- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım nihayet gelebildinmen deldim savulun uleeeen
hoşgeldin neslişim Şeniz Şenizselamm kızlarrrr.....
Anamm ben bu topİĞİ yenİ gÖrÜyorummmm....
sağol tatlım.
ya bakma senin kilo vermen daha kolay he.
benim metabolizma durdu sanki alıyo ama vermiyo bir senedir böyle yaa.
mersi şekerim valla bu sefer olcek inşallah.:Saruboceq:
hoşgeldin kız nerde kaldın sen nasıl geçti ağşam:jeyyar:Şeniz
hoşgeldin neslihan ben link atmıştım sana görmedinmi:uhm:
aslında şu kör boğazı kessek çabuk gider bu meret yağlar:dilcikar:hepsini erittcem kafaya koydumÇok üzgünüm çoook
ede katıl canım bak beni bilem kandırdılar halbuli dal gibi kadınım ama ısrarlara dayanamadım biraz vereyim bari ayıp olmasın dedim:roflol:benim fazlalığım yok 24 kilocuk kadar onuda havada karada veririm benlaelaelaelaelae
hoşgeldin canım nihayet gelebildin
niyttin bu saate kadar :jeyyar:
hoşgeldin neslişim Şeniz Şeniz
kız dünde geldinya 2 satır yazmadan gittin deyi bende kırılmıştım :çok üzgünüm:
inşallah ecmelim ha gayret delikafadulden
allah senİ ablammmmmm tmmm
bende katılmak İstİyorummmmmmm benİde alın aranızaaaa banane bananeee...yıkarımmm leynnn burayıııı......
canım hemen boy kilo vücut ölçülerini yaz bana ekliyem senide canımkaydirigubbakcemile5lİnkİ gÖrdÜm ama tıklayınca aÇılmadııı bende senİn sayfana gİrdİm Çİtoscummm ordan daldım burayaaa..hehehehe
:jeyyar::jeyyar:belli geç geldiğinden ormantik geçmiş anlaşılan ağzın kulaklarında cnmsırnaşık şeycanım aksam kocacım geldi giremedi işimiz vardı:jeyyar:bugün gündüz evde ağsama istanbul yolcusu şimdi uyudu bende buraya daldımalkisalkisalkis
kociki uyuttum ağsama istanbul yolcusu cok yoruldu zavallım sincik uyudu bende buraya geldim hemen
cok ormantik gecti canımcım adam yemekten sonra ilk oturdugu cekyatta sızdı kaldı:roflol::roflol:canım hemen boy kilo vücut ölçülerini yaz bana ekliyem senide canımkaydirigubbakcemile5
:jeyyar::jeyyar:belli geç geldiğinden ormantik geçmiş anlaşılan ağzın kulaklarında cnmsırnaşık şey
daşmı taşıttın adama :uhm: dermişim heheheeee
hoşgeldin cnm
bende senin verdiğin metabolizma hızlandıran çayı yaptım içiyom
karanfil kokuyo çay bide limon tadı çokca geliyo
cok ormantik gecti canımcım adam yemekten sonra ilk oturdugu cekyatta sızdı kaldı:roflol::roflol:
afiyet olsun bacım he bende içtim bi ara limon tadı fazla geliyo karanfil cok güzel kokuyo bayılmıstım kokusuna
kocacıgıma gelince öglen 1.5 ta geldi zavallım cok yorulmus yattı hemencecik beni unuttu anacım bugünlerde uykuyla hasşır neşir sevgili kocam:mymeka:
vaşşşşşşşşşşşş yazık kaydirigubbakcemile3
vawwwww yazık bana yaaa ölmüşümde arkamdan aglayanım yoook