K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

pala bıyığı ben yazdım sırnaşık şey :roflol: :roflol: tam yerine oturtmuşum sırnaşık şey
naniknanik aha böyle düşersin işte sırnaşık şey

yidin mantıları tabi midene oturdu :1closedeyes:
senin bize hava atmak neyine olim naniknanik
neyse geçmiş olsun yat dinlen cnm bizi merak etme

hoşgeldin canım :dance:

intikamım acı ve cok asil olacaktır kötükedihüso:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

olabilüürr vardır o zebani tüyünden ama ben kimseye pas vermiyom kötükedihüso

çok kendini beğenmiş bilirler beni etraftan sırnaşık şey

aferin kendini bugünlerde gercekten agırdan satan arkadısım:roflol: böyle asil ve kendinden emin durkaydirigubbakcemile3

günaydınlar hanımlar osmaniye nasılsın cnm valla süper bir topik bende dün spora başladım bugün her yerim ağrıyo eklerim kendi kendine dans ediyooo:bbo:

aferin kendini bugünlerde gercekten agırdan satan arkadısım:roflol: böyle asil ve kendinden emin durkaydirigubbakcemile3
ivit ivit bana sırnaşmaya kalkışana hemen yasakkelime stop diyom -tatlicadiarzu-
günaydınlar hanımlar osmaniye nasılsın cnm valla süper bir topik bende dün spora başladım bugün her yerim ağrıyo eklerim kendi kendine dans ediyooo:bbo:

günaydın cnm hoşgeldin a.s.

canım benim hosgeldin beraber basaralım arkadaslarım cok kafadır bekleriz her zaman hadi spora baslamıssın hayırlı olsun bakimŞeniz

kızlar ben cıkıyom koaföre gidip sonrada misafirliğe gidecem aksama burdayım byeeee

ivit ivit bana sırnaşmaya kalkışana hemen yasakkelime stop diyom -tatlicadiarzu-

günaydın cnm hoşgeldin a.s.
hoş bulduk cnmopuyorumnanaktan
canım benim hosgeldin beraber basaralım arkadaslarım cok kafadır bekleriz her zaman hadi spora baslamıssın hayırlı olsun bakimŞeniz

saol cnm ewt 2ay ara vermiştim dün başladım gelirim bundan sonra bekleyin beni anacımmmmkaydirigubbakcemile5

:1shok: ooo haaaa diii yaaa çok attın kısssssss sırnaşık şey sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3hakikaten öle pimpirikliyim bu konuda ufacık bişiy ellesem hemen lavobaya koşuyom bazen bıktırıyor bu huyumkafamçokkarıştı

Hoşbuldukkk canımm a.s.

Oooo citosumm kürkümü soruyosan çok olduuu yaa eskidiii bilee zemuszemus
Yaa maşallh topik çok şenlikliii bende gelem dedimmm yanınıza :dance:
kaydirigubbakcemile3ben yeni görüyom uzun zamandır karşılaşmamışız o zaman cnmkaydirigubbakcemile3
bizim bura eğlencelidir cnm gır gır şamata havada uçuşur :dance:iyi etmişin cnm vereliniortak

günaydın günaydınnn
topiciğin hayırlı olsun arkidişim..görür görmez geldimm:eek:
çok ağır bi topic burası..bende geldim çökmesin sakın..:roflol:

kızlar ben cıkıyom koaföre gidip sonrada misafirliğe gidecem aksama burdayım byeeee
vallamı yaww
gitmesen böğün olmazmı ne güzel kaynatıyoduk :gitme:
hoş bulduk cnmopuyorumnanaktan

saol cnm ewt 2ay ara vermiştim dün başladım gelirim bundan sonra bekleyin beni anacımmmmkaydirigubbakcemile5
Şeniz
kaydirigubbakcemile3hakikaten öle pimpirikliyim bu konuda ufacık bişiy ellesem hemen lavobaya koşuyom bazen bıktırıyor bu huyumkafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3ben yeni görüyom uzun zamandır karşılaşmamışız o zaman cnmkaydirigubbakcemile3
bizim bura eğlencelidir cnm gır gır şamata havada uçuşur :dance:iyi etmişin cnm vereliniortak
aynen aynen :nazar:
günaydın günaydınnn
topiciğin hayırlı olsun arkidişim..görür görmez geldimm:eek:
çok ağır bi topic burası..bende geldim çökmesin sakın..:roflol:

batsın arkadaşım batsın yeniden yaparık sen gel yeterki :dance:

X