benim dizi basladuuuu sizde izliyonuzmu unutma benizemuszemus
kız ocakta yimek var ona bakıyom arada bide balkonda çamaşırım vardı yağmur çileşiyor onu topladımkaydirigubbakcemile3titreşimmmmmmmmmm delikafadulden
olum citos şşşşşşşştttttt ses ver üleee
şşşşşş tasiyon şeker yerlerde bak valla başına açtığı işler yetmedi bu tansiyonla şekerin ama sen hala akıllanmadın:mymeka:
hee elma yi gurbanım cokacimcoook alkisalkisalkisoffffff yine acıktımcokacimcoookkalkayımda elma neyim yiyeyim
inşallah dediğiniz gibi olur kızlar
inşallah dediğiniz gibi olur kızlar
kız ocakta yimek var ona bakıyom arada bide balkonda çamaşırım vardı yağmur çileşiyor onu topladımkaydirigubbakcemile3
ı ıhh izlemiyom ben
arkası yarın sıkıyo benüü
ben arkası haftaya olan dizileri izliyom :icecream:
yarın toplanır konuşuruk artık o kararını vermiş artık yapacak bişi yok :gitme:hee elma yi gurbanım cokacimcoook alkisalkisalkis
inşallah canım
sıkma canını
şimdi olağanüstü bi toplanın bakalım
abin ablan sizinkiler falan orta yolu bulun
verdiğiniz karar herkesin işine gelsin tamammı canım :1hug:
kız bilmiyomki bende kocik geld, öğlen eve o annattı babiş benden çekinir ben deliyim biraz tepkimden korktu galiba gitmi kocike demiş bende duyunca şok oldumakannehirnerden bulmuş nasıl bulmuş soramadım akşam kocikten öğrenirim:sinifsinif:insallah canım insallah nerden bulmus kadını:uhm:
hee valla sizde olmasanız çatlayıp gitcem sıkıntımdan hele sizin gibi kafa dengim dostlarım var sağolun kızlar biraz daha iyiyim:1hug:ama cici anne dimem zorlamayın:dilcikar::dilcikar::dilcikar:haa iyi valla tırstım sana bişey oldu sandım
daha iyisin demi
aklın yolu bir herkes aynı şeyi söyleyğnce biraz rahatladın demi
kaydirigubbakcemile3 arka sokakların tekrar bölümlerini izliyim bende hafta içicanım bende izlicek baska bişe bulamıyomda
yarın toplanır konuşuruk artık o kararını vermiş artık yapacak bişi yok :gitme:
kız bilmiyomki bende kocik geld, öğlen eve o annattı babiş benden çekinir ben deliyim biraz tepkimden korktu galiba gitmi kocike demiş bende duyunca şok oldumakannehirnerden bulmuş nasıl bulmuş soramadım akşam kocikten öğrenirim:sinifsinif:
hee valla sizde olmasanız çatlayıp gitcem sıkıntımdan hele sizin gibi kafa dengim dostlarım var sağolun kızlar biraz daha iyiyim:1hug:ama cici anne dimem zorlamayın:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
eee namı diger deli baharım ben :mymeka:çarptımmı şeytan çarpmışa döner milletkötükedihüsokaydirigubbakcemile3 arka sokakların tekrar bölümlerini izliyim bende hafta içi
vay zır delüüüüü vayyy koskoca adamın ödünü patlatıyon hemi kaydirigubbakcemile3
eee namı diger deli baharım ben :mymeka:çarptımmı şeytan çarpmışa döner milletkötükedihüso
hee valla sizde olmasanız çatlayıp gitcem sıkıntımdan hele sizin gibi kafa dengim dostlarım var sağolun kızlar biraz daha iyiyim:1hug:ama cici anne dimem zorlamayın:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ıyyy ne el öpmesi bee:mymeka:hoşgeldin bile demiycem banane:umursamaz::dilcikar::dilcikar:yok daha neler ne annesi laa
ismiyle hitap et daha samimi olur kaydirigubbakcemile3
hatta sarılıp elini falan öpme tokalaş yüz verme garıya :roflol:
ben sevmiyom o diziyi:umursamaz:kaydirigubbakcemile3 arka sokakların tekrar bölümlerini izliyim bende hafta içi
vay zır delüüüüü vayyy koskoca adamın ödünü patlatıyon hemi kaydirigubbakcemile3
yok daha neler ne annesi laa
ismiyle hitap et daha samimi olur kaydirigubbakcemile3
hatta sarılıp elini falan öpme tokalaş yüz verme garıya :roflol:
ıyyy ne el öpmesi bee:mymeka:hoşgeldin bile demiycem banane:umursamaz::dilcikar::dilcikar:
ben burda neysem gerçektede oyum cnm sen çift kişilklisin cnm ikizler burcu öyle oluyorsırnaşık şeybende burda deli gerçek hayatta kedi :kedi: :roflol: :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3tmm cnm anket yaparık olmazsa citos üvey anasına annemi desin yoksa ismiyle hitap etsin deyikaydirigubbakcemile3iyice manyadım haa dengesiz dengesiz konuşuyom:mymeka:canım benim eeee dostluklar ne için var deme canım anne demezssin hele o gün gelsin ne diyeceginide buluruk bizkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kız sende nerden buluyon böyle saçma programlarısırnaşık şeyhiç seyretmem benkızzzlar seda sayana adamlar cıkmıs 80 yasında adamları evlendirecek:bbo: