Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun ayrıca tebrik ederim o kadar ikramı üstelik göz önündeyden bir el uzatımı kadar yakınken yemedin büyük başarıkaydirigubbakcemile5topiğin bayanlarına maşallah olacak bu iş dal dal gezeceğiz ortalardazemuszemuskıslar günüme gittim geldim ,
ev sahibesi pek marifetli hatundur,
tam 6 çeşit mama yapmıştı,
ama ben kendimi frenlemee başardım,
1 adet galeta unlu sigara böreği,
3 adet mecimek köftesi,
1 dilimde pasta yedim,
2 fincan çay içtim ...
tebi bıraktıım mamalara içim gitti,
bi arkadaşım aşırı zayıf kilo almak için diyetisyene gidiyo düşünün artık,
yinede alamıyo ben yemeyince üzüldü,söle hangisini canın istiyosa senin için bi dane daa yicem dedi ve yediği halde tekrar yedi,koptuk tebi:roflol:
günaydın beloşum Şenizewet haklısın ama insan yinede annesinin yerine kimseyi yakıştıramıyor :çok üzgünüm:birde ben annemle babama çok düşkündüm o yüzden en çok ben itiraz ediyom zaten artık yapacak bişi yok babam çoktan kararını vermiş ne desem boş akşam ağlaştık babişimle hiç kimse annen rahmetlinin yerini dolduramaz ona aşkla bağlıydım ve öylede kalacak bu evliliğim sadece mantık evliliği olacak dedi:çok üzgünüm:zor da olsa razı oldum artık hayırlı allahtan:Saruboceq:ohhh sohbetler edilmiş dedikodular yapılmış yemekler yenmiş çorbalar içilmiş geçmişi oku oku bitmedi maşallah
çitosum canım geçmişi okudumda baban evlenmek istiyormuş hayırlısı olsun derlerki erkeğin en aşık olanı 40 gün bekler senin baban iyi dayanmış canım erkeklerden bekar kalmalarını beklemek zor canım belkide gelen kadın gerçekten iyi birisi görmeden tanımadan ön yargılı davranmayın sen babanı el üstündede tutsan akşam yatağa girdimi yanında sıcaklık ister canım babam rahmetli anneme hanım rabbim beni senden sonraya bırakmasın derdi çok zor olur derdi rabbim senden başka yüz göstermesin ama sana bişey olursa yanlızlık Allaha mahsus derdi yani erkekler için zor canım yanlızlık evlatları misler gibi baksada..
kaydirigubbakcemile3bravo roşum takdire şayan bir davranış o kadar nimeti elinin tersiyle itmişin aferim sana vereliniortakalkisalkisalkiskıslar günüme gittim geldim ,
ev sahibesi pek marifetli hatundur,
tam 6 çeşit mama yapmıştı,
ama ben kendimi frenlemee başardım,
1 adet galeta unlu sigara böreği,
3 adet mecimek köftesi,
1 dilimde pasta yedim,
2 fincan çay içtim ...
tebi bıraktıım mamalara içim gitti,
bi arkadaşım aşırı zayıf kilo almak için diyetisyene gidiyo düşünün artık,
yinede alamıyo ben yemeyince üzüldü,söle hangisini canın istiyosa senin için bi dane daa yicem dedi ve yediği halde tekrar yedi,koptuk tebi:roflol:
benburdayım işler yoğun olunca çıkıyorum ama buralardayım vazgeçmedik sonuna kadar devamzemuszemusnolduu niye kimse yok
zayıflamaktan vazmı geçtiniz :icecream:
günaydın millett :lepi:
keyifler nasıl kilo durumunuz nasıl kaydirigubbakcemile3
dün giremedim ya kafamçokkarıştı ptesi malum bi dünya iş :hulya:
:icecream:noldu hoşunamı gitti kimsenin olmayışıkaydirigubbakcemile3millet daha nazik totolarını henüz kaldıramadı herhal yumuşak yataktanben zabahın köründe kalktım 35 dakka yürüdüm koşu bandımda :1closedeyes:naberr cicim filinta gibim olucamsositosositonolduu niye kimse yok
zayıflamaktan vazmı geçtiniz :icecream:
sositososito sositosositobenburdayım işler yoğun olunca çıkıyorum ama buralardayım vazgeçmedik sonuna kadar devamzemuszemus
:icecream:noldu hoşunamı gitti kimsenin olmayışıkaydirigubbakcemile3millet daha nazik totolarını henüz kaldıramadı herhal yumuşak yataktanben zabahın köründe kalktım 35 dakka yürüdüm koşu bandımda :1closedeyes:naberr cicim filinta gibim olucamsositososito
:roflol:kız burayı boşunamı açtık büyük totoları küçültmek küçükleride büyütmek için:roflol::roflol:sositososito sositososito
hoşuma gitti :smiley-cool: -tatlicadiarzu-
hepinizi filinta gibi bekliyorum :lepi:
benim totom büyüyo la laelaelaelaelae
:roflol:kız burayı boşunamı açtık büyük totoları küçültmek küçükleride büyütmek için:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile5yavrim yemeğini aynı düzen yiycen fekat spor yapmalısın toto sıkılaştırıcı hareketler yapmalısın a.soyy demek ölee laelaelaelaelae
bende diyom niye büyüyo mafoldumben
bana tavsiyelerde bulunun totomu nası küçültebilirim nanağımı nası şişirebilirim
yüzüm çok zayıf ya :çok üzgünüm:
eski resimlere baktım nanaklar tonbik tonbikti :gitme:
afiyet olsun ayrıca tebrik ederim o kadar ikramı üstelik göz önündeyden bir el uzatımı kadar yakınken yemedin büyük başarıkaydirigubbakcemile5topiğin bayanlarına maşallah olacak bu iş dal dal gezeceğiz ortalardazemuszemus
tebriklerinize tşk ediim fıstıklar aferin bizeeekaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis
oyy demek ölee laelaelaelaelae
bende diyom niye büyüyo mafoldumben
bana tavsiyelerde bulunun totomu nası küçültebilirim nanağımı nası şişirebilirim
yüzüm çok zayıf ya :çok üzgünüm:
eski resimlere baktım nanaklar tonbik tonbikti :gitme:
sen baa gel pıstıım,
ben ellerimlen besliim seni:jeyyar: