K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

ıyyy ne el öpmesi bee:mymeka:hoşgeldin bile demiycem banane:umursamaz::dilcikar::dilcikar:
:hulya: yok cnm o kadarda olmaz
samimi olma ama ailene girecek bikere
allah verede babanla mutlu olsalar babana iyi baksa kadınnn
ben sevmiyom o diziyi:umursamaz:

vay anam vayyyyyy vur dedik öldürdü gadınıkafamçokkarıştı
:icecream: ne işi var niye evleniyo kadın otursun oturduğu yerde tabi alla allaaaa :1closedeyes:
şaka biyanada ablamın kaynanası olacak kadında gelininin yanında rahat edemediği zor durumda kaldığı için evlenmiş yazık
yoksa ablamın kaynatasının kahrını
5 dakka çekmez kimse
ben burda neysem gerçektede oyum cnm sen çift kişilklisin cnm ikizler burcu öyle oluyorsırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3tmm cnm anket yaparık olmazsa citos üvey anasına annemi desin yoksa ismiyle hitap etsin deyikaydirigubbakcemile3iyice manyadım haa dengesiz dengesiz konuşuyom:mymeka:

:1ninca: kız bazen gerçek hayattada deliriyom herkes şaşıp kalıyo aslında bende deliyimdir
zamanında az etmedim kaynanama
oda çekinir ecik benden :icecream:
şimdi iyi olduğuma bakmasın damarıma basarlarsa ikinci ruhum ön plana geçebilir her an kötükedihüso

ben burda neysem gerçektede oyum cnm sen çift kişilklisin cnm ikizler burcu öyle oluyorsırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3tmm cnm anket yaparık olmazsa citos üvey anasına annemi desin yoksa ismiyle hitap etsin deyikaydirigubbakcemile3iyice manyadım haa dengesiz dengesiz konuşuyom:mymeka:
güzel fikir heee

kaydirigubbakcemile3kız sende nerden buluyon böyle saçma programlarısırnaşık şeyhiç seyretmem ben:nazar:

anam tv de gezerken dikkatimi cekiyo ne yapimmdelikafadulden

:hulya: yok cnm o kadarda olmaz
samimi olma ama ailene girecek bikere
allah verede babanla mutlu olsalar babana iyi baksa kadınnn

:icecream: ne işi var niye evleniyo kadın otursun oturduğu yerde tabi alla allaaaa :1closedeyes:
şaka biyanada ablamın kaynanası olacak kadında gelininin yanında rahat edemediği zor durumda kaldığı için evlenmiş yazık
yoksa ablamın kaynatasının kahrını
5 dakka çekmez kimse

:1ninca: kız bazen gerçek hayattada deliriyom herkes şaşıp kalıyo aslında bende deliyimdir
zamanında az etmedim kaynanama
oda çekinir ecik benden :icecream:
şimdi iyi olduğuma bakmasın damarıma basarlarsa ikinci ruhum ön plana geçebilir her an kötükedihüso
:icecream:korktun demi benden bu şimcik burda okuduklarını evde uygular deyisırnaşık şeyyok laa okadarda öküz deyilim hoş geldin derim ardında niye geldin utanmıyonmu babamla evlenmeye derim dalarım gadına kafa göz bırakmam:eek:klava:

güzel fikir heee

anam tv de gezerken dikkatimi cekiyo ne yapimmdelikafadulden
:roflol::roflol::roflol:

Evleneli 15-20 sene geçmişti..Kadın bahçede eğilmiş fide ekerken kenardan izleyen kocası “Hanim hanim”diye seslendi.”Ne kadar şişmanladığının

Farkında mısın? ıddiaya girerim, popon şu bahçe ızgarasının altındaki mavi gaz tüpünden aşağı kalmıyor…”

Seslenmekle de kalmadı .ıçerden mezurayı getirdi.Önce tüpü sonra karısının poposunu ölçtü..“Bak” dedi…”ıkisi de nerdeyse aynı” Kadın sesini çıkarmadı

. Bütün gün de somurttu oturdu.

Gece yatağa girdiklerinde adam kıkırdadı.

“Ne dersin bir sevişmeye..“

Kadın sırtını döndü kocasına, yatağın öbür ucuna yuvarlanırken ve de mırıldandı:

“Manyak mısın sen.Ufacık bir sosis için koca ızgara yakılır mı?…“

:icecream:korktun demi benden bu şimcik burda okuduklarını evde uygular deyisırnaşık şeyyok laa okadarda öküz deyilim hoş geldin derim ardında niye geldin utanmıyonmu babamla evlenmeye derim dalarım gadına kafa göz bırakmam:eek:klava:

:roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: acıdım kadına şimdiden kaydirigubbakcemile3

ohh iyi oldu içimi döktüm rahatladımzemuszemuseee kızlar daha daha ne var yok ağnatın bakıyım:hulya:

Evleneli 15-20 sene geçmişti..Kadın bahçede eğilmiş fide ekerken kenardan izleyen kocası “Hanim hanim”diye seslendi.”Ne kadar şişmanladığının

Farkında mısın? İddiaya girerim, popon şu bahçe ızgarasının altındaki mavi gaz tüpünden aşağı kalmıyor…”

Seslenmekle de kalmadı .İçerden mezurayı getirdi.Önce tüpü sonra karısının poposunu ölçtü..“Bak” dedi…”İkisi de nerdeyse aynı” Kadın sesini çıkarmadı

Kadın sırtını döndü kocasına, yatağın öbür ucuna yuvarlanırken ve de mırıldandı:

:roflol: :roflol: :roflol: acıdım kadına şimdiden kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Farkında mısın? İddiaya girerim, popon şu bahçe ızgarasının altındaki mavi gaz tüpünden aşağı kalmıyor…”

Seslenmekle de kalmadı .İçerden mezurayı getirdi.Önce tüpü sonra karısının poposunu ölçtü..“Bak” dedi…”İkisi de nerdeyse aynı” Kadın sesini çıkarmadı

:1shok: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: tirbiyesiz adam aldınmı ağzının payını sırnaşık şey

ÖNEMLı NOT=DıYET LıSTESıNE UYMAYANLAR CEZA ALICAKTIR!!!
ŞÖYLE Kı AYNI AY ıÇERıSıNDE 3 KEZ DıYETıNı BOZANLAR AY CANIM ÇEKTı DAYANAMADIM BOZDUM GıBı MAZERETLER KABUL EDıLMEMEKTEDıR.
GELELıM CEZAYA KAÇAMAK YAPAN ARKADAŞIN ıSMıNı ıMZA BÖLÜMÜME YAZARAK TEŞHıR EDECEĞıM TABıKı BAŞ TARAFINA ŞıŞKO VE YAHUT TOMBALAK GıBı LAKAPLAR TAKARAK TEŞHıR EDECEĞıM ONUN ıÇıN LÜTFEN KURALLARA UYALIM DıYETıMıZı HıÇ BOZMAYALIM!!!
ZAYIFLAMAK ıSTEYENLER LıSTESı

DıVıNıTY=boy=1,65=kg=73 ideal kg=60 v.ö=bel=82cm=basen=107cm=göğüs=100cm

CıTOS2903=boy=1,65=kg=88,5 ideal kg=65 v.ö=bel=87cm=basen=1,22=göğüs=1,18 cm tebrikler citos 1,5 kg vermiş:lepi:

PASAKLIMıNıKTANRIÇA=boy=1,62 =kg=59 ideal kg=50

BELENAY=boy=1,56=kg=74ideal kg=50 v.ö=bel=78cm=basen=1,16cm=göğüs=98cm tebrikler belenay 1 kg vermiş:lepi:

ECMEL=boy=1,55=kg=57=ideal kg=52kg

DıLOOM=( KG ALMAK ıSTEYEN)=boy=1,60=kg=45,5=ideal kg= 55kg

ELEYNA=boy=1,57=kg=59=ideal kg=49kg

OSMANıYE=boy=1,71=kg=74=ideal kg=65kg

MıNıŞ=boy=1,65=kg=65=ideal kg=55kg v.ö =bel=84cm=basen=106cm=göğüs=105cm

KAYRA=(HAMıLE DıYETı YAPIYOR)=boy=1,60=kg=62=ideal kg= 75kg v.ö=bel=100cm=basen=107cm=göğüs=90cm

NESLıHAN165=boy=1,71=kg=81=ideal kg=70kg

MOPSY=boy=1,69=kg=65,80=ideal kg=60kg

KARDELEN=boy=1,65=kg=66,5=ideal kg=61kg

ROŞUM=boy=1,70=kg=69=ideal kg=65 kg

MAVıGÖZLÜ=boy=1,72=kg=59=ideal kg=50 kg

XAYSEX=boy=1,55=kg=65=ideal kg=50 kg

KISMETSıZKEDı=boy=1,63=kg=92=ideal kg=60 kg

Son düzenleme:
bir gün temel papağanıyla maça gitmiş.o sırada bir şişko sahaya çıkmış.temel bağırıyormuş:''şişko çıktı sahaya şişko çıktı sahaya''diye bağırmış.papağan bunu ezberlemiş.kaleci topu sıyırmış temel yine''sıyırdı geçti gitti sıyırdı geçti gitti''demiş.papağan bunu da ezberlemiş.maç bitmiş eve geliyoalarmış.denize uçak düşmüş temel yine bağırmaya başlamış''benzini bitti düşttü benzini bitti düştü''diye papağan bunuda ezberlemiş.eve gelmişler.temelin karısıda şişkoymuş.papağan başlamış''şişko çıktı sahaya şişko çıktı sahaya''diye.kadın terliği fırlatmış papağana.papağan''sıyırdı geçti gitti sıyırdı geçti gitti''demiş.kadın sinirinden bayılmış.yine papağan demiş ki''benzini bitti düştü benzini bitti düştü''buradan

bir gün temel papağanıyla maça gitmiş.o sırada bir şişko sahaya çıkmış.temel bağırıyormuş:''şişko çıktı sahaya şişko çıktı sahaya''diye bağırmış.papağan bunu ezberlemiş.kaleci topu sıyırmış temel yine''sıyırdı geçti gitti sıyırdı geçti gitti''demiş.papağan bunu da ezberlemiş.maç bitmiş eve geliyoalarmış.denize uçak düşmüş temel yine bağırmaya başlamış''benzini bitti düşttü benzini bitti düştü''diye papağan bunuda ezberlemiş.eve gelmişler.temelin karısıda şişkoymuş.papağan başlamış''şişko çıktı sahaya şişko çıktı sahaya''diye.kadın terliği fırlatmış papağana.papağan''sıyırdı geçti gitti sıyırdı geçti gitti''demiş.kadın sinirinden bayılmış.yine papağan demiş ki''benzini bitti düştü benzini bitti düştü''buradan
kız bu fıkra böylemiydi yoksa rtük kararıyla kesintimi yaptın:jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:

Alışveristen sonra evine dönen kadın, kocasını yatakta genc ve guzel bir kadınla yakalayinca dehşete düşer. Ortalığı dagıtmaya kalkışacağı sırada kocası onu durdurur.
"..Şöyle aciklayabilirim..." der..
"Eve donerken bu zavalli kizi gordum. Cok yorulmustu. Onu arabama aldım.
Karnı da acıkmıştı, o yüzden onu eve getirdim ve senin buzdolabında unuttugun rostoyu pisirdim. Kızın ayakkabıları delinmişti. Modası gecti diye artik giymedigin ayakkabılarından bir cift verdim ona. Üşümüştü, o yüzden sana dogum gününde aldıgım fakat rengini begenmedigin icin hic giymedigin suveteri ona verdim. Kizin pantolonu parca parca olmustu, artık senin kalçalarının sıgğmadıgı bir pantolonunu da verdim. Tam çıkmak uzereyken bana "Karınızın artık kullanmadıgı baska birsey var mi bu evde?" diye sordu.. ve işte buradayız..'
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar ben markete gidiyom biraz eksikler var gelince vaktim olursa girerim opuyorumnanaktan:eek:

delikafadulden buda komikti ama ilki daha komikti sırnaşık şey

Yeni evli çift sabah uyanırlar, yatakta muhabbet başlar, Kadın sorar kocasına;
-Ya senin ayakların neden bu kadar büyük?.
-Çocukluğumda çok yalın ayak gezdimde ondan.
Peki ya, kafan neden bu kadar iri?
-Çocukluğumda hiç şapka giymezdimde, ondan.
Kadin bir süre düşündükten sonra:
-Vah Vah! , ne olurdu çocukluğunda birazda külotsuz gezseydin!.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

X