canım ya bazen oluyor kk gecenlerde bndede olmusdu ya bugunde cenem dusdu he cokmu konusdum ne :hulya: :hulya: :hulya:

benim girmemle elektiriklerin gitmesi bir oldu
temelli geldim canımm ama benim zayıflamayla ne işim olur gı

Günaydın kızlar hayırlı cumalar zemuszemus

Ben dün akşam küçük bi pizza yedim :kedi: ne zamandır canım çekiyodu evdede yemek yoktu değişiklik yaptık

Sabah kahvaltımı henüz etmedim evde bir bardak süt içtim ikide yumurta haşladım ama kocik yemedi geç kalıyoruz diye bende aldım ikisini de getirdim iş yerine şimdi yiiicem

günaydınnn tontişlerimm!!!opuyorumnanaktan
hayırlıı cumalarr!!
pasaklıı afiyett olsunn canımcımm!!!:1hug:
nasılızz bugünn??

günaydın dobiş kardeşlerim:lepi:
dünkü menüyü(22,10,2009 perşembe) yazıyorum
sabah:
3zeytin
2dilim ekmek
az peynir
2biber
bir çay bardağı süt

öğlen:
salata
balık
patates kızarması
bir dilim ekmek

akşam:
hiç bişey yemedim sadece su içtim birde maden suyu o kadarkafamçokkarıştı

ohh afiyet olsun bacım benim yerimede yeseydin özledim bende pizzayı ama ben yemiyeceğim daha vermem gereken çoooooook kilom var kahvaltını yap bakim yoksa kafan çalışmazkaydirigubbakcemile3

günaydınnn tontişlerimm!!!opuyorumnanaktan
hayırlıı cumalarr!!
pasaklıı afiyett olsunn canımcımm!!!:1hug:
nasılızz bugünn??
hoş geldin günaydın yine ağzımızı sulandırmaya mı geldinkaydirigubbakcemile3
sanada hayırlı cumalar canım biz iyiyiz en azından kendi adıma iyi olduğumu söyleyebilirim :hulya:sen nasılsın

yokk belenayımmm sabahh sabahh hafiff yiiiiyinn!:1hug:
ağzınızı sulandırrmicimmm bugünn!!kaydirigubbakcemile2
ben de iyiyim çok şükürr birazz kafamm yorgunn zaman yetmiii bana ders çalışşşmak istiyorumm,spor yapmakk istiyorum,kitap okumak istiyorumm eee çocuk kocaa ev işleri de beni bekliiiyoooakannehir birgün nasıll bitiii anlamimmm bu ara!!!CADIARZU

şşşşşş aramızda kalsın :1ninca:
çitos duyarsa kızabilir kaydirigubbakcemile3 belki de kızmaz bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
akşam da meyve yedim bol bol armut, ananas ve portakal :lepi:

Son düzenleme:
kadın olmanın dezavantajları bunlar hele evliysen bide çocuk varsa tamamdır ama canım Allah sağlık versinde bunlar güzel uğraşlar yettiği kadarını yap boşveeeeeeeeryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…