- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sensen..ben kımım..demıyım..Koydumm :)
Oooff su geyık topıklerınde çok yoruluyorum yaa..eskıden nasıl yetişiyormuşum bu tempoya..kelebek gıbı suraya yapışıp ölümü bekliyim..
demek ortamlarda böyle geyik konusu oluyoz vay anasını bee
Just niye bdv deki..konu açıp kacan üyelere ozendın..bizde herzamankı gıbı konuyu geyığe cevırdık bak..fake mısın kız sen..ilk konu ık msj
Hahajhahaha:)))))) uyuyanın ustune kar yagarmış..ınsan olsan bı battaniye orterdın..kız güve sanıp sinek ilacı sıkan olur üstüne.kalk yerine yat
Juusstt nerdesinevet bu konuyu masaya yatıralım resmen kanayan bir yara
Bu sensen..ben kımım..demıyım..
Kızıl ol hemen şimdi acıl..acıl kan ara bul boyat gerekırse
Siyahı da koydum çok teşekkür ettim, etrafımdakilerden çok sizin fikirlerinize güveniyorum en kısa zamanda dönüyorum sahalara heytAy ben de zor yetisiyorimm eheheh
Evet cok fena guluyoruz eheheh..
braindamage oooooo superrr masallah kiz sana. Simdi siyah sacli halini koy bakalimmm
Bdv den geldim...eşim ve sevgilim var...olay yok göremedim ben
Bebek gıbısın maşallah..ama sıyah saclıyken 7yasında gıbı oluyorsun..Siyahı da koydum çok teşekkür ettim, etrafımdakilerden çok sizin fikirlerinize güveniyorum en kısa zamanda dönüyorum sahalara heyt
battaniye köpeğin olsunHahajhahaha:)))))) uyuyanın ustune kar yagarmış..ınsan olsan bı battaniye orterdın..
Kızı kıskandın dımıııı..sıyahta kalsın cırkın olsunBen de baktim yokmus olay eheheh millan tatbikat yapmis.
Ayrica bu site beni kovdu yaaa kac kere girmeye calistim olmadi olmadı simdi oldu
Braindamage bence siyah cok daha yakismis. Coook begendimmm
Ben de baktim yokmus olay eheheh millan tatbikat yapmis.
Ayrica bu site beni kovdu yaaa kac kere girmeye calistim olmadi olmadı simdi oldu
Kopegım var..battanıyem olsun..battaniye köpeğin olsun
AhahhahahahaHalay çekmeyi hic beceremiyorum..
Ben halayı hiç sevmiyorum ...
B
Bebek gıbısın maşallah..ama sıyah saclıyken 7yasında gıbı oluyorsun..
Kızı kıskandın dımıııı..sıyahta kalsın cırkın olsun
benim de battaniyem var köpeğim olsun.şu muhabbetin anısına da adı battaniye olsun.arabesk oldu msj yaKopegım var..battanıyem olsun..
Kac para ulan bi adrianakaç para bi yönetici
Ben de baktim yokmus olay eheheh millan tatbikat yapmis.
ben de baktım olay falan yokmuş, gece kıskançlığa takmıştı hanımlar şimdi yoklar..B
Bebek gıbısın maşallah..ama sıyah saclıyken 7yasında gıbı oluyorsun..
Ahahhahahaha