- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.356
Aynen memeler pert..gobekte çizik..bu ne yaadoğurmak bence gazi ünvanı almamızı sağlamalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen memeler pert..gobekte çizik..bu ne yaadoğurmak bence gazi ünvanı almamızı sağlamalı
seni oyun bozan seniiiiiçünküm ben bozdum halayı
devlet bize bakmirAynen memeler pert..gobekte çizik..bu ne yaa
Irmaga gerek yok..herkes kızıma ırmak dıyor nıyeyse:S denız koymam..eltımın adı booggkk..Bir kizin daha olursa adini Irmak. Bir oğlun da olursa adini Deniz koy. Eee dunyanin % 70i su. Bütün kaynaklar senin evde biriksin
Oo pasta varsa varım çikiletalı mı yoksa
Aynen memeler pert..gobekte çizik..bu ne yaa
Irmaga gerek yok..herkes kızıma ırmak dıyor nıyeyse:S denız koymam..eltımın adı booggkk..
Benım nehırım bana yeter..kızlık soyadım sulu bişe zaten..biz yeteronce sulandık
geri gönder çuklatalısını alsınYok be guzelim frambuazli gondermis herif. Ben ciklatali istemistim oysa ki
son kez kahkamı attım ve kaçtım puhahaaaa
cok alemsiniz ya Milan senin espri yetenegine bayılıyorum. birkibirki sende iyisin bacım hahayy
Yok be guzelim frambuazli gondermis herif. Ben ciklatali istemistim oysa ki
Bende onu çok severim valla, neyse kahve ve çikiletayla idare edeyim bugun Yok ki bir herifim gelirken pasta al diyeyimYok be guzelim frambuazli gondermis herif. Ben ciklatali istemistim oysa ki
geri gönder çuklatalısını alsın
O kadar espri yaptım..gercek yazdığım bişeye gulmen çok canımı yaktı..:))son kez kahkamı attım ve kaçtım puhahaaaa
cok alemsiniz ya Milan senin espri yetenegine bayılıyorum. birkibirki sende iyisin bacım hahayy
olaydı da ona da razıyamAdam biliyo işi ...
frambuazlı çikolatalıdan daha güzel bi kere
denemekte fayda varYedim gitti valla birazcigini yemistim kusup yerine koysam geri alirlar mi ki hahah
O kadar espri yaptım..gercek yazdığım bişeye gulmen çok canımı yaktı..:))
Adam biliyo işi ...
frambuazlı çikolatalıdan daha güzel bi kere
Bende onu çok severim valla, neyse kahve ve çikiletayla idare edeyim bugun Yok ki bir herifim gelirken pasta al diyeyim