K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

yaw kızlar ben 6 senedir 70 kilodayım
yerleşti kilolar onun için vermekte çok zorlanıyom
74 ten 70 e kadar kolayca düştüm ama daha aşağısı biraz zorluyo beni
bende yılmadım ama hani azar azar kilo verince insan usanır gibi ediyo :kedi:
zaten çıbanın başı sensin sen bi koyverdin millette bıraktı kendini:mymeka:imam şey etse cemat şey edermiş o misal sen en başta mücadele etcen ki bizlerede morel olsun:1closedeyes:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
evt tam verme döneminde bırakırsak geri geliyor..bende geçen hafta bi 63 gördüm gibiydi sevindirik olmuştum ama sonra ipin ucu kaçınca bidaha ne 63ü..hep 64..kazık çaktım resmen..ama kesın karar aldım.tam verme döneminde bunu yapmamalısın nilüü diyealkisalkisalkis
biraz daha sabredicem...yavaş gitsin kalıcı olsun engüzeli bu alsılnda...ama sabretmek zor işte..irademizi güçlendiriyoruz aslındaaalkisalkisalkis
vereliniortakaynen cnm bi ipin ucu kaçtımı birdaha yakalmak kolay olmuyor :çok üzgünüm:hadi sizin az kg sorunu baksana bana tam 18 kg daha vermem lazım umutlarıma tekrar kavuşmak için:çok üzgünüm:

çitos eferim menün çok güzel

kızlar ben elma kapsülünü bıraktım midemi fecii halde yakıyo
ben bu yaşıma kadar midemden hiç rahatsızlanmamıştım kapsül dokundu ilk defa
bıraktım bende anasını satıyım

iyi yapmışsın canım.o kapsüller hiç faydalı değil.birsürü yan etkileri var...ben zamanında çok zayıflama kapsülleri kullandım..çeşit çeşit.....faydasından çok zararı var inanki..kimseye tavsiye etmiyorum.....
ınun yerine yeşil elma ye daha güzel.elmada memleketimizde bulunmayan bişi değil bol bol heryerde var....at çöpe gitsin canım..midene yazık.onu bırak daha çok metabolizmayı bozuyor sonradan..:bbo:

iyi yapmışsın canım.o kapsüller hiç faydalı değil.birsürü yan etkileri var...ben zamanında çok zayıflama kapsülleri kullandım..çeşit çeşit.....faydasından çok zararı var inanki..kimseye tavsiye etmiyorum.....
ınun yerine yeşil elma ye daha güzel.elmada memleketimizde bulunmayan bişi değil bol bol heryerde var....at çöpe gitsin canım..midene yazık.onu bırak daha çok metabolizmayı bozuyor sonradan..:bbo:
aynen bende bu zayıflama mamaları varya onlardan kullanmıştım ilk baş çok güzel kilo verdiriyor bırakınca 2 misli geri geldi kafamçokkarıştıdüzenim bozuldu en güzeli sağlıklı beslenmek ve spor yaparak vermek:lepi:

zaten çıbanın başı sensin sen bi koyverdin millette bıraktı kendini:mymeka:imam şey etse cemat şey edermiş o misal sen en başta mücadele etcen ki bizlerede morel olsun:1closedeyes:

vereliniortakaynen cnm bi ipin ucu kaçtımı birdaha yakalmak kolay olmuyor :çok üzgünüm:hadi sizin az kg sorunu baksana bana tam 18 kg daha vermem lazım umutlarıma tekrar kavuşmak için:çok üzgünüm:

çitoscum varya kilo fazla olunca daha çabuk gidiyor..şimdi sana fazla gibi geliyor ama sen bu kiloyu daha çabuk atarsın..mesela ben 71 kg idim 65 kiloya hemen 2 ayda düştüm .şimdi 2 aydır bi 64 oldum..63 oluyor gibi oldum olamadım..kaldı yani..bi ileri gidemedim..halbuki şimdi bakıyorumda 7 kg vermişim..2 kg veremiyorum üzerine..çakıldım kaldım...sende şimdi kolay düşersin ama 75lerde biraz takılırsın bence....sonra bi engeli aştınmı böyle benımgibi 2 ay falan süründükten sonra yine patır patır gider...işte ben o sürünme dönemine yenilmemeye çalışıyorum ve biranda gidecek diye umut ediyom:Saruboceq:

çitoscum varya kilo fazla olunca daha çabuk gidiyor..şimdi sana fazla gibi geliyor ama sen bu kiloyu daha çabuk atarsın..mesela ben 71 kg idim 65 kiloya hemen 2 ayda düştüm .şimdi 2 aydır bi 64 oldum..63 oluyor gibi oldum olamadım..kaldı yani..bi ileri gidemedim..halbuki şimdi bakıyorumda 7 kg vermişim..2 kg veremiyorum üzerine..çakıldım kaldım...sende şimdi kolay düşersin ama 75lerde biraz takılırsın bence....sonra bi engeli aştınmı böyle benımgibi 2 ay falan süründükten sonra yine patır patır gider...işte ben o sürünme dönemine yenilmemeye çalışıyorum ve biranda gidecek diye umut ediyom:Saruboceq:
:Saruboceq:inşallah cnm çabucak kurtuluruzda bebişlerimiz yeniden gelir inşallahmafoldumben
sen sigara içiyonmu nilü ben bi ara bıraktım hamile kalmadan önce hamilelikte zaten içmedim şimdide tektük içiyom onu bırakıncada kilo yaptı beni:nazar:

:1shok: tırsan smii
benle ne alakası var oğlum
imam sensin al cübbeyi kaydirigubbakcemile3 ben cemaat oliciim sırnaşık şey sırnaşık şey
laa elimi ayağımı dolaştırdın tırsıttın beni ben niye gelmiştim unuttum :uhm:

:nazar: kötü bi deneyim oldu cnm
allahtan ablam söyledi miden yanıyosa ondandır içme bırak diye
yoksa daha 1 kutu vardı iyice sakata geliciidim

hatırladım yaw
bayram kasımın kaçıncı günüydü onu düşündüm bulamadımda bi soruyum diye geldiydim

:1shok: tırsan smii
benle ne alakası var oğlum
imam sensin al cübbeyi kaydirigubbakcemile3 ben cemaat oliciim sırnaşık şey sırnaşık şey
laa elimi ayağımı dolaştırdın tırsıttın beni ben niye gelmiştim unuttum :uhm:

:nazar: kötü bi deneyim oldu cnm
allahtan ablam söyledi miden yanıyosa ondandır içme bırak diye
yoksa daha 1 kutu vardı iyice sakata geliciidim

hatırladım yaw
bayram kasımın kaçıncı günüydü onu düşündüm bulamadımda bi soruyum diye geldiydim
:roflol::roflol::roflol:ben imam olursam hızlı kıldırırım namazı ona göre:roflol::roflol:hiç affım yok:roflol:bayram 27 kasım cnm:nazar:

hı o zayıflama mamalırandan bende almıştım biara..hatta sütümüydü hatırlamıyorum..çilekli birşeydi..böyle bulamaç yapıp yiyordum çok iğrençti..1 hafta sonra böyle bi tiksinti gelmişti yiyememiştim sonra....
bende ilaçla çok vermiştim ama sonra bir kalp çarpıntısı bende..bi dikkat bozukluğu vardı ki anlatamam..kafamı toplayamıyor hiçbirşey düşünemiyordum.başım falan dönmeye başlamıştı hatta sık sık...sonra korktum bıraktım çöpe attım..tabi bu 2.kutudan sonra başlıyor acayip şekilde..ama çok zayıflamıştım bende...sonra hemen aldım dediğin gibi...bidaha tövbeeee

:Saruboceq:inşallah cnm çabucak kurtuluruzda bebişlerimiz yeniden gelir inşallahmafoldumben
sen sigara içiyonmu nilü ben bi ara bıraktım hamile kalmadan önce hamilelikte zaten içmedim şimdide tektük içiyom onu bırakıncada kilo yaptı beni:nazar:

inşallah canım inşallahhh yarabbim...
sigara konusunda çok dertliyim..ben çokmu tiryakiyim çokmu iradesizim bilmiyorum..ben sigara içmeyince çok sinirli oluyorum kafayı yiyorum.1tanede olsa içicem ilaa...bırakamıyorum...
ve günde 10tane falan içiyorum...hamileykende eşimin sigarasından çekiyordum bi iki fırt ..peşinde dolaşıyodum fino köpeği gibisırnaşık şey..kendim yakmasamda oluyodu illaa......delikafadulden
ama okadar sigaa zarar vermezmiş zaten...o bebeğe gitmezmiş..nebilem ben herkez bişi diyor..ama ben çok seviyorum sigarayı:nazar:bilmiyorum durumum vahim yaniii

hı o zayıflama mamalırandan bende almıştım biara..hatta sütümüydü hatırlamıyorum..çilekli birşeydi..böyle bulamaç yapıp yiyordum çok iğrençti..1 hafta sonra böyle bi tiksinti gelmişti yiyememiştim sonra....
bende ilaçla çok vermiştim ama sonra bir kalp çarpıntısı bende..bi dikkat bozukluğu vardı ki anlatamam..kafamı toplayamıyor hiçbirşey düşünemiyordum.başım falan dönmeye başlamıştı hatta sık sık...sonra korktum bıraktım çöpe attım..tabi bu 2.kutudan sonra başlıyor acayip şekilde..ama çok zayıflamıştım bende...sonra hemen aldım dediğin gibi...bidaha tövbeeee
kafamçokkarıştııyykkkk aynen çilekliydi benimkide iğrenç bi tadı vardı ama içiyordum bende 1,5 ay kullanmıştım 6 kg vermiştim sayesinde sonra bıraktım 15 kg geri döndü bana :umursamaz:sonra geçen yıl jinekoloğum tekrar beni diyetisyene gönderdi kg verince daha çabuk hamile kalırsın dedi bana pko varya bende neyse gittim diyetisyene elime padişah fermanı gibi liste verdikaydirigubbakcemile3bunları ye şunları yeme diye yazmış bende aynen uyguladım 1,5 ay gibi sürede 10 kg verdim ve hemencik hamile kalmıştım :gitme:ve hemen kaybettim mafoldumbenaslında dktr çok dedi kg vermeden sakın hamile kalma diye ama biz korunmadık olursa olsun bebişimiz dedik neyse o konuya fazla girmeyem şimdi burdada musluk akmaya başlıycak bende gözlerim doldu yinesenağlamayani uzun lafın kısası en güzel doğal yolla zayıflamak ilaçlar göz boyamaca zahmetsiz rahmet olmuyor malesef biraz sıkıcaz totomuzuyerimseniben

inşallah canım inşallahhh yarabbim...
sigara konusunda çok dertliyim..ben çokmu tiryakiyim çokmu iradesizim bilmiyorum..ben sigara içmeyince çok sinirli oluyorum kafayı yiyorum.1tanede olsa içicem ilaa...bırakamıyorum...
ve günde 10tane falan içiyorum...hamileykende eşimin sigarasından çekiyordum bi iki fırt ..peşinde dolaşıyodum fino köpeği gibisırnaşık şey..kendim yakmasamda oluyodu illaa......delikafadulden
ama okadar sigaa zarar vermezmiş zaten...o bebeğe gitmezmiş..nebilem ben herkez bişi diyor..ama ben çok seviyorum sigarayı:nazar:bilmiyorum durumum vahim yaniii
aslında en güzeli içmemek ama dayanamıyorum diyosan bi fırt alırsın yine kaydirigubbakcemile3hamile kalınca bizim gelinde hamile şuan o da fosur fosur içmeye alışkın şimdi içemeyince kuduruyor kaydirigubbakcemile3

hooooop milllet bi dk bi dk bi yanlış anlaşılma var :eek:lmaz:
hevesimiz kırılmıl olabilir ama inadımız inat kötükedihüso
bu kilolar gidecek kötükedihüso

hevesimiz kaçsada recimi bozmadık alooooooo pes etmek çekilmek yooook Çok üzgünüm çoook
onlar inatçıysa biz daha inatçıyız Çok üzgünüm çoook

hadi bakalım hoppp hadi kızlar devam alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hevesimiz kaçsada recimi bozmadık alooooooo pes etmek çekilmek yooook Çok üzgünüm çoook

hadi bakalım hoppp hadi kızlar devam alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
naniknanikbende zati mahsus damarınıza bastım süprizzzzznasıl düştün tongaya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3zaten buraya giren biraz zor çıkar zayıflamadan:eek:klava::eek:klava::eek:klava:vereliniortakyerimseniben

bak çitoscum kız ozaman inat etmişsin vermişsin demek hemede hamile kaldın..ay nekadar etkiliymiş bu kilo hamileliğe..ben 68 kg falandım daha hamile kalmamıştım ozaman doktora gitmiştim bana biraz kg ver daha rahat hamile kalırsın demişti doktor..bende ya ben killumuyum dr bey demiştim)))ozaman ilk kezde erkek doktora gitmiştim zonra bayana döndüm zaten...doktorda çok kilolu değilsin ama yinede bünyeye fazla demişti bana bende sinir olmuştum sallamamıştım...içimdende benim boyum var bikerem demiştim)))))ama kilo herşeye engelmiş geçekten....şimdi inat edip kurtuluruz bu kilolardan daha rahat bir hamileliğimiz olur allah kısmet ederse......
bende hep sigarayı düşünüyom valla 9 ay geçmek bilmicek ama napalım bebek gelsinde içmem..ama o bir-iki fırtı saymıyom ben sinir sağlığım için))))ya bünye alışmış sonra stres olup stresli bir hamilelikle bebeğe zarar vermekta var....böyle sinirden ağlamak geliyo içimden o derece..ben hepten alışmışım bu nalete yani...

napıyoz yani
hep birlikte zayıflayıp zıgaramızı ziftlenip ondan sonrada bebiş yapıyoz :lepi:

kızlar öğle menünüzde ne var???bizde çorba menemen bide pişi var..pişiyide çok severim ama napcam yemicem....kokusunu duymamak için saat 1 de gidicem yemeğe...sadece çöorba içebilirm ama ..belki biaz menemen...yoksa menemenle 1 pişimi yesem bilmeyom..:hulya:
siz ne yiceksiniz???

bak çitoscum kız ozaman inat etmişsin vermişsin demek hemede hamile kaldın..ay nekadar etkiliymiş bu kilo hamileliğe..ben 68 kg falandım daha hamile kalmamıştım ozaman doktora gitmiştim bana biraz kg ver daha rahat hamile kalırsın demişti doktor..bende ya ben killumuyum dr bey demiştim)))ozaman ilk kezde erkek doktora gitmiştim zonra bayana döndüm zaten...doktorda çok kilolu değilsin ama yinede bünyeye fazla demişti bana bende sinir olmuştum sallamamıştım...içimdende benim boyum var bikerem demiştim)))))ama kilo herşeye engelmiş geçekten....şimdi inat edip kurtuluruz bu kilolardan daha rahat bir hamileliğimiz olur allah kısmet ederse......
bende hep sigarayı düşünüyom valla 9 ay geçmek bilmicek ama napalım bebek gelsinde içmem..ama o bir-iki fırtı saymıyom ben sinir sağlığım için))))ya bünye alışmış sonra stres olup stresli bir hamilelikle bebeğe zarar vermekta var....böyle sinirden ağlamak geliyo içimden o derece..ben hepten alışmışım bu nalete yani...
a.s evet cnm bünyen kaldıracağı bi yük var bunu aşarsa hem bebek hemde kendin için zararlı benim şeker zaten yüksekti hamilelikte hiç inmedi :gitme:bide aşırı kg çok kötü bu sefer 65 düşmeden kalmıycam :çok üzgünüm:sen iyice psikolojikte takmışın sigarayı aslında insan isterse başaramıyca hiç bişey yok yeterki beyninde bitir işiyerimseniben

napıyoz yani
hep birlikte zayıflayıp zıgaramızı ziftlenip ondan sonrada bebiş yapıyoz :lepi:
zemuszemushee aynen öle yapcez bebekte yapcez kariyerdekaydirigubbakcemile3

kızlar öğle menünüzde ne var???bizde çorba menemen bide pişi var..pişiyide çok severim ama napcam yemicem....kokusunu duymamak için saat 1 de gidicem yemeğe...sadece çöorba içebilirm ama ..belki biaz menemen...yoksa menemenle 1 pişimi yesem bilmeyom..:hulya:
siz ne yiceksiniz???
benim menümde ezogelin çorbası ve brokoli salatası var:lepi:

siz ne yiceksiniz???
yaw nilüş kasma bu kadar kendini ye 1 tane bişey olmaz
oğlum eskiden 2 yiyosan 1 e düşür tamamen herşeyi hayatından çıkarma
bişeyleri yememek için kendini zorladıkça dahada yiyesin geliyo o zaman
naçizane benim fikrim bu yani :nazar:
aha gafama daş attı citos -tatlicadiarzu-
zemuszemushee aynen öle yapcez bebekte yapcez kariyerdekaydirigubbakcemile3

tamam ülee ölmek var dönmek yok o halde
hadi zayıflama yarışına başlıyakmı
bakalım haftaya kim daha çok gram verecek süprizzzzz
kaydirigubbakcemile3 kilolardan gramlara düştük ne hale geldik yaww sırnaşık şey sırnaşık şey

hop ki üç dört hihoyyyt hop ki üç dört hihoyyyt
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın delikafadulden

ay akşamdan ışıktır
yaylalar yaylalar
bizim oğlan aşıktır
dilo dilo yaylalar

X