K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

ohhh sohbetler edilmiş dedikodular yapılmış yemekler yenmiş çorbalar içilmiş geçmişi oku oku bitmedi maşallah
çitosum canım geçmişi okudumda baban evlenmek istiyormuş hayırlısı olsun derlerki erkeğin en aşık olanı 40 gün bekler senin baban iyi dayanmış canım erkeklerden bekar kalmalarını beklemek zor canım belkide gelen kadın gerçekten iyi birisi görmeden tanımadan ön yargılı davranmayın sen babanı el üstündede tutsan akşam yatağa girdimi yanında sıcaklık ister canım babam rahmetli anneme hanım rabbim beni senden sonraya bırakmasın derdi çok zor olur derdi rabbim senden başka yüz göstermesin ama sana bişey olursa yanlızlık Allaha mahsus derdi yani erkekler için zor canım yanlızlık evlatları misler gibi baksada..

kıslar günüme gittim geldim ,
ev sahibesi pek marifetli hatundur,
tam 6 çeşit mama yapmıştı,
ama ben kendimi frenlemee başardım,
1 adet galeta unlu sigara böreği,
3 adet mecimek köftesi,
1 dilimde pasta yedim,
2 fincan çay içtim ...
tebi bıraktıım mamalara içim gitti,
bi arkadaşım aşırı zayıf kilo almak için diyetisyene gidiyo düşünün artık,
yinede alamıyo ben yemeyince üzüldü,söle hangisini canın istiyosa senin için bi dane daa yicem dedi ve yediği halde tekrar yedi,koptuk tebi:roflol:

günaydın canlarım nasılsınız çok şükür dünü de kazasız belasız yemeği fazla kaçırmadan atlattık
akşam ıspanak yoğurt vardı menüde birde iki tane dolma yedim o kaaa
sabah:
1domates
2salatalık
2biber
1haşlanmış yumurta
yarım kibrit kutusu peynir peynir kalmamış az yedim bugün:))
2dilim ekmek
yarım bardak süt
birde hareket ettim yarım saat

3 adet mecimek köftesi,
1 dilimde pasta yedim,
2 fincan çay içtim ...
yinede alamıyo ben yemeyince üzüldü,söle hangisini canın istiyosa senin için bi dane daa yicem dedi ve yediği halde tekrar yedi,koptuk tebi:roflol:
afiyet olsun ayrıca tebrik ederim o kadar ikramı üstelik göz önündeyden bir el uzatımı kadar yakınken yemedin büyük başarıkaydirigubbakcemile5topiğin bayanlarına maşallah olacak bu iş dal dal gezeceğiz ortalardazemuszemus

ohhh sohbetler edilmiş dedikodular yapılmış yemekler yenmiş çorbalar içilmiş geçmişi oku oku bitmedi maşallah
çitosum canım geçmişi okudumda baban evlenmek istiyormuş hayırlısı olsun derlerki erkeğin en aşık olanı 40 gün bekler senin baban iyi dayanmış canım erkeklerden bekar kalmalarını beklemek zor canım belkide gelen kadın gerçekten iyi birisi görmeden tanımadan ön yargılı davranmayın sen babanı el üstündede tutsan akşam yatağa girdimi yanında sıcaklık ister canım babam rahmetli anneme hanım rabbim beni senden sonraya bırakmasın derdi çok zor olur derdi rabbim senden başka yüz göstermesin ama sana bişey olursa yanlızlık Allaha mahsus derdi yani erkekler için zor canım yanlızlık evlatları misler gibi baksada..
günaydın beloşum Şenizewet haklısın ama insan yinede annesinin yerine kimseyi yakıştıramıyor :çok üzgünüm:birde ben annemle babama çok düşkündüm o yüzden en çok ben itiraz ediyom zaten artık yapacak bişi yok babam çoktan kararını vermiş ne desem boş akşam ağlaştık babişimle hiç kimse annen rahmetlinin yerini dolduramaz ona aşkla bağlıydım ve öylede kalacak bu evliliğim sadece mantık evliliği olacak dedi:çok üzgünüm:zor da olsa razı oldum artık hayırlı allahtan:Saruboceq:

3 adet mecimek köftesi,
1 dilimde pasta yedim,
2 fincan çay içtim ...
kaydirigubbakcemile3bravo roşum takdire şayan bir davranış o kadar nimeti elinin tersiyle itmişin aferim sana vereliniortakalkisalkisalkis

günaydın millett :lepi:
keyifler nasıl kilo durumunuz nasıl kaydirigubbakcemile3
dün giremedim ya kafamçokkarıştı ptesi malum bi dünya iş :hulya:

nolduu niye kimse yok
zayıflamaktan vazmı geçtiniz :icecream:

günaydın millett :lepi:
keyifler nasıl kilo durumunuz nasıl kaydirigubbakcemile3
dün giremedim ya kafamçokkarıştı ptesi malum bi dünya iş :hulya:

nolduu niye kimse yok
zayıflamaktan vazmı geçtiniz :icecream:
:icecream:noldu hoşunamı gitti kimsenin olmayışıkaydirigubbakcemile3millet daha nazik totolarını henüz kaldıramadı herhal yumuşak yataktan:nazar:ben zabahın köründe kalktım 35 dakka yürüdüm koşu bandımda :1closedeyes:naberr cicim filinta gibim olucamsositososito

benburdayım işler yoğun olunca çıkıyorum ama buralardayım vazgeçmedik sonuna kadar devamzemuszemus
sositososito sositososito
:icecream:noldu hoşunamı gitti kimsenin olmayışıkaydirigubbakcemile3millet daha nazik totolarını henüz kaldıramadı herhal yumuşak yataktan:nazar:ben zabahın köründe kalktım 35 dakka yürüdüm koşu bandımda :1closedeyes:naberr cicim filinta gibim olucamsositososito

hoşuma gitti :smiley-cool: -tatlicadiarzu-
hepinizi filinta gibi bekliyorum :lepi:
benim totom büyüyo la laelaelaelaelae

sositososito sositososito

hoşuma gitti :smiley-cool: -tatlicadiarzu-
hepinizi filinta gibi bekliyorum :lepi:
benim totom büyüyo la laelaelaelaelae
:roflol:kız burayı boşunamı açtık büyük totoları küçültmek küçükleride büyütmek için:roflol::roflol:

:roflol:kız burayı boşunamı açtık büyük totoları küçültmek küçükleride büyütmek için:roflol::roflol:

oyy demek ölee laelaelaelaelae
bende diyom niye büyüyo mafoldumben
bana tavsiyelerde bulunun totomu nası küçültebilirim nanağımı nası şişirebilirim
yüzüm çok zayıf ya :çok üzgünüm:
eski resimlere baktım nanaklar tonbik tonbikti :gitme:

bana tavsiyelerde bulunun totomu nası küçültebilirim nanağımı nası şişirebilirim
kaydirigubbakcemile5yavrim yemeğini aynı düzen yiycen fekat spor yapmalısın toto sıkılaştırıcı hareketler yapmalısın a.s

Kalça sıkılaştırma ve seksi bacaklar için evde egzersiz yapabileceğiniz en iyi hareketler çömelme ve tek adım squat hareketleridir. Bu hareketler popo dikleştirme de ve selülit giderici olarak ta oldukça önem taşırlar. Bu yüzden bu hareketleri yaptıktan sonraki bacaklar ve kalçalarda et kesmesi dediğimiz sızılar oluşması normaldir. Unutmayın ki bu hareketleri kararlı bir şekilde sürdürdüğünüzde kalça ve bacaklarda yağ birikmesi oluşmayacak, lenf sistemi düzenli bir şekilde dolaşım gerçekleştirecek ve çok rahat ödem atacaksınız, bu da selülite karşı iyi bir korunma sağlayacaktır.

Günaydııııııııııııııııınnnn zemuszemus
dün akşam yine ekmek yemedim hihoyyyt
bol salata az biraz pilavla patates yemeği yedim o kadar hihoyyyt
sabahda zeytinli kaşarlı simit yedim
birzdan da gidip beşi bir yerde çayımı demleyeceğim zemuszemus

Son düzenleme:
ben dün öğlen karnıbahar haşladım sadece onu yedim
akşam taze fasulye 1 porsiyon
2 kaşık pilav çoban salatası ve yoğurt 1 kase onu yedimcokacimcoook
şimdide 1 kase nesfit sütle karışık
bir tanede mandalina yiycem
üstünede şekersiz yeşil çay içicem

günaydın kızlar naberler..
ben dün hiç gelemedim kusura bakmayın...kayınvalidemdeydim evine parke seramik falan yaptırmıştı bitmiş yardıma gittim..ordanda ablası(yani eşimin teyzesi)merdivenlerden düşmüş kalcası omusu kırılmış kemik mesaneye batmış kanama olmuş ameliyata alındı hastaneye gittik..bugün normal odaya almışlar iyiymiş çokşükür....

bende busabah tartıldım 65 kgyum....
çitoscum ben pazar akşamı lahana çorbasını yaptım dün sabah içtim ama kayınvalideme hastahaneye gidince öğlen akşam içemedim....bugün devam ediyorum çorbaya.işyerine getirdim..
sabah.....1 kase lahana çorbası içtim ama yanında bikaç lokma ekmek yedim yaw biraz kereviz kokuyor malesef..ekmek bastırdı biraz ...sen neyaptın çorba işini????????????
bizle devam eden varmı ??

şu popo hareketi olan tek adım nasıl bi hareket yaw???adım atıp olduğumuz yerde öne arkayamı gştcez anlamadım????

afiyet olsun ayrıca tebrik ederim o kadar ikramı üstelik göz önündeyden bir el uzatımı kadar yakınken yemedin büyük başarıkaydirigubbakcemile5topiğin bayanlarına maşallah olacak bu iş dal dal gezeceğiz ortalardazemuszemus

tebriklerinize tşk ediim fıstıklar aferin bizeeekaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis

sen baa gel pıstıım,
ben ellerimlen besliim seni:jeyyar:

X