- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Varmiymis oyle bisey cidden yaSıcaktan popomdaki çıban patladı dersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Varmiymis oyle bisey cidden yaSıcaktan popomdaki çıban patladı dersin
Hahahahah millannn yaaaaSıcaktan popomdaki çıban patladı dersin
Saf mısın kizzzVarmiymis oyle bisey cidden ya
Ne var mıymış? Çıban mı?popo mu?sıcaktan kanama mıVarmiymis oyle bisey cidden ya
Yapay zarin erimesi sicak suda ya erkekler bu kadar zeki miNe var mıymış? Çıban mı?popo mu?sıcaktan kanama mı
Allah beni koruyor..cetrefıllı konular dönerken ben o saatlerde kk nın yaylalarında,dagında,bayırında gezıyorum..sonra bı bakıyorum kılıtlu bı konu..dalıyorum içeri kardeşleriiiiiim..kardeslerim içerde kalmış..mune dıyorum ver onları bana..ver..ama duyan olmuyooooor..
Ben ne bileyim..cakma kızlık zarına karşılık erkeklerde bu panzehırı olusturmus demek..parmagı sokup alsa daha ıyı..karının gotu leğene sıgmaz ugraş durYapay zarin erimesi sicak suda ya erkekler bu kadar zeki mi
Kk sagolsun artık herkes herseyi biliyorYapay zarin erimesi sicak suda ya erkekler bu kadar zeki mi
AhahahhaBen ne bileyim..cakma kızlık zarına karşılık erkeklerde bu panzehırı olusturmus demek..parmagı sokup alsa daha ıyı..karının gotu leğene sıgmaz ugraş dur
Daha neler cikacak ..Kk sagolsun artık herkes herseyi biliyor
Isiniyoruz ışte sporla
Ay evet bende çok begendim
Bigun kınadıgın basına gelmeden olmeyeceksın..konu sahıbı konuya öyle başlamış..yada sonradan duzenlemiş..
Yoksa hepınız kocaları bosayıp ben sıfır kılometreyım dıye mı ıddıa etceniz kııızzzz..kıyamet alameti abooow
Hahhaah ya anlamadigim bu kaza değil,hastalık değil. Neden ben kinayinca başıma geliyor? Bile isteye gir herifin koynuna,ortada kalınca vay efendim seninde başına gelir. Acaba kendileride başkasını mı kinamista başına gelmiş?sanırım öyle konularda kınamayın yargılamayın başınıza gelir eklentisi otomatik geliyor.
he sonunda da Allah belanızı versin efekti var
GunaydinnGunaaauyydiiinnn
Hahhaah ya anlamadigim bu kaza değil,hastalık değil. Neden ben kinayinca başıma geliyor? Bile isteye gir herifin koynuna,ortada kalınca vay efendim seninde başına gelir. Acaba kendileride başkasını mı kinamista başına gelmiş?
Kafamız bu konuda çok karışıkalttan öyle bir subliminal mesaj veriyodur belki
olsun arada iyi oluyor skandallı konular . Ben bunu kaçırdım mesala yastayımKafamız bu konuda çok karışık
Ekşın iyidir,iyiiiiolsun arada iyi oluyor skandallı konular . Ben bunu kaçırdım mesala yastayım