K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

yaa CADIARZUdemek 3 gün yeterliymiş ama kanka benim bu yağcıklar 3 günlük sporla zor erir :1no2:eek: senin gibi 3 beş kilo sorunu olanlar içindir:umursamaz:ben daha fazla yapmalıyımÇok üzgünüm çoook

dünkü çıkardığı adam zebebllah gibiydi ona bile haftada 3 gün spor yeterli dedi
bak dikkatini çekerim fazla spor zararlı demedi
en az haftada 3 gün yapmak lazım yani hiç yapamıyosan bile 3 gün yap dedi

bu arada tatlıda yiyin dedi valla ben mehmet özün yalancısıyım
sabah kahvaltı yapınca metabolizma hızlı çalışırmış
ne yiycekseniz akşam yemeğinden önce yiyin dedi adam
akşam vücut direnci düşermiş onun için vücuda giren her yiyeceği yağ olarak karaciğer depolarmış a.s

mafoldumbenben sirke içemiyom çünkü gastrit sorunum var
ben anca maydonoz suyu ve karnıbahar suyu içebiliyom bunlarda biri karaciğeri biride bağırsakları temizliyormuş inşallah faydası olur karnıbaharı devamlı içiyomda maydonozu ilk deniycem:lepi:

kaç kere karnıbahar haşladım ama suyunu içmeye cesaret edemedim döktüm
öff ne iğrenç şeyleri yiyip içiyorumda faydalı şeylere gelince dıkanıp kalıyorum kafamçokkarıştı

dünkü çıkardığı adam zebebllah gibiydi ona bile haftada 3 gün spor yeterli dedi
bak dikkatini çekerim fazla spor zararlı demedi
en az haftada 3 gün yapmak lazım yani hiç yapamıyosan bile 3 gün yap dedi

bu arada tatlıda yiyin dedi valla ben mehmet özün yalancısıyım
sabah kahvaltı yapınca metabolizma hızlı çalışırmış
ne yiycekseniz akşam yemeğinden önce yiyin dedi adam
akşam vücut direnci düşermiş onun için vücuda giren her yiyeceği yağ olarak karaciğer depolarmış a.s
:lepi:eek: zaman bende mehmet özün dediğini yapıcam du ben nettende araştırıyim biraz:eek:başka neler yazıyor a.s

kanka ben kahvaltı yapmaya gidiyorum
1 saate gelirim heralde hadi görüşürüz sen biraz mehmet özü araştır

kanka ben kahvaltı yapmaya gidiyorum
1 saate gelirim heralde hadi görüşürüz sen biraz mehmet özü araştır
okey kanki baktım mehmet özün sitesine çok güzel anlatmış sağlıklı beslenmek lazımmış aç gezerek daha çok kilo alıyormuşuz akannehirbirde düzenli su içmek gerekiyor bazı açlık sinyali diye algıladıklarımız susuz kaldığımız zamanda veriyor oysa vücut su istiyor biz acıktık diye yemeğe saldırıyozkaydirigubbakcemile3çok yanlış beslenmişim çok :gitme:bu yağlar birden olma değilki küçüklükten kalma bende :1no2:aman gözünü seviyim vildoşa çok dikkat edin sonra benim gibi ceremesini çekmesin canım benim sloganımız sağlıklı beslen sağlıklı ve uzun yaşa:lepi:eek:lsun

Dr. Mehmet Öz'ün "Hayatı kilo vermesine bağlı olan hastalarımı Dr. “Joel Fuhrman'a yönlendiriyorum” dediği ünlü diyetisyen Joel Fuhrman ABD'de best-seller olan kitabı Yaşamak ıçin Ye'de 6 haftada 9 kilo verdirmeyi iddia ve garanti ediyor.Ünlü ABD'li Doktor Joel Fuhrman, "Yaşamak ıçin Ye" adlı kitabında hem kalp, tansiyon, şeker ve kanserle savaşan hem de 6 haftada 9 kilo verdiren diyet programını açıklıyor.
Bugün'ün haberine göre, çeşitli hastalıkları beslenme ve doğal yöntemlerle iyileştirme uzmanı olan Amerikalı doktor Joel Fuhrman, aşırı beslenmenin kalp, tansiyon, diyabet, kanser dahil pek çok hastalığa neden olduğunu vurgularken, sağlıklı beslenmek ve fazla kilolarından kurtulmak isteyenlere altı haftada en az 9 kilo zayıflamayı sağlayan beslenme programı öneriyor.
SAMANDAN EV MıSALı
Uzun ömrün formülünü besinler ve lifler açısından zengin bir diyet olarak gösteren Fuhrman, sağlık için çok önemli olan lifin, meyve, sebze ve baklagil gibi bitkisel yiyeceklerle ve bol miktarda alınmasını tavsiye ediyor. Joel Fuhrman, aşırı beslendiğimiz halde yetersiz beslendiğimizi, yiyecekleri sonradan besinlerle zengilenleştirmenin ise yetersizliğe çare olmadığını belirterek, "Bu samandan ev yapmaya benzer" diyor.
Fuhrman, ekmek, makarna, pasta gibi karbonhidrat yönünden zengin besinlerin çok az tüketilmesinin, tatlı ihtiyacının meyvelerden karşılanmasının ve hayvansal besinler yerine de yeşil sebze yenmesinin önemine işaret ediyor. 280 gram brokolideki 100 kaloriye karşın, 28 gram hayvansal besinde 100 kalori olduğuna dikkat çeken Fuhrman, altı haftalık program sonucunda fazla kiloların yanısıra kandaki yağ oranlarının düşeceğini, baş ağrısı, gastrit, kabızlık, sindirim güçlüğü ve burun kanaması gibi birçok semptomun yok olacağını belirtiyor.
BAKLAGıL MUCıZESı
Çalı fasulyesi, brokoli, enginar, kuşkonmaz, kabak, yeşil-kırmızı lahana, brüksel lahanası, bamya, pazı, şalgam, pancar, ıspanak, karnıbahar, patlıcan, biber kullanarak sebzelerde çeşitliliği sağlayın" uyarısı yapan Dr. Joel Fuhrman "Nohut, kuru fasulye, barbunya, mercimek, soya fasulyesi, börülce... B aklagiller, dünyanın en mükemmel yiyeceklerinden. Kan şekerini sabitler, tatlı arzusunu köreltir ve akşamüstü acıkmaların engeller" diyor ve ekliyor: Altı haftalık programda günde en az bir su bardağı dolusu yiyin. Günde en az dört meyve tüketin."
SINIRSIZ YıYECEKLER
Fuhrman salata dahil bütün çiğ sebzelerden günde yarım kilo yenebileceğini belirtiyor... Bu, bir göbek salatanın, mevsim salatasının ya da kıvırcık salatanın tamamına denk geliyor. Bezelye, tatlı kırmızı biber, domates, salatalık... Yarım kiloluk bu yiyeceklerle alınacak kalori miktarı 100'den az. Ne kadar yerseniz o kadar kilo verirsiniz kuralı, sebzeler için de geçerli. Hedef yine yarım kilo. Fuhrman "Bu sebzeleri yerken porsiyon çok büyük olmalı" diyor.Süt ve hayvansal ürünler, meyve suyu, kurutulmuş meyve. 310 sayfalık kitap 10 bölümden oluşuyor.
YASAKLAR SINIRLI YıYECEKLER
Günde en fazla bir porsiyon pişmiş nişastalı sebze ya da tam tahıllar (Mısır, patates, pirinç, pişmiş havuç, ekmek, kahvaltılık gevrekler).
Çiğ kuru yemişler ve tohumlar (günde maksimum 30 gram).
Avakado (günde maksimum 60 gram). Ketentohumu (günde 1 yemek kaşığı).

okey kanki baktım mehmet özün sitesine çok güzel anlatmış sağlıklı beslenmek lazımmış aç gezerek daha çok kilo alıyormuşuz akannehirbirde düzenli su içmek gerekiyor bazı açlık sinyali diye algıladıklarımız susuz kaldığımız zamanda veriyor oysa vücut su istiyor biz acıktık diye yemeğe saldırıyozkaydirigubbakcemile3çok yanlış beslenmişim çok :gitme:bu yağlar birden olma değilki küçüklükten kalma bende :1no2:aman gözünü seviyim vildoşa çok dikkat edin sonra benim gibi ceremesini çekmesin canım benim sloganımız sağlıklı beslen sağlıklı ve uzun yaşa:lepi:eek:lsun

kanka vildan çok aşırı su içiyo zaten
ben onun içtiğinin yarısını anca içiyom kafamçokkarıştı

kanka vildan çok aşırı su içiyo zaten
ben onun içtiğinin yarısını anca içiyom kafamçokkarıştı
:lepi:vildoşun su içmesi güzel birde sebze ağırlıklı beslendimi yanında birde spor fit olur benim güzel yiğenim bu mscımı lütfen vildoşa okutyerimsenibentatlı vildoşum bol bol kalsuyum ve protein al sebze meyveden bol ye birazcık et ürünü ye tatlı ve çikolatadan mini minnacık ye olurmu teyzoşunun gülüŞenizŞenizŞeniz

merhaba kızlar nasılsınız bakalım doktordan geliyorum smear testi yapıldı sonucunu haftaya alıcam ve tedavi başlayacak bu arada ben bir kilo almışım:KK43: ama dert etmedim vericm inşallah onuda bayramı kendime hedef seçmiştim ve veremedikçe stres yaptım artık bayramı hedef seçmiyorum ne kadar sürede ne kadar verebilirsem uzun vadeli çalışıcam yani:)akşam barbunya bulgur pilavı yedim birde yatmadan 1 saat önce nar yedim bu sabah doktora gideceğim diye yemedim hala açım artık öğlen yemeğini bekliyorum aç karnına bir mandalini götürdüm midem bulandı ama olsun bugünlük böle olsun bakalım

merhaba kızlar nasılsınız bakalım doktordan geliyorum smear testi yapıldı sonucunu haftaya alıcam ve tedavi başlayacak bu arada ben bir kilo almışım:KK43: ama dert etmedim vericm inşallah onuda bayramı kendime hedef seçmiştim ve veremedikçe stres yaptım artık bayramı hedef seçmiyorum ne kadar sürede ne kadar verebilirsem uzun vadeli çalışıcam yani:)akşam barbunya bulgur pilavı yedim birde yatmadan 1 saat önce nar yedim bu sabah doktora gideceğim diye yemedim hala açım artık öğlen yemeğini bekliyorum aç karnına bir mandalini götürdüm midem bulandı ama olsun bugünlük böle olsun bakalım
canım inşallah sonuçların iyi çıkar duam seninle:Saruboceq:
beloşum sen kafaya taktıkça bu kilo yapıştı üstüne boşver anacım kendinide bu kadar sıkma bak ben bile yanlış bilgi içerisindeymişim divin sayesinde bilgi sahibi oldum bundan sora sıkı diyet yok sağlıklı beslenme var alkisalkisalkisve tabiki vazgeçilmezim sporada aynen devam:lepi:

aslında hep yanlış diyet yapıyoruz sonra eriye fazlasıyla alıyoruz doktorum bana kilo ver dedi bebek için iyi olur dedi bol bol yürüyüş yap yumurtaların gelişimine yardımcı oluyormuş ama tembih etti sakın hızlı kilo verme dedi ayda en fazla 1-2 kilo fazlasına gerek yok dengeli bir şekilde kilo ver dedi gerçi ayda bir iki kilo az geldi gözüme ama ne yapalım sağlıklı olmak ve sağlıklı bebekler dünyaya getirmek için doktorun tavsiyesine uyacağız

aslında hep yanlış diyet yapıyoruz sonra eriye fazlasıyla alıyoruz doktorum bana kilo ver dedi bebek için iyi olur dedi bol bol yürüyüş yap yumurtaların gelişimine yardımcı oluyormuş ama tembih etti sakın hızlı kilo verme dedi ayda en fazla 1-2 kilo fazlasına gerek yok dengeli bir şekilde kilo ver dedi gerçi ayda bir iki kilo az geldi gözüme ama ne yapalım sağlıklı olmak ve sağlıklı bebekler dünyaya getirmek için doktorun tavsiyesine uyacağız
a.s tabiki önce dktrun dediği önemli onun tavsiye ettiklerini uyguluycan cnm inşallah rabbim bu emeklerimizin karşılığını verir tez zamanda:Saruboceq::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

--------------------------------------------------------------------------------
selamlar canlar
doruk paşanın 7 tane yeni resmini ekledim bakmak istersiniz diye haber verim dedim teyzoşları

X