• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

k.k genç kızlar buluşması

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaş sınırı var mı delikafadulden
hadi buluşun bakalım etraf kız görsün resim koyunda görücüye çıkın kızlar seçalim beğenelim bizlerde:)))
kar sen zaten eksik kalma bi yerden he bana bi gelme bak nasıl kırcam o bacaklarını gezemicen bi daha delikafadulden

fee fato benı burdada buldu :)..tabııkıde gezıcem bea ısım ne:9..ben gtmıycem ya vazgectım canım sadece genclerya yanlıs anlarlar ya ..

fee fato benı burdada buldu :)..tabııkıde gezıcem bea ısım ne:9..ben gtmıycem ya vazgectım canım sadece genclerya yanlıs anlarlar ya ..

abooo sankim kendi yaşlanmışta konuşuyo
benim anladığım sadece bekarlar olcak heralde sende git canem kızlara destek ol kaydirigubbakcemile3

Kapıya yazcakmısınız genç kız olmayan giremez diye :1no2:Genç kız deilim ama bekar erkek kardeşim var ne dersiniz gelem mi :sm_cool:

nan burda da mı sen
allahım sana geliyorummm yirebbim
siteyi kattı karıştırdı deli garı

CADIARZU
:lepi:
nere acsam bu
yok yane bız bıle yılların uyelerı bu kadr konu acmamıştım-tatlicadiarzu-
hata mı ettık
ı bulusmalar ne dıyım

ne güzel ya.. bende türkiyede olsaydim keske.. evliyim ama gencim daha 23 yasindayim =) mutlaka gelirdim yani..

olmaz kapıdan girmeden önce jinekologumuz tarafından kontrol edilecek gelenler-lülülülülülütatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

buluşma diyince sohbet olarak algılayabilirler bir tarih belirleyin yazsak daha ii olur kanımca...

kötükedihüso

kız asıl senın bacaklarını ben kırcammm sen bensız hemde bana 5 dk lık mesafade bı gorusmeye gıtcen bende seni...dütttttttttt kızlar yas 25 evlıyım yaslımıyım:)):):

:) bende gelıyorummm ne eksıgım varsızden tam tersıne bı fazlam var kzım var :) ma yas 21 bende sızden sayılırm tas gubu gacıyım :))

kızlar kamp falan yapsak ama kızlar büyükler ayırmadan tüm kk ya açık :):) ayy ne manyak olur.. tanısır muhabbet eder kaynasırız..ama ortak noktada bulusmak meselee :delphin: yaa yazda gelmisken bence bu düsüncenin üstünde duralım..alkisalkisalkis

evet çok güzel bi fikir canımm pıknık falan olsa kk büyükleride gelsin ozaman bebişleriyle kaydirigubbakcemile3

kızlar mekan kadıköy onu anladım da tarih ne zaman:uhm:
vakit uyarsa gelirim ben:içelim:
cimcimemi kar'ımı görürüm.:sm_cool:
yeni gacılarla fıstuklarla tanışırımdelikafadulden
kesin tarih verin lütfena.s.

Kızlar ben de gelmek istiyorumm tarih belirleyin.
Haziranın 12 sinde İstanbulda olucamsengözlerimebaksanab

kızlar yatılı kamp ayarlayalım gece ates yakar erafında sohbet ederiz ayyyyyyyyy ne manyak olur :):) KK nın kurucularıyla görşmeliyiz bence bu konuyu..daha akıllıca olur :) onlar hem ortak ayarlar duyururlar..bis kendi aramısda konusmakla kalmayalım :):)delikafadulden

yatılı kamp zor olur canımm herkesin kalabılecegnı sanmıyorum.

Back