K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

ne var oluum sapuk olucak:dilcikar::dilcikar:merak ettim işte ne var bunda hatta seninkinide merak ediyom:jeyyar:

sapığsın işte sapığ sapığğğğ naniknanik naniknanik

benim yatak odam eski :çok üzgünüm: 11,5 senelik evliyim ben oliim
önce salon takımımı alıyım allah nasip ederse sıra yatak odasına gelecek ..değiştirecem inşallahhhhh

:mymeka:eve habire halı alacana odanı değiştir o zaman:dilcikar:

:mymeka:eve habire halı alacana odanı değiştir o zaman:dilcikar:

:1shok: dumur smilii
ne diyin laaa 300-500 liralık halıyla 2500 lük yatak odası birmi olim
hem iyi hatırlattın vildanın halısıda eskimişti 2 senedir seriyok değiştirmenin zamanı gelmiş kaydirigubbakcemile3

citossss nilünün yanına verdiği kiloyu yazmışsın benim nikimin yanına niye yazmıyon :dilcikar:

Mopsygelince oku mesajıma civap ver
o tickerindeki fingirdek karıyı nerden buldun hihoyyyt
benimki fingirdemiyo :1no2:

Takip edilen konu kıllı godikler :roflol: etiketlerdeki kıllı godiklere tıklayınca bizim topik çıkıyo

o ticker yaptığımız sitede vardı hemen seçtim laaa..çok sexuu geldüü:)
Takip edilen konu kıllı godikler :roflol: etiketlerdeki kıllı godiklere tıklayınca bizim topik çıkıyo

:roflol::roflol::roflol::roflol:hahahahahahahahaha:roflol:ay koptummm kızzz....
kıllı godikler bizmiyiz:roflol::roflol::roflol:
kıllı ve şişkoooo:roflol:hahahahahaha

kaydirigubbakcemile3 hee bizik kıllı godik
senin haberin yok ne palalar varmış aramızda

hangi ticker sitesi bu
kaldıysa seksüü avrat bende koyam şöyle fingirdesin biraz alkisalkisalkis

Son düzenleme:
a.s ewet cnm bu kglardan hemencik kurtulcem :lepi:
kız tartılcemde korkuma çıkmıyom tartıya kaydirigubbakcemile3ya veremediysem çok üzülürüm diye:çok üzgünüm:
canım biraz geçsin öyle tartıl...vücut direniyo tabi ilk etaplarda..yemeye alışan mide bişranda noluyoz diyip kendini savunmaya alıyormuş...ben meraktan sordum ....şimdi ben haziran ayından beri diyetteyim nerdeyse..arada kaçamaklar olmadımı oldu tabi ama hep toparladım salşmadım kendimi..oyüzden haftada 2 kez falan tartıya çıkıyorum...biraz fazla çıkıyosa dikkat ediyorum...
canımcım hiç sinir olma vücud direnç gösteriyor belli bir süre ondan sonra tekrardan başlıyon vermeye:teselli:
evt evt..bizim kilolar oğlak burcu çok inatçılar ama biz dahada inat edecez ki kurtulalım...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

tarif aynı şekercim..benimkinde hazır çorba yok ama koyanlarda varmış.özellikle tavuksuyu çorbası tadını güzelleştiriyormuş.ama ben yaparken evde olmadığından ben koymadım.tavuk bulyon attım sadece.....bu tarifte 1 demette kereviz sapı olması lazımdı ama bilmem yinede..ben netten lahana diyeti sayfalarından bulmuştum tarifi kereviz sapıda vardı...
ben hepsini düdüklüde 40 dk.pişirdim.blendırdan geçirdim okadaaaaa:enbuyukkk:

40 dakka pişirdiysen ne hali kalmıştır o çorbanın
benimki ocakta pişti
sebzeler diri diri duruyodu
kereviz sapını benim tarif aldığım kişi yazmamış yazsa alır koyardım kesin

citossss nilünün yanına verdiği kiloyu yazmışsın benim nikimin yanına niye yazmıyon :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3sen kaç kg verdin toplam sölede yazem hemencikkaydirigubbakcemile

:mymeka:aklı fikri fingirdemede

:roflol::roflol:iyiki yazmışım kıllı godikleri :roflol:

yok kız bende düdüklüyü bi açtım hepsi duruyordu diri diri....erimemiş valla bende şaşırdım...sonra blendır yaptım pürüzsüz oldu....
valla şikerim kereviz sapıda var normalde ama farketmez herhalde....

kaydirigubbakcemile3sen kaç kg verdin toplam sölede yazem hemencikkaydirigubbakcemile

:mymeka:aklı fikri fingirdemede

:roflol::roflol:iyiki yazmışım kıllı godikleri :roflol:
kossssssskoca 2,5 kilo firdim delikafadulden

mersi cnmmmm

citos bak kim geliyo biraz sonra topiğe alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…