• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri kıbrıs bahçeci tüp bebek merkezi.yumurta donasyon u yaptıran veya yaptıracak olanlar buraya

Herkese selam kızlar.bu konuyu açma sebebim yakın zamanda kıbrıs bahçeci de yumurta donasyonu için gidicem ve burdan benim gibi gitmek isteyen veya gidenlerin yorumlarını bekliyorum
Merhaba Arkadaşım,
Yazısınızın üstünden aslında epey zaman geçmiş, sonucunuzu merak ettim. Umarım hersey yolunda gitmiştir. Bende tüp bebek tedavisindeyim merak ettim. Teşekkülrer

Merhaba Arkadaşım,
Yazısınızın üstünden aslında epey zaman geçmiş, sonucunuzu merak ettim. Umarım hersey yolunda gitmiştir. Bende tüp bebek tedavisindeyim merak ettim. Teşekkülrer
Aynen bak sen yazınca bnde merak ettim böldü acaba sonucu sen nerde görüyorsun canım tedaviyi

aralık ayında tedaviye başlıyorum kızlar çok heyecanlı hadi bakalım:) doktorum murat bey bir kaç vitamin falan önerdi sizlerde kullandınız mı daha önce?

Hadi gözün aydın inşallah olumlu olurda biran önce istediğin gerçek!esir.

Kızlar banada yardımcı olurmusunuz24 yaşındayım 18yaşımdan beri sıkıntılar var artık son erkan menopoz teşhisi kondu başka şansın yok :( düşünmemeye çalışıyorum kısmet herşey allahtan .
Bana yardımcı olablicekmisniz donasyon süreci nasıl oluyor maliyet ne kadar tutuyor .şimdiden teşekkürler

Canım senin yaşın bayağı genç aslında daha önce tüp bebek filan denedinmi peki önce onu deneseydin tam olarak sorun ne sizde?

canım boşver sinirlerini yıpratma çekmeyen bilmez bu durumu biz ne emekler verdik anne olmak için bedeli neyse ödemeyi de göze aldık. ben içimde o kıpırtıyı hissetiğim günden beri nasıl mutluyum ve bunun çin çok uğraştım çok bekledim allaha çok dua ettim. Bu mutluluğu yaşamama vesile olan herkesede binlerce kez teşekkür ederim. böyle şeylerle uğraşmak yerine hamileliğimin keyfini sürmek istiyorum..
merhabalar ben aranıza yeni atıldım fakat uzun zamnadır kadınlar kulübünü takip ediyorum. Yaşım 30 ve erken menapoz teşhisi kondu. şuan hazırlık aşamasındayım kıbrısa gidecem.. Ben h.i.t'e gitmeyi düşünüyorum.h.i.t 'e gidenler tecrübelerini paylaşabilir mi?.ayrıca donasyon konusuna da ayetleri ve dini karıştırmayalım.her koyun kendi bacağından asılır.hiç birşey bir kadının anne olma arzusuna engel olamaz...

canım ben zehra hanımda başladım çok memnunum bu gruptakiler de genelde kıbrıs tüp bebekte tedavi olanlar sen araştırma fırsatı buldun mu hiç?

kızlar 6 yumurtam toplanmıştı bugün aradılar 4 tanesi döllenmiş. sizce kötü mü sonucum çok panikledim de ben

Back
X