• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri kıbrıs bahçeci tüp bebek merkezi.yumurta donasyon u yaptıran veya yaptıracak olanlar buraya

kızlar bu mübarek günde dualarımdasınız hep umarım allahım tez zamanda hepinizin hayallerini gerçek eder

Biz buraya yumurta donasyonu icin gittik.
LUTFEN BURAYA GITMEK ISTEYENLER OKUSUN....
esimin sperm sayisi 80 milyon yuzde 80 hareketli idi. Esimden ornek aldilar.
Sonra embriyo dollendirdiler. Bize 5 gun boyunca bilgi vermediler soyledikleri tek sey dollenme devam ediyor. Tabi igneler kullaniyorum hergun. Transfer gunu geldi catti. Beni muayeneye aldilar. Sonra Zehra hanim bize bu transfer iptal edildi dedi. Sebebi nedir dedigimizde ise hic embriyo kalmadilar. Hicbir ucret almadan tekrar baska donorle calisacagiz dediler. Dedik herseyde bir hayir vardir tamam. Esimden tekrar sperm aldilar. Bu sefer sperm sayisi 180 milyon cikti yine ileri hareketli %80. Cunki ben transfer olacagim diye hergun balik yedik. Neyse evimize geri donduk ben o ignelerin acisiyla kaldim. Ustune birde igne yaptiklari yer apse olmus antibiyotik kullanmak zorunda kaldim.
Onumuzdeki ay tekrar donor secildi. Dollenme islemi oldu bize gelebilirsiniz dediler. Tamam dedik gittik. Kac embriyo olustu dedik. Dondurulacak kadar var size simdilik 2 tane aa kalite yani en iyi kalitede embriyo transfer edecegiz dediler.
Evet transfer oldum tutundu cok sukur. Sonra 9 haftalikken kalbi durdu aldirdik. Arada 6 ay gecince dondurulmuslari deneyelim tekrar dedik. Tekrar hazirlik basladi yine sayi soylemiyorlar tabiki bize.
Transfer oldum ciktim. Bana kagit getirdiler. Hic embriyo kalmamis. Ve bana transfer edilen embriyo kalitesi bb ve cc imis. Zaten cc nin tutunma sansi yok. En kalitesiz olan. Dunya basimiza yikildi bunun icin mi geldik dedik. Bize sayiyi soyleseydiniz yeniden baslardik dedik. Hic aciklama yapmadilar. Bu embriyorda tutundu. Inandim. Olacagina. Ama hangi merkezle konustuysam olmaz hic sans yok dediler. Benim yine kanamalar basladi dr gittim kese gelismiyor. Zaten kalitesinden belli dediler. Aradim merkezi neden boyle yaptiniz dedim. Tek dedikleri tekrar deneyelim. 2 bin euro indirim yapalim. Gelirmiyim ben sana bir daha.
Demek istedigim su madem esimin sperm sayisi yuksek ileri hareketli sayisi cok. Neden 4 embriyo gelisti ve bunun 2 tanesi kaliteli 2 tanesi kalitesizdi. Bu merkez dondurulmus yumurta kullaniyorlar arkadas. Kesin ve net.
Gidecekler tekrar tekrar dusunsun.
Evet ben sansliydim kalitesiz olmasina ragmen tutundu ama ya diger arkadaslarimin tutunmadilar bile. Kredi cekerek sagdan soldan para toplayarak gittigimiz merkez bize yumurta havuzundan yumurta kullandi. Hakkimi helal etmiyorum. Hic birine
Mrb siz bahcecide mi yaptirdiniz

kızlar bugün mübarek gün kandil ben bahçecide mutlu sona ulaştım dualarım hepinizde o mutlu sona ulaşın inşallah

kizlar mubarek kandil herkesin kandilini kutluyorum ben bahceci kibris doktorum murat beyden hemsiresi serap hemsireden ve canim sibel hanimcimdan cok memnunum Allah razi olsun kimsenin emegi ve hakkini yiyemem duacilariyim benim her sey.cok sukur yolunda ve cok memnunum 🤗

Kızlaaaar! Kadınlar günümüz kutlu olsun hepimize!!!!
Bugün keyfim yerinde valla. Bizim günümüz.hediyr alan birileri oldum size? Canım eşim bana çok tatlı bi süpriz yaptı sabah sabah. Size neler geldi anlatın bakalım... :) :) :)

valla bu aralar bütün konsantrem tedavime o yüzden zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum. bu ay sonunda transferimi yapacak murat bey o yüzden hep ona yoğunlaştım

canım benim doktorum eylem hanım çok iyi birisi kendisi benim eşimde bayan doktor isteyince seçimi ondan yana kullandık. çok tecrübeli bir doktor zaten

bu aralar diyet falan yapıyorum biraz kilo vermem gerekiyormuş tedavi içinde. banada iyi geldi kendimi daha dinç hissediyorum birde gebe kalsam benden mutlusu olmaz

ahh bu kilo hepimizin güncel sorunu sanırım bende tedavi öncesi detoksa almıştım kendimi şok diyetlerle bir 8 kilo falan verdim ama başarıyı etkiliyormuş canım zayıfla valla

ay canım insan heyecanlanmaz mı ama hiç olumsuz düşünme bahçeci çok iyi bir kurum zaten eminim güzel sonuç alacaksın

Herkese selam kızlar.bu konuyu açma sebebim yakın zamanda kıbrıs bahçeci de yumurta donasyonu için gidicem ve burdan benim gibi gitmek isteyen veya gidenlerin yorumlarını bekliyorum
Merhabalar altif olduğunuzu görünce size yazmak istedim!!KIBRIS BAHÇECİ MERKEZE ULAŞAMIYORUM ADI MI DEĞİŞTİ BİLMİYORUM??Bu konuda bana uardımcı olursanız sevinirim

Back
X