ne var oluum sapuk olucak:dilcikar::dilcikar:merak ettim işte ne var bunda hatta seninkinide merak ediyom:jeyyar:
:mymeka:eve habire halı alacana odanı değiştir o zaman:dilcikar:sapığsın işte sapığ sapığğğğ naniknanik naniknanik
benim yatak odam eski :çok üzgünüm: 11,5 senelik evliyim ben oliim
önce salon takımımı alıyım allah nasip ederse sıra yatak odasına gelecek ..değiştirecem inşallahhhhh
:mymeka:eve habire halı alacana odanı değiştir o zaman:dilcikar:
Takip edilen konu kıllı godikler :roflol: etiketlerdeki kıllı godiklere tıklayınca bizim topik çıkıyo
o ticker yaptığımız sitede vardı hemen seçtim laaa..çok sexuu geldüü:)Mopsygelince oku mesajıma civap ver
o tickerindeki fingirdek karıyı nerden buldun hihoyyyt
benimki fingirdemiyo :1no2:
Takip edilen konu kıllı godikler :roflol: etiketlerdeki kıllı godiklere tıklayınca bizim topik çıkıyo
slm canım nhb nasılsın
o ticker yaptığımız sitede vardı hemen seçtim laaa..çok sexuu geldüü:)
:roflol::roflol::roflol::roflol:hahahahahahahahaha:roflol:ay koptummm kızzz....
kıllı godikler bizmiyiz:roflol::roflol::roflol:
kıllı ve şişkoooo:roflol:hahahahahaha
canım biraz geçsin öyle tartıl...vücut direniyo tabi ilk etaplarda..yemeye alışan mide bişranda noluyoz diyip kendini savunmaya alıyormuş...ben meraktan sordum ....şimdi ben haziran ayından beri diyetteyim nerdeyse..arada kaçamaklar olmadımı oldu tabi ama hep toparladım salşmadım kendimi..oyüzden haftada 2 kez falan tartıya çıkıyorum...biraz fazla çıkıyosa dikkat ediyorum...a.s ewet cnm bu kglardan hemencik kurtulcem :lepi:
kız tartılcemde korkuma çıkmıyom tartıya kaydirigubbakcemile3ya veremediysem çok üzülürüm diye:çok üzgünüm:
evt evt..bizim kilolar oğlak burcu çok inatçılar ama biz dahada inat edecez ki kurtulalım...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2canımcım hiç sinir olma vücud direnç gösteriyor belli bir süre ondan sonra tekrardan başlıyon vermeye:teselli:
lahana çorbası
malzemeler:
2-3 yeşil soğan...
2 domates...
maydonoz...
yeşil biber...
sarımsak...
3 dal lahana...
1 paket hazır çorba...
1 et veya tavuk bulyon...
yapılışı:
önce lahanaları doğra tencereye az suyla koy 5-10 dakika kaynasın
o kaynarken diğer malzemeleri küçük küçük doğra
domatesler rendelenecek
sonra onlarıda kaynayan lahanaların üstüne koy hepsi birlikte pişmeye devam etsin
1 lt suda hazır çorbayı karıştır....onuda kaynayan malzemelerin üzerine dök karıltırarak kaynat...içine bulyon at ...istersen üzerine az nane ekle
ben kremalı tavuk çorbasıyla yapıyorum ve tavuk bulyon atıyorum....içeceğim zamanda limon sıkıyorum ve bol pul biberle sıcak sıcak içiyorum cokacimcoook....tavsiye ederim çok lezzetli oluyo
canım biraz geçsin öyle tartıl...vücut direniyo tabi ilk etaplarda..yemeye alışan mide bişranda noluyoz diyip kendini savunmaya alıyormuş...ben meraktan sordum ....şimdi ben haziran ayından beri diyetteyim nerdeyse..arada kaçamaklar olmadımı oldu tabi ama hep toparladım salşmadım kendimi..oyüzden haftada 2 kez falan tartıya çıkıyorum...biraz fazla çıkıyosa dikkat ediyorum...
evt evt..bizim kilolar oğlak burcu çok inatçılar ama biz dahada inat edecez ki kurtulalım...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
tarif aynı şekercim..benimkinde hazır çorba yok ama koyanlarda varmış.özellikle tavuksuyu çorbası tadını güzelleştiriyormuş.ama ben yaparken evde olmadığından ben koymadım.tavuk bulyon attım sadece.....bu tarifte 1 demette kereviz sapı olması lazımdı ama bilmem yinede..ben netten lahana diyeti sayfalarından bulmuştum tarifi kereviz sapıda vardı...
ben hepsini düdüklüde 40 dk.pişirdim.blendırdan geçirdim okadaaaaa:enbuyukkk:
kaydirigubbakcemile3sen kaç kg verdin toplam sölede yazem hemencikkaydirigubbakcemilecitossss nilünün yanına verdiği kiloyu yazmışsın benim nikimin yanına niye yazmıyon :dilcikar:
:mymeka:aklı fikri fingirdemedeMopsygelince oku mesajıma civap ver
o tickerindeki fingirdek karıyı nerden buldun hihoyyyt
benimki fingirdemiyo :1no2:
:roflol::roflol:iyiki yazmışım kıllı godikleri :roflol:Takip edilen konu kıllı godikler :roflol: etiketlerdeki kıllı godiklere tıklayınca bizim topik çıkıyo
kossssssskoca 2,5 kilo firdim delikafaduldenkaydirigubbakcemile3sen kaç kg verdin toplam sölede yazem hemencikkaydirigubbakcemile
:mymeka:aklı fikri fingirdemede
:roflol::roflol:iyiki yazmışım kıllı godikleri :roflol: