• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri kıbrıs bahçeci tüp bebek merkezi.yumurta donasyon u yaptıran veya yaptıracak olanlar buraya

Çok net yorum yapılmadı
Herşey çok ıyıydi denildi
Histerıskopi çektirmemi söyledi ..
Yarın çektireceğim ama o dr istedi diye değil
Zaten o merkeze girmem bir daha

histereskopi ameliyat ama
rahim filmi olmasın dediğin
birde nesinden memnun kalmadın cnm
fikirlerini paylaşırmısın?
doktorun kimdi?

aralık ayında tedaviye başlıyorum kızlar çok heyecanlı hadi bakalım:) doktorum murat bey bir kaç vitamin falan önerdi sizlerde kullandınız mı daha önce?[/QUOTE

Cumartesi menopoza girdiğimi öğrendim. Bana konuyla ilgili lütfen bilgi veriniz. Başarısız üç tüp bebek geçti ve sonuç olarak fsh değerim 33.84 olmuş. Kıbrısı düşünüyorum ama sizlerin deneyimlerinizden güç almak istiyorum. Umarım okursunuz ve cevap verirsiniz lütfen?

peki sn nasıl bir yol izliyorsun ben çok şaşkınım hiç bişey bilmiyorum çok panik bi haldeyim

Kıbrıstan başka bir yol olmadıgını biliyorum bir kaç yerle görüşme yaptık sıcak bakıyoruz çünkü gerçekten bebek çok istiyoruz.. Bir klinikle ciddi ciddi görüştük evet yapacağız ama biraz kendimize zaman tanımak istedik. Kolay değil tabii dolayısıyla emin olmak zorundayız. Peki sen ne yapacaksın?

Kıbrıstan başka bir yol olmadıgını biliyorum bir kaç yerle görüşme yaptık sıcak bakıyoruz çünkü gerçekten bebek çok istiyoruz.. Bir klinikle ciddi ciddi görüştük evet yapacağız ama biraz kendimize zaman tanımak istedik. Kolay değil tabii dolayısıyla emin olmak zorundayız. Peki sen ne yapacaksın?
canım sanırım benm yolumda kobrısa gidiyor neler yaşanacak nasıl yapacağız hiç bilmiyorum orada hangi merkezi seçmeliyiz kıbrıstaki bahçeci sanırım taşınıyor adıda bahçeci değil ben doğru yerlemi görüştüm acaba

canım sanırım benm yolumda kobrısa gidiyor neler yaşanacak nasıl yapacağız hiç bilmiyorum orada hangi merkezi seçmeliyiz kıbrıstaki bahçeci sanırım taşınıyor adıda bahçeci değil ben doğru yerlemi görüştüm acaba

sanırım bir süre once ayrılmışlar ben murat beyle görüştüm. Sen kimle görüştün sibel hanım var halka ilişkilerden?

sanırım bir süre once ayrılmışlar ben murat beyle görüştüm. Sen kimle görüştün sibel hanım var halka ilişkilerden?
bende zehra hanımla konuştum lefkoşaya taşındık yeni hastane açtık dedi kıbrıstaki tek tüp bebek hastanesiymiş açıkçası bu durum etkiledi beni sen ne diyorsun benden daha iyi tanıyorsun orayı

Merhaba arkadaşlar! Size sorum var. Aranızda Kıbrıs'ta yumurta donasyonu yapmış olan kişiler var mı? Lütfen yorumlarınızı yazın! Yardımınızı çok gerekirim

Yok canım bilmiyorum kıbrısta birini bulduk merkezi çok iyi anlattı ben burada başlamaya karar verdim ismi falan değişmiş merkezin british kibris olmuş hakkımda hayırlısı yeni yer yeni umut

Yok canım bilmiyorum kıbrısta birini bulduk merkezi çok iyi anlattı ben burada başlamaya karar verdim ismi falan değişmiş merkezin british kibris olmuş hakkımda hayırlısı yeni yer yeni umut
Canım bende burayı düşünüyorum konuştum aklıma yattı ama fiyat diğerlerine göre yüksek bilmiyorum kararsizim bu yuzden

Canım bende burayı düşünüyorum konuştum aklıma yattı ama fiyat diğerlerine göre yüksek bilmiyorum kararsizim bu yuzden
Fiyat diğerlerine göre biraz fazla belki ama güvenebileceğin bir yer merak etme.profesyoneller bu işte. Ben orada denedim memnun kaldım. .Lefkoşa'ya taşındılar ,tek başlarına hastane oldular. Doktoruma da ne zaman arasam ulaştım. Geçen gün yurt dışında olmasına rağmen yine dönmüştü sağolsun.

Back