- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pala bıyığı ben yazdım sırnaşık şey :roflol: :roflol: tam yerine oturtmuşum sırnaşık şey
naniknanik aha böyle düşersin işte sırnaşık şey
yidin mantıları tabi midene oturdu :1closedeyes:
senin bize hava atmak neyine olim naniknanik
neyse geçmiş olsun yat dinlen cnm bizi merak etme
hoşgeldin canım :dance:
intikamım acı ve cok asil olacaktır kötükedihüso:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşgeldiniz kızlarkaydirigubbakcemile5bende ellerimi günde 40 defa yıkarımkaydirigubbakcemile3bazen 80i felan bulur kaydirigubbakcemile3EL YIKAMA GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNN
ELLERİ GÖRELİMMM :lepi::lepi:
intikamım acı ve cok asil olacaktır kötükedihüso:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
olabilüürr vardır o zebani tüyünden ama ben kimseye pas vermiyom kötükedihüso
çok kendini beğenmiş bilirler beni etraftan sırnaşık şey
hoşgeldiniz kızlarkaydirigubbakcemile5bende ellerimi günde 40 defa yıkarımkaydirigubbakcemile3bazen 80i felan bulur kaydirigubbakcemile3
Hoşbuldukkk canımm a.s.hoşgeldin canım :dance:
kız yeşil ne ara kızardın senakannehirhoşgeldin cnm sende ne yapıyorsan yaz bura bilgi paylaşımı olsun cnm
naparsın CADIARZU en fazla çayıma müsil atarsın oda işime gelir sırnaşık şey sırnaşık şey
:1closedeyes:yok canım bu konuda birinciliğimi kimseye kaptırmam bak hele benim kiloma 90 kg:umursamaz:burda en ağırınız benim önüme çıkmayın ezerim üleennnsüprizzzzz:roflol:Vavvvv bu arada en ŞİŞmanınız benİm ......
ivit ivit bana sırnaşmaya kalkışana hemen yasakkelime stop diyom -tatlicadiarzu-aferin kendini bugünlerde gercekten agırdan satan arkadısım:roflol: böyle asil ve kendinden emin durkaydirigubbakcemile3
günaydınlar hanımlar osmaniye nasılsın cnm valla süper bir topik bende dün spora başladım bugün her yerim ağrıyo eklerim kendi kendine dans ediyooo:bbo:
günaydınlar hanımlar osmaniye nasılsın cnm valla süper bir topik bende dün spora başladım bugün her yerim ağrıyo eklerim kendi kendine dans ediyooo:bbo:
canım benim hosgeldin beraber basaralım arkadaslarım cok kafadır bekleriz her zaman hadi spora baslamıssın hayırlı olsun bakimŞeniz
hoş bulduk cnmopuyorumnanaktanivit ivit bana sırnaşmaya kalkışana hemen yasakkelime stop diyom -tatlicadiarzu-
günaydın cnm hoşgeldin a.s.
canım benim hosgeldin beraber basaralım arkadaslarım cok kafadır bekleriz her zaman hadi spora baslamıssın hayırlı olsun bakimŞeniz
kaydirigubbakcemile3hakikaten öle pimpirikliyim bu konuda ufacık bişiy ellesem hemen lavobaya koşuyom bazen bıktırıyor bu huyumkafamçokkarıştı:1shok: ooo haaaa diii yaaa çok attın kısssssss sırnaşık şey sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3ben yeni görüyom uzun zamandır karşılaşmamışız o zaman cnmkaydirigubbakcemile3Hoşbuldukkk canımm a.s.
Oooo citosumm kürkümü soruyosan çok olduuu yaa eskidiii bilee zemuszemus
Yaa maşallh topik çok şenlikliii bende gelem dedimmm yanınıza :dance:
hayır benden:umursamaz:bizden bahsediyo şakkıdı
vallamı yawwkızlar ben cıkıyom koaföre gidip sonrada misafirliğe gidecem aksama burdayım byeeee
Şenizhoş bulduk cnmopuyorumnanaktan
saol cnm ewt 2ay ara vermiştim dün başladım gelirim bundan sonra bekleyin beni anacımmmmkaydirigubbakcemile5
aynen aynenkaydirigubbakcemile3hakikaten öle pimpirikliyim bu konuda ufacık bişiy ellesem hemen lavobaya koşuyom bazen bıktırıyor bu huyumkafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3ben yeni görüyom uzun zamandır karşılaşmamışız o zaman cnmkaydirigubbakcemile3
bizim bura eğlencelidir cnm gır gır şamata havada uçuşur :dance:iyi etmişin cnm vereliniortak
günaydın günaydınnn
topiciğin hayırlı olsun arkidişim..görür görmez geldimm
çok ağır bi topic burası..bende geldim çökmesin sakın..:roflol:
hoşgeldin canım Şenizbişi olmaz temelini sağlam attık kankimle hepimizi taşır :roflol:günaydın günaydınnn
topiciğin hayırlı olsun arkidişim..görür görmez geldimm
çok ağır bi topic burası..bende geldim çökmesin sakın..:roflol: