- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
5i 5kuruştan 5 lira..nasıldı o laf yaaaa..
Al abla al tane 3 lira 4 tanesi 10 lira ejeheh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5i 5kuruştan 5 lira..nasıldı o laf yaaaa..
Goreydık bizde gulerdık belki..boyle hıc komık degıl..Esimin bir arkadadi var izliyoruz halay cekiyorlar ayy Allahim aklima geldikce guluyorum ehehehe adam resmen halayi öyle bir bozuyor ki hahahaha ayyy halaydaki herkesi kendine dogru cekiyordu
Ben yörüngeden saptırıyorum isteHalaya dalınca zaten kimse kimsenin naptıgına bakmıyor bunu öğrendim ben salla ayakları bir o yana bir bu yana
Cıgkofte ve lahmacun razıysa..bize laf düşmez..çiğ köfteyi lahmacuna sarıp yemek istiyorum müsade varsa
Goreydık bizde gulerdık belki..boyle hıc komık degıl..
Siz yanlış oynuyorsunuz asıl böyle deBen yörüngeden saptırıyorum iste
benim kız kızıl azcık sayılır mıAranızda kızıl saçlı olan var mı hanımlarrr
aş mı eriyom neyim akşam pide yedim halbusiCıgkofte ve lahmacun razıysa..bize laf düşmez..
1yıl kullanmıslığım var..noldu bı yanlışını mı gördün..soyle hemen ifadesini alimAranızda kızıl saçlı olan var mı hanımlarrr
Esimin bir arkadadi var izliyoruz halay cekiyorlar ayy Allahim aklima geldikce guluyorum ehehehe adam resmen halayi öyle bir bozuyor ki hahahaha ayyy halaydaki herkesi kendine dogru cekiyordu
Aranızda kızıl saçlı olan var mı hanımlarrr
Ay sayılır sayılır tabi, anılarım depreşti ne güzel kızıldım benn siyah yaptım saçımı bunalımdayımbenim kız kızıl azcık sayılır mı
heh iste ben de öyleyim
ben doğurayım seni belki kızıl olursunAy sayılır sayılır tabi, anılarım depreşti ne güzel kızıldım benn siyah yaptım saçımı bunalımdayım
1yıl kullanmıslığım var..noldu bı yanlışını mı gördün..soyle hemen ifadesini alim
Yav bugun resmen kızıl saçıma ağlayacağım, siyah oldum iki üç aydır uğraşamıyorum falan diye zararlı diye. Şimdi heryere kızıl resmimi koyuyorumBir ara sacimi kizila boyatmistim baktim her banyo yapisimda kizildeniz gibi oluyor dusakabinim ben de degistirdim.
Hakkaten babam böyle pasta yapmayi nerden ogrendi
Ahhahahhahhahha bombaaaaaben doğurayım seni belki kızıl olursun