K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

günaydın güzellerim,
akşam azcık taze fasülye ,nar ,yedim,
eşim çekirdek çitliyodu azcıkta ondan otlandım:kedi:
sabah kaffaltımda:
yarım simit,
domates ,salata,
az paynir,
zeytin,1 yumurta yedim,
şimci 2.fincan çayımı götürüyom

kaynana geçmiş olsun cnma.s.bende daha dün aldım lahanayı cnm bugün öğlene başlıycam içmeye:sinifsinif:divinde içiyordu dün sanırım başka kimse gelmedi dün

şu popo hareketi olan tek adım nasıl bi hareket yaw???adım atıp olduğumuz yerde öne arkayamı gştcez anlamadım????
:uhmnu netten kopyaladım cnm sanırım dediğin gibi olucakkaydirigubbakcemile3

:lepi:hoşgeldin roşum afiyet bal şiker olsunŞeniz

şu popo hareketi olan tek adım nasıl bi hareket yaw???adım atıp olduğumuz yerde öne arkayamı gştcez anlamadım????

yok canım öle bişi değil, yapacağın çömelme hareketi o
sen orada yazan yazıyı googleda arat karşına çıkar zaten nası bişi anlarsın :lepi:

saolasın çitosum,hepimize afiyet ossun,işlere döniim ,beni bekler duruu yasıkkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
çitosum şükür kavuşturana nasılsın tadlum kız baya ayrı düştük he önceden ne güseldi
siz baya diyete başlamışınız kıs lahanalar falan hadi bakalım ilk önce kim kilo vercekzemuszemuszemuszemus

hoşgeldin okyanusum a.s.öyle oldu valla ayran içtik ayrı düştük herkes çil yavrusu gibi dağıldı gittibizde vildoşla yeniden bizim kızları toplayak dedik hemide kilo verirken birbirimize destek olalım diye bu topişi açtık cnmsositosositosen nasılsın kızın nasıl öperim onu mis kokulumuŞeniz

kaydirigubbakcemile5yavrim yemeğini aynı düzen yiycen fekat spor yapmalısın toto sıkılaştırıcı hareketler yapmalısın a.s
ebet :gitme:
nanaktan nası kilo alacam ben ya
ancak çok tonbik olunca nanaklarım da tonbik olii
zayıflayınca tümden zayıflıyom mafoldumben

nası olii bu akannehir
sen baa gel pıstıım,
ben ellerimlen besliim seni:jeyyar:

besleme apla totom büyüdü :gitme:
nanaklarıma çare arıyom mafoldumben

kaydirigubbakcemile3o zaman toton dan alıp nanağına enjekte ettircen canım şutarafagitti

sefkülülerüüümm a.s.a.s.

19 ekim pazartesi

sabah:2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta...yeşil soğan ...maydonoz
3 zeytin
yarım k.k. peynir
2 bardak tatlandırıcılı çay
metabolizma hızlandırıcı çay

öğle:2 kase lahana çorbası

akşam:2 tabak salata
çok az diyet kurabiye
yeşil çay
metabolizma hızlandırıcı çay

ara:2 elma

su:en az 2,5 lt

spor:30 dakika bisiklet
50 twister
30 şinav
20 sağ..20 sol bacak egzersizi

kızlar öğleden sonraya misafirim var onlara ikramlık hazırladımalkisalkisalkis
ama ben onlardan hiç birini yemiycem:umursamaz:kendime lahana çorbası yapıcim birazdan onu yiyecem :sinifsinif:kokusunu hiç sevmiyom lahananın ama mecburen katlanıcam:sinifsinif:

citosum naber kankim kaydirigubbakcemile5
dünkü ikbal gürpınarın tarifini verdiğim kurabiye vardıya onu yaptım :lepi:
heçde damak tadıma uygun deel sevmedim :umursamaz:
tam diyet kurabiyesi oldu
tavsiye ederim sizde yapın tok tutuyo bide iştah kesiyo laelaelaelaelae

çitos işkembeyi biliyisin demi
aynı işkembe gibi kokuyo lahana çorbası sırnaşık şey sırnaşık şey
ben dolaptan çıkarrıp ısıtmak için tavaya koyarken burnumu tutuyom :sinifsinif:
iyice kaynar yapıyom bol pul biber atıyom limonsa sıkıyom o zamanda tadına doyum olmuyo laa sende öyle dene cokacimcoook

kaydirigubbakcemile3bir ara yaparım bende onu yiyceme galeta kemiririm daha iyi kaydirigubbakcemile3
bu arada hoşgeldin cnm:1hug:iyilik güzellik ne olsunseni beklemekten ağaç oldum sayfanda:çok üzgünüm:

:bbo: akannehir akannehir akannehir

kapsülünü içsen daha iyi olmaz mı o kokuyu çekecene ya :1ninca:

kaydirigubbakcemile3bir ara yaparım bende onu yiyceme galeta kemiririm daha iyi kaydirigubbakcemile3
bu arada hoşgeldin cnm:1hug:iyilik güzellik ne olsunseni beklemekten ağaç oldum sayfanda:çok üzgünüm:

aynen ya :sinifsinif:
eti form yerim akşama kadar daha iyi :gitme:

valla cnm uyumuş kalmışız sıcak sıcak rahat yatakta ohh gel keyfim gel :icecream:
ben senin bu kadar erken geleceeni bilsem ablamla konuştuktan sonra yatmazdım akıllım sositososito
neyse yarın inşallah bütün gün beraberik
ama ben perşembe günü günüm var yine yoğum mafoldumben
:bbo: akannehir akannehir akannehir

kapsülünü içsen daha iyi olmaz mı o kokuyu çekecene ya :1ninca:

zemuszemus yohh böylesi daha güzel oliyii sırnaşık şey sırnaşık şey
elma sirkesi kapsülü içiyom zaten başka almıyım sağol :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…