- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
selamlar halay topigimiz hayırlı olsun
Selamlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlar halay topigimiz hayırlı olsun
Bdv de olay var yetişiiiiinMillet nereye gitti ya?
Huuu sen doğuştan kızıl mısın aman allahım :Oben doğurayım seni belki kızıl olursun
Yav bugun resmen kızıl saçıma ağlayacağım, siyah oldum iki üç aydır uğraşamıyorum falan diye zararlı diye. Şimdi heryere kızıl resmimi koyuyorum
Yettim gayriBdv de olay var yetişiiiiin
Hahahaj valla ben se oyle sandim. Harbi var mi? Dur bari kapanmadan yetisek iki stres atalim, dedektifcilik oynayalimBdv de olay var yetişiiiiin
alakam yok ama sarıyım ama kız kızıl olunca var bi bit yeniğiHuuu sen doğuştan kızıl mısın aman allahım :O
tatbikat yaptım..hazırlıklı mısınız dıye oturun yerınıze..Hahahaj valla ben se oyle sandim. Harbi var mi? Dur bari kapanmadan yetisek iki stres atalim, dedektifcilik oynayalim
tatbikat yaptım..hazırlıklı mısınız dıye oturun yerınıze..
Hayırlı topikler hanimlarrrr
Benim esimin arkadasi erkekti
Herkes hoş gelmiş arkadaşlarr :) @Bilgece fotoğraf koyacağım birazdan avatarıma bakın bakalımm
sen siyahtan kızıla dön bebeemHerkes hoş gelmiş arkadaşlarr :) @Bilgece fotoğraf koyacağım birazdan avatarıma bakın bakalımm
Koydumm :)Koy tatlim bakiyorummm
İki gundur bunu düşünüyorum aklımı çekiyorlar matmazelsen siyahtan kızıla dön bebeem
kız güve sanıp sinek ilacı sıkan olur üstüne.kalk yerine yatOooff su geyık topıklerınde çok yoruluyorum yaa..eskıden nasıl yetişiyormuşum bu tempoya..kelebek gıbı suraya yapışıp ölümü bekliyim..