- 19 Ekim 2016
- 17
- 19
- 3
- 45
- Konu Sahibi limonatammm
2 kilo verdim bu haftada biraz daha dikkat edip doktorumla görüşeceğim sonrada tedavi bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
80 kiloyum. Boyum 1.56 cmkaç kilosun benimde kilo vermem gerekiyor tedaviye başlamam için o yüzden diyetisyene gidicem bende
Başka seçenek derken başka merkezleride araştır demek istedim yoksa fonssyona karar vermek son çare zaten. BiliyorumBaska seçenek derken? Benim BMI 34 maalesef
Merhaba Arkadaşım,Herkese selam kızlar.bu konuyu açma sebebim yakın zamanda kıbrıs bahçeci de yumurta donasyonu için gidicem ve burdan benim gibi gitmek isteyen veya gidenlerin yorumlarını bekliyorum
Aynen bak sen yazınca bnde merak ettim böldü acaba sonucu sen nerde görüyorsun canım tedaviyiMerhaba Arkadaşım,
Yazısınızın üstünden aslında epey zaman geçmiş, sonucunuzu merak ettim. Umarım hersey yolunda gitmiştir. Bende tüp bebek tedavisindeyim merak ettim. Teşekkülrer
Canım hic yumurta uretemiyorsan yumurta donasyonunu deneyebilirsiniz tabiki ama öncesinde bir doktorla görüş benceCanım yumurtalarım bozuktu alındı
merhabalar ben aranıza yeni atıldım fakat uzun zamnadır kadınlar kulübünü takip ediyorum. Yaşım 30 ve erken menapoz teşhisi kondu. şuan hazırlık aşamasındayım kıbrısa gidecem.. Ben h.i.t'e gitmeyi düşünüyorum.h.i.t 'e gidenler tecrübelerini paylaşabilir mi?.ayrıca donasyon konusuna da ayetleri ve dini karıştırmayalım.her koyun kendi bacağından asılır.hiç birşey bir kadının anne olma arzusuna engel olamaz...canım boşver sinirlerini yıpratma çekmeyen bilmez bu durumu biz ne emekler verdik anne olmak için bedeli neyse ödemeyi de göze aldık. ben içimde o kıpırtıyı hissetiğim günden beri nasıl mutluyum ve bunun çin çok uğraştım çok bekledim allaha çok dua ettim. Bu mutluluğu yaşamama vesile olan herkesede binlerce kez teşekkür ederim. böyle şeylerle uğraşmak yerine hamileliğimin keyfini sürmek istiyorum..
Canım sacmalama 4 yumurta hic az değil doktorun kimdi yumurtaların kaçıncı gündekızlar 6 yumurtam toplanmıştı bugün aradılar 4 tanesi döllenmiş. sizce kötü mü sonucum çok panikledim de ben
Donasyonmu canım sizinkidekızlar 6 yumurtam toplanmıştı bugün aradılar 4 tanesi döllenmiş. sizce kötü mü sonucum çok panikledim de ben