:hulya: yok cnm o kadarda olmazıyyy ne el öpmesi bee:mymeka:hoşgeldin bile demiycem banane:umursamaz::dilcikar::dilcikar:
:icecream: ne işi var niye evleniyo kadın otursun oturduğu yerde tabi alla allaaaa :1closedeyes:ben sevmiyom o diziyi:umursamaz:
vay anam vayyyyyy vur dedik öldürdü gadınıkafamçokkarıştı
ben burda neysem gerçektede oyum cnm sen çift kişilklisin cnm ikizler burcu öyle oluyorsırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3tmm cnm anket yaparık olmazsa citos üvey anasına annemi desin yoksa ismiyle hitap etsin deyikaydirigubbakcemile3iyice manyadım haa dengesiz dengesiz konuşuyom:mymeka:
güzel fikir heeeben burda neysem gerçektede oyum cnm sen çift kişilklisin cnm ikizler burcu öyle oluyorsırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3tmm cnm anket yaparık olmazsa citos üvey anasına annemi desin yoksa ismiyle hitap etsin deyikaydirigubbakcemile3iyice manyadım haa dengesiz dengesiz konuşuyom:mymeka:
kaydirigubbakcemile3kız sende nerden buluyon böyle saçma programlarısırnaşık şeyhiç seyretmem ben
:icecream:korktun demi benden bu şimcik burda okuduklarını evde uygular deyisırnaşık şeyyok laa okadarda öküz deyilim hoş geldin derim ardında niye geldin utanmıyonmu babamla evlenmeye derim dalarım gadına kafa göz bırakmam:hulya: yok cnm o kadarda olmaz
samimi olma ama ailene girecek bikere
allah verede babanla mutlu olsalar babana iyi baksa kadınnn
:icecream: ne işi var niye evleniyo kadın otursun oturduğu yerde tabi alla allaaaa :1closedeyes:
şaka biyanada ablamın kaynanası olacak kadında gelininin yanında rahat edemediği zor durumda kaldığı için evlenmiş yazık
yoksa ablamın kaynatasının kahrını
5 dakka çekmez kimse
:1ninca: kız bazen gerçek hayattada deliriyom herkes şaşıp kalıyo aslında bende deliyimdir
zamanında az etmedim kaynanama
oda çekinir ecik benden :icecream:
şimdi iyi olduğuma bakmasın damarıma basarlarsa ikinci ruhum ön plana geçebilir her an kötükedihüso
:roflol::roflol::roflol:güzel fikir heee
anam tv de gezerken dikkatimi cekiyo ne yapimmdelikafadulden
:icecream:korktun demi benden bu şimcik burda okuduklarını evde uygular deyisırnaşık şeyyok laa okadarda öküz deyilim hoş geldin derim ardında niye geldin utanmıyonmu babamla evlenmeye derim dalarım gadına kafa göz bırakmamklava:
:roflol::roflol::roflol:
Evleneli 15-20 sene geçmişti..Kadın bahçede eğilmiş fide ekerken kenardan izleyen kocası “Hanim hanim”diye seslendi.”Ne kadar şişmanladığının
Farkında mısın? İddiaya girerim, popon şu bahçe ızgarasının altındaki mavi gaz tüpünden aşağı kalmıyor…”
Seslenmekle de kalmadı .İçerden mezurayı getirdi.Önce tüpü sonra karısının poposunu ölçtü..“Bak” dedi…”İkisi de nerdeyse aynı” Kadın sesini çıkarmadı
. Bütün gün de somurttu oturdu.
Gece yatağa girdiklerinde adam kıkırdadı.
“Ne dersin bir sevişmeye..“
Kadın sırtını döndü kocasına, yatağın öbür ucuna yuvarlanırken ve de mırıldandı:
“Manyak mısın sen.Ufacık bir sosis için koca ızgara yakılır mı?…“
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol: acıdım kadına şimdiden kaydirigubbakcemile3
Evleneli 15-20 sene geçmişti..Kadın bahçede eğilmiş fide ekerken kenardan izleyen kocası “Hanim hanim”diye seslendi.”Ne kadar şişmanladığının
Farkında mısın? İddiaya girerim, popon şu bahçe ızgarasının altındaki mavi gaz tüpünden aşağı kalmıyor…”
Seslenmekle de kalmadı .İçerden mezurayı getirdi.Önce tüpü sonra karısının poposunu ölçtü..“Bak” dedi…”İkisi de nerdeyse aynı” Kadın sesini çıkarmadı
. Bütün gün de somurttu oturdu.
Gece yatağa girdiklerinde adam kıkırdadı.
“Ne dersin bir sevişmeye..“
Kadın sırtını döndü kocasına, yatağın öbür ucuna yuvarlanırken ve de mırıldandı:
“Manyak mısın sen.Ufacık bir sosis için koca ızgara yakılır mı?…“
kız bu fıkra böylemiydi yoksa rtük kararıyla kesintimi yaptın:jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:bir gün temel papağanıyla maça gitmiş.o sırada bir şişko sahaya çıkmış.temel bağırıyormuş:''şişko çıktı sahaya şişko çıktı sahaya''diye bağırmış.papağan bunu ezberlemiş.kaleci topu sıyırmış temel yine''sıyırdı geçti gitti sıyırdı geçti gitti''demiş.papağan bunu da ezberlemiş.maç bitmiş eve geliyoalarmış.denize uçak düşmüş temel yine bağırmaya başlamış''benzini bitti düşttü benzini bitti düştü''diye papağan bunuda ezberlemiş.eve gelmişler.temelin karısıda şişkoymuş.papağan başlamış''şişko çıktı sahaya şişko çıktı sahaya''diye.kadın terliği fırlatmış papağana.papağan''sıyırdı geçti gitti sıyırdı geçti gitti''demiş.kadın sinirinden bayılmış.yine papağan demiş ki''benzini bitti düştü benzini bitti düştü''buradan
kız bu fıkra böylemiydi yoksa rtük kararıyla kesintimi yaptın:jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:
bir gün temel papağanıyla maça gitmiş.o sırada bir şişko sahaya çıkmış.temel bağırıyormuş:''şişko çıktı sahaya şişko çıktı sahaya''diye bağırmış.papağan bunu ezberlemiş.kaleci topu sıyırmış temel yine''sıyırdı geçti gitti sıyırdı geçti gitti''demiş.papağan bunu da ezberlemiş.maç bitmiş eve geliyoalarmış.denize uçak düşmüş temel yine bağırmaya başlamış''benzini bitti düşttü benzini bitti düştü''diye papağan bunuda ezberlemiş.eve gelmişler.temelin karısıda şişkoymuş.papağan başlamış''şişko çıktı sahaya şişko çıktı sahaya''diye.kadın terliği fırlatmış papağana.papağan''sıyırdı geçti gitti sıyırdı geçti gitti''demiş.kadın sinirinden bayılmış.yine papağan demiş ki''benzini bitti düştü benzini bitti düştü''buradan
kızlar ben markete gidiyom biraz eksikler var gelince vaktim olursa girerim opuyorumnanaktan
kızlar ben markete gidiyom biraz eksikler var gelince vaktim olursa girerim opuyorumnanaktan