• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri kıbrıs bahçeci tüp bebek merkezi.yumurta donasyon u yaptıran veya yaptıracak olanlar buraya

Bahceci diye bende karşılaşmadım. 1 olumlu olana mesaj attım dönecektir ama hala dönmedi

Kızlar ben bahcecide denedim sonuç pozitif herkese tavsiye ederim allah onlardan razı olsun onlar sayesinde yüzüm güldü

Kendi detaylarini daha ayrintili paylasir misin sana zahmet. Problemin neydi? Yas/kilo..nasil bir tedavi uygulandı? Embrio kalitesi vs?
Teşekkürler

Canım benim 10. Gün değerin 285 çıktı bana 5. Gün tek embriyo transfer etti doktorum murat bey kilo sorunum falan yoktu ama bende erken menopoz vardı o yüzden bebeğim olmuyordu nisan ayında başladım tedaviye simdi bir kız bebek bekliyorum allahın izniyle

Nasil bir ilac protokolu? 2 hafta ostrofem mi? Transferden once rahim kalinligi hatirliyor musun. Benimki 7.2 mm idi. Ve trilaminar cizgi pek belli degildi. Zaten sonuc negatif oldu

Rahim kalınlığimi hatırlamıyorum ama doktorumuz rahim içini transfere hazırlamak için ilaçlar fln verdi ondan sonra transfer oldu

Mesajını yeni gördüm, sana su kadarını soylıyım bir insan anne olmak istiyorsa buna hiç birşey engel olamaz gunah mı sevap mı onu biz bilemeyiz allaj bilir burdan oyle ahkam kesmekte senin haddine degil günahsa gunahımızı cekeriz soyle soylıyım namaz kılıp yalan soyleyen veya dini vecibelerini yerine getirip iki yüzlü insanlar bunlar nolcak sen bilemezsin gunahsada cekeriz, bir insan anne olmak için illaki kendi yumuetssından olması gerekmez ister evlatlık alırsın ister donasyon yaptırırsın onemli olan onu bakıp büyütmek zaten donasyonda amac annelik duygusunu hissetmek, ensest falan demişsin suan kahkaha atıyorum ya bu ulkede teyze hala cocukları evleniyor günah ensest olmuyo biz donasyonla yspıncsmo ha anladığım kadarıyla pek bilgin yok hemen seni aydınlatıyım yıllar sonra aynı kadının veya erkegin cocugu evlense de sakat vs olmuypr zaten saglıklı embriyolar koyuluyor genetik olarak bir sorun olmuyor,
deniz güneş yeşil adlı arkadaşımıza zamanında laf söylemişsiniz teyze hala çoçukları evleniyor günah olmuyor da entest olmuyor da demişsiniz ya.. keşke daha iyi ilgi sahibi olsaydınız..teyze hala amca çocuklarının evlenmesinde dinen bi sakınca yoktur.. kendinizi haklı çıkarmak adına yanlış bilgi vermeyin herkese açık konularda..

Nasil bir ilac protokolu? 2 hafta ostrofem mi? Transferden once rahim kalinligi hatirliyor musun. Benimki 7.2 mm idi. Ve trilaminar cizgi pek belli degildi. Zaten sonuc negatif oldu
Bahar44 sen başladin mi tedaviye?

deniz güneş yeşil adlı arkadaşımıza zamanında laf söylemişsiniz teyze hala çoçukları evleniyor günah olmuyor da entest olmuyor da demişsiniz ya.. keşke daha iyi ilgi sahibi olsaydınız..teyze hala amca çocuklarının evlenmesinde dinen bi sakınca yoktur.. kendinizi haklı çıkarmak adına yanlış bilgi vermeyin herkese açık konularda..
Amca çocukları hariç evlenmek haram değil nikah düşüyor ama insanin akrabası kuzeniyle evlenmeside garip geliyor bna tabi onların bileceği is saygı duymak gerekir

Teşekkürler. Yanliz ben Daha once bir deneme orada yaptigim icin ekonomik nedenlerle Hit de bir deneme daha yapicam

Teşekkürler. Yanliz ben Daha once bir deneme orada yaptigim icin ekonomik nedenlerle Hit de bir deneme daha yapicam
Tedavi pahalı sende kendince haklisin ama bi kere negatif sonuc almissin başka seçenekleride dusunebilirsin

Ya aslında çok değil kilo fazlam ama burda gittiğim kadın doğum uzmanı biraz kilo verirsen daha iyi olur dedi bende onun için bi kaç kilo vereyim dedim

Back
X