- 13 Aralık 2008
- 6.331
- 47
:a015::a015::a015::a015::a015:ben şimdilik çıktım
vildanı okula koyduktan sonra ancak girebilirim
kahvaltı falan filan ancak yetiştiririm
şimdilik hoşçakalın beni özleyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:a015::a015::a015::a015::a015:ben şimdilik çıktım
vildanı okula koyduktan sonra ancak girebilirim
kahvaltı falan filan ancak yetiştiririm
şimdilik hoşçakalın beni özleyin
günaydın vale hoşgeldin canım
hayra yor rüyanı netten bi araştır bakalım ne anlama geliyomuş
hoşgeldin cnmopuyorumnanaktankız rüyada bit görmek iyidir mala mülke çıkar zengin olcendir inşallahzemuszemus
slm cıtırlar nasıl gidiyo recimmm ösledim sizi ama ben geliyom siz yoksunuz karşılaşamıyom hiç birinizle
slm mavişim öyle oluyor en iyisi sen gelcen zaman bizi titret biz hemencik koşup gelirizdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenbizde seni ösledik cnmopuyorumnanaktanslm cıtırlar nasıl gidiyo recimmm ösledim sizi ama ben geliyom siz yoksunuz karşılaşamıyom hiç birinizle
günaydın kaslı arkadaşım hoşgeldinopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3günaydınnn çıtır çerezz!!opuyorumnanaktan
sanada günaydın çıbık krakerŞeniznasılsınız kızlar nasıl gidiyor hayat :hulya:bizim burda çok güzel yağmur var bu sabah yağmur sesiyle uyandım:asigim:birde kocikin öpücüküyle saate bi baktım uyuyup kalmışım kaydirigubbakcemileapar topar kalktım yataktan koştur koştur hazırladım sofrayı neyseki gayfaltıyı yetiştirdim akannehirama sabah sporumu yapamadım:gitme:inşallah akşama yaparım tabii yorgunluktan bayılıp kalmazsamakannehirgunaydın dombililerim Şeniz
nası gidiyo :hulya:
sanada hihoyyytsanada hihoyyytgünaydın kankiihihoyyytoh ne güzel jimnastik oldu kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2burda bari yapıyım hareketimihihoyyyt:dance::dance::dance:günaydın hihoyyyt günaydın hihoyyyt günaydın hepinizeeee opuyorumnanaktan
sanada hihoyyytsanada hihoyyytgünaydın kankiihihoyyytoh ne güzel jimnastik oldu kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2burda bari yapıyım hareketimihihoyyyt:dance::dance::dance:
iyilik yafri senden naberzemuszemusnaber kanka
ben dün mehmet özün programını izledim
adam sağlıklı beslenmek adına bişeyler anlattı
bundan sonra onun taktiklerini deniycem lülülülülülü
yaa CADIARZUdemek 3 gün yeterliymiş ama kanka benim bu yağcıklar 3 günlük sporla zor erir :1no2 senin gibi 3 beş kilo sorunu olanlar içindir:umursamaz:ben daha fazla yapmalıyımÇok üzgünüm çoooksabah kahvaltı şart
sosis salam gibi işlenmiş yiyecekler fast food yasak
bol meyve ve sebze
tatlı yenecekse gündüz saatlerinde yenecek
haftada 3 gün sporda yeterliymiş kanka
:lepi:meyveyi sıkmadan yerim zatimeyvelerin sularını sıkmadan meyve şeklinde yemek lazımmış
iyilik yafri senden naberzemuszemus
neymş o taktikler ben seyretmedim akannehir
yazda bilelim belkim bende uygularımyerimseniben
bende dün 3 bağ maydonoz aldım 15 gün maydonoz suyu içcem detokx amaçlıa.s
mafoldumbenben sirke içemiyom çünkü gastrit sorunum varmaydonoz suyundan ben çabuk usanıyorum
elma sirkesine tekrar başladım
elma sirkesinin mideye hiçbi zararı yok aksine çok faydası varmış
osmanlı padişahları :asigim: her akşam yemeğinden sonra yarım çay bardağı elma sirkesi içerlermiş
onlar yapıyosa doğrudur
tekrar başladım :lepi: