• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri kıbrıs bahçeci tüp bebek merkezi.yumurta donasyon u yaptıran veya yaptıracak olanlar buraya

canım boşver sinirlerini yıpratma çekmeyen bilmez bu durumu biz ne emekler verdik anne olmak için bedeli neyse ödemeyi de göze aldık. ben içimde o kıpırtıyı hissetiğim günden beri nasıl mutluyum ve bunun çin çok uğraştım çok bekledim allaha çok dua ettim. Bu mutluluğu yaşamama vesile olan herkesede binlerce kez teşekkür ederim. böyle şeylerle uğraşmak yerine hamileliğimin keyfini sürmek istiyorum..

Boşverin kızlar hiç takılmayın böylelerine bnde cok düşündüm zamanında ama iyiki yapmışım diyorum içimdeki bebişi hissettikçe o yüzden hiç bunlarla canımı sıkamam

Arkadaslar yumurta donasyonu yapanlar bilgi verebilirmi... benimde son cağrem... hangi merkez.... doktor.... fiyat... donörli nasıl sectiniz...

Canımmm donörü kan grubumuz ve fiziksel özelliklerimize göre sectik cocuk bizede benzesn diye ben bahceci Kıbrıs'ta tedavi gördüm hamileyimmmm şimdi çok geniş bi donör havuzları var ordan sana en uygun olanı seçiyosun

canım boşver sinirlerini yıpratma çekmeyen bilmez bu durumu biz ne emekler verdik anne olmak için bedeli neyse ödemeyi de göze aldık. ben içimde o kıpırtıyı hissetiğim günden beri nasıl mutluyum ve bunun çin çok uğraştım çok bekledim allaha çok dua ettim. Bu mutluluğu yaşamama vesile olan herkesede binlerce kez teşekkür ederim. böyle şeylerle uğraşmak yerine hamileliğimin keyfini sürmek istiyorum..
Canim banada yardımcı olurmus un nasıl bir gidişat oluyor

Arkadaslar yumurta donasyonu yapanlar bilgi verebilirmi... benimde son cağrem... hangi merkez.... doktor.... fiyat... donörli nasıl sectiniz...
canım ben erken menopoza girdim yumurta donasyonu denedim hamileyim çok şükür. kıbrıs bahcecide yaptım. aynı senin gibi kafamda deli sorular vrdı. herseyde yardımcı oldular donörü birlikte seçtik zaten kişileri görmüyorsun kan grubuna ve fiziksel özelliklerine göre seçiyorsun bahceciye güven içini ferah tut derim.

Canim banada yardımcı olurmus un nasıl bir gidişat oluyor
canım önce kan grubuna göre donör seçiliyor sonra eşin sperm veriyor donörden yumurta toplandığı gün. sonra senin rahmini transfer için hazrlıyorlar. transfer günü eşinle birlikte git derim orada bir gece de kal. sonra en heycanlı bekleme süresi başlıyor 12 gün=)

canım önce kan grubuna göre donör seçiliyor sonra eşin sperm veriyor donörden yumurta toplandığı gün. sonra senin rahmini transfer için hazrlıyorlar. transfer günü eşinle birlikte git derim orada bir gece de kal. sonra en heycanlı bekleme süresi başlıyor 12 gün=)
Önerdiğin bir hastane varmı neyapim lazım sizin bebeğiniz oldum banada yol gösterin bende istiyorum Anne olmak

Önerdiğin bir hastane varmı neyapim lazım sizin bebeğiniz oldum banada yol gösterin bende istiyorum Anne olmak
canım ben bahçeci kıbrısta oldum doktorum murat beydi ben orayı önerebilirim sana benimle çok ilgilendiler benim çok içime sindi herşey gayette başarılı eski bir merkez zaten

kızlar bende neseeliden etkilendim ve bahceciye gittim. gercekten cok iyi bir merkez benim doktorum da murat beydi onun sayesinde simdi hayellerime bir adım daha yakınım iyiki var onlar bir melek...

kızlar bende neseeliden etkilendim ve bahceciye gittim. gercekten cok iyi bir merkez benim doktorum da murat beydi onun sayesinde simdi hayellerime bir adım daha yakınım iyiki var onlar bir melek...
canım benm ya ne guzel ozetlemiş durumu aynen onlar bir melek senn bu güzel hayellerinde azda olsa katkım varsa ne mutlu bana :KK68::KK68:

canım ben erken menopoza girdim yumurta donasyonu denedim hamileyim çok şükür. kıbrıs bahcecide yaptım. aynı senin gibi kafamda deli sorular vrdı. herseyde yardımcı oldular donörü birlikte seçtik zaten kişileri görmüyorsun kan grubuna ve fiziksel özelliklerine göre seçiyorsun bahceciye güven içini ferah tut derim.
Merhaba Ben de erken menopoz um acaba tedaviniz hakkinda daha detay verir misiniz..ornegin kilonuz nasıldı..tedavi nasıl design edildi..teşekkürler

canım ben çok kilolu değildim boyuma göre iyiydi kilom ama yinede bir kaç kilo verdim. 57 kiloydum 162 de boyum vardı. 55 kiloya düştüm sonra özlem hemşire vardı klinikte o bana herşeyde yardımcı oldu sibel vr ona her mesaj attığımda hemen dönüş yaptı o yüzden çok zorlanmadım tedavi sırasında zaten biz çok az ilaç kullanıyoruz tedaviye hazırlanmak için asıl ilaçları donör kullanoyor.

canım ben çok kilolu değildim boyuma göre iyiydi kilom ama yinede bir kaç kilo verdim. 57 kiloydum 162 de boyum vardı. 55 kiloya düştüm sonra özlem hemşire vardı klinikte o bana herşeyde yardımcı oldu sibel vr ona her mesaj attığımda hemen dönüş yaptı o yüzden çok zorlanmadım tedavi sırasında zaten biz çok az ilaç kullanıyoruz tedaviye hazırlanmak için asıl ilaçları donör kullanoyor.
Merhaba rahim kalinligi ve embriyo kaliteniz nasıldı acaba eger paylaşmakta sakinca gormez iseniz,Teşekkürler

Embriyom iyi kalte 5.gün embriyosuydu hemen transfere gitmedik bir ay bekledim rahmimi dinlendirdiler sonraki ay transfer oldum sen başladın mı tedaviye

Henüz baslamadim.kilo vermeye çalışıyorum.siz kaldiniz mi hamile..

Lutfen yardimci olun kafamda deli sorular yaptiranlar sonrasinda neler yasadiniz cok kararsizim endiselerim var uykularim kaciyor ve baska carem yok.olumlu sonuc alan birisiyle konusmaya cok ihtiyacim var allah kimseyi bu durumubdusurmesin cok zor .

Ben olumlu sonuc alip çocuk doguran karsilasmadim daha

Back
X