- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.356
İsmi şeyma..onunda gözler yesıl mı mavı mı bilemiyorum..hem evli hem uni okuyor..tipiniz ayni..cok zayıf..yemek yemeyı hıc sevmez..yeşil gözlüyüm ayy merak ettim şimdi kuzeninin karısını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsmi şeyma..onunda gözler yesıl mı mavı mı bilemiyorum..hem evli hem uni okuyor..tipiniz ayni..cok zayıf..yemek yemeyı hıc sevmez..yeşil gözlüyüm ayy merak ettim şimdi kuzeninin karısını
yok ya aynı kişi değiliz en azından ben yiyorum yiyorum kilo almıyorum beğenmedin mi yani beniİsmi şeyma..onunda gözler yesıl mı mavı mı bilemiyorum..hem evli hem uni okuyor..tipiniz ayni..cok zayıf..yemek yemeyı hıc sevmez..
hem beden hemkafa yoruldu bı ıkı saat dınlensem gayet ıyı olurum sukur sen nasılsın canımA.selam sevgili adrenalin. Nasilsin
İsmi şeyma..onunda gözler yesıl mı mavı mı bilemiyorum..hem evli hem uni okuyor..tipiniz ayni..cok zayıf..yemek yemeyı hıc sevmez..
Valla o güzel kız..dolayısıyla sende..yok ya aynı kişi değiliz en azından ben yiyorum yiyorum kilo almıyorum beğenmedin mi yani beni
hem beden hemkafa yoruldu bı ıkı saat dınlensem gayet ıyı olurum sukur sen nasılsın canım
Sehrımın tek insanıyım belkide..oyuzden yasasın ozgurluk..bıde yemek bolumumden adra hemşerim:)) her bilgiyi veririm hahhahahtüm bilgileri vermissin millan.
teşekkür ederim canım ben de genelde şal takarım rahat oluyorlarValla o güzel kız..dolayısıyla sende..
Oda kapalı ama yeni nesil kapalılardan..eşarp değil şal mı takıyorlar ne..guzel gıyınır bayag..zariftir..senide oyle gordum
Valla o güzel kız..dolayısıyla sende..
Oda kapalı ama yeni nesil kapalılardan..eşarp değil şal mı takıyorlar ne..guzel gıyınır bayag..zariftir..senide oyle gordum
Sehrımın tek insanıyım belkide..oyuzden yasasın ozgurluk..bıde yemek bolumumden adra hemşerim:)) her bilgiyi veririm hahhahah
nerdensin kız senSehrımın tek insanıyım belkide..oyuzden yasasın ozgurluk..bıde yemek bolumumden adra hemşerim:)) her bilgiyi veririm hahhahah
mmmm g yi mi atıcaz çözdüm mü şifreyiSamsung bunu şifreli yazasım tuttu :)))
Kocam gelcek..ben az bdv turu atim..o gelmeden aklım kalmasın..
yoo bırını sabah bırını akşam iç ılk defa mı kullanıcanEvet dinlenmek cok iyi gelir. Çok şükür ben de iyiyim. Bugün eşimin yanina gidecektim ama gidemedim, oturuyorum evde öyle işte. Ya sana bi sey soracagim canim. Bu klomeni günde 2 kere kullan dedi de. 2 hapi ust uste mi atayim yoksa sabah bi tane aksam bi tane mi?
yoo bırını sabah bırını akşam iç ılk defa mı kullanıcan
Da vıncının sıfresinden bulamadım..g yı atcan heee:))))))mmmm g yi mi atıcaz çözdüm mü şifreyi
Seni niye begenmıyım beee..en çok senı begendım hahahhaha..saka bı yana ıkınızınde elı yuzu gayet duzgun..senin kaş göz o bıcım..ıltıfata ıhtıyacın mı var kız..sankı bılmıyon güzel oldugunu..gayet çok guzelsın..en bırıncı sensın:)))Beni begenmedin di mi sen? Hemen kac kaç