- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
seni de görebilirmiyiz abla
Belki daha sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seni de görebilirmiyiz abla
amin düğündeydik canım o yüzden o kadar süslü Rabbim sana da versin sağlıklı bi bebek peşinden koşmaktan yanakların bile zayıflasın
peki ablam nasıl istersenBelki daha sonra
peki ablam nasıl istersen
niye kiAmiiinnn aminnnnn sagol canim benim. Ama yanaklarim zayiflamasin ya.
Selam herkese
kucak dolusu 7 bucukta ewinden cikmis 8 saat derse girip pert olmus ama hala evine gidememis bicareden
niye ki
esmersin de ne güzelÇünkü yanaklarimi çok seviyorum, eşim çok seviyor, herkes çok seviyor. Aslinda benim yanagim yok; elmacik kemiklerim çıkık. Onlar da gitmesinler. Elmacik kemikleri bir kadinin her şeyi
esmersin de ne güzel
maşallah kız şu kırmızı rujla gezmesi gerekenlerdensin göz kaş siyah ten beyazEhehe aslinda ben esmer değilim biliyor musun? Fotografta esmer cikmisim. Bsk bu fotoma baya beyazim aslinda
maşallah kız şu kırmızı rujla gezmesi gerekenlerdensin göz kaş siyah ten beyaz
hep başım açık var kız ne zamandır tarıyorum resimlerikirmizi ruj mu? Evde sürüyorum evet hahaha ama senin tam belli olmuyordu yüzün. Böyle tam belli olan var mi?
hep başım açık var kız ne zamandır tarıyorum resimleri
afyonkarahisar sen nerdenHimm anladim o zaman. Sen nerde yasiyordun?
Ben Istanbuldayim canim..afyonkarahisar sen nerden
Hangı foto bende bakcamEhehe aslinda ben esmer değilim biliyor musun? Fotografta esmer cikmisim. Bsk bu fotoma baya beyazim aslinda
kalabalık de miBen Istanbuldayim canim..
dur senin için de koyayimHangı foto bende bakcam
kalabalık de mi
bugünlük kalsın bari avatarındadur senin için de koyayim
Evet baya kalabalik.