- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.356
O benım kızım yasında..senin dengınAsil sen kiskandin, kiz genc gösteriyor diye sen onu kiskandin, kiskancc millan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O benım kızım yasında..senin dengınAsil sen kiskandin, kiz genc gösteriyor diye sen onu kiskandin, kiskancc millan
Gozumun onunde canlandi su an hahajahamillan .!.:Goreydık bizde gulerdık belki..boyle hıc komık degıl..
Hangi konu kiiizBdv de olay var yetişiiiiin
Kızı kıskandın dımıııı..sıyahta kalsın cırkın olsun
Ben zaten gencimAsil sen kiskandin, kiz genc gösteriyor diye sen onu kiskandin, kiskancc millan
Eli vercez kolu kapcan yani..gerek yok tamam ben buraya ıbrahım tatlıses gıbı kıvrılırım..bi elim basımın altında..otekı bacak aramdabenim de battaniyem var köpeğim olsun.şu muhabbetin anısına da adı battaniye olsun.arabesk oldu msj ya
Abla hosgeldinSelamlarr hayırlı olsun topiğin justtt hanım
Sen gelene kadar..surtunmeden olan çocuk dogdu komsuuuuHangi konu kiiiz
ayy deme öyle az önce taşta uyuyan iki çocuk gördüm fena oldum gece depresyonu hiç çekilmezEli vercez kolu kapcan yani..gerek yok tamam ben buraya ıbrahım tatlıses gıbı kıvrılırım..bi elim basımın altında..otekı bacak aramda
Abla hosgeldin
O benım kızım yasında..senin dengın
Ben zaten gencim
Su an farkettimKiz sen cok geriden takip ediyorsun
Aay bu gece noolur hastalıksız,ölumsuz son bulsun..hergece depresyon yeter..yarın tatıl herkes sevınsınayy deme öyle az önce taşta uyuyan iki çocuk gördüm fena oldum gece depresyonu hiç çekilmez
Biraz önce yaptığımız eksin dan sanırım bilgececim diye beni kabul etmedi belki on kez giriş yaptım ya OF şifre yaza yaza bi hal oldum
Allah anali babali buyutsunSen gelene kadar..surtunmeden olan çocuk dogdu komsuuuu
inşallah canım netteydi resim canlı görsem eve alacaktım öyle üzüldümA
Aay bu gece noolur hastalıksız,ölumsuz son bulsun..hergece depresyon yeter..yarın tatıl herkes sevınsın
1 bucuk yasında kızım var..60 yasında olcak degılım ne o şoklar falan..ne? Sen kac yasindasin yaa?
Just gitti halay bittiŞu an Cengiz Kurtoglundan Dilek Taşı'ni dinliyorumm.
Ahh ulan ahh halaydan buna mi gececektik