- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
çukulatlı pastanın intikamı nihahaha haha
Ya ama ben gondercektim de yolu sasirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çukulatlı pastanın intikamı nihahaha haha
acıktık bizzzKocayı yatırdım geldim beş dakkada neden @Bilgece yi masaya yatırdınız? Her kuşun eti yenmez tımammı gençler...
hangisisin senKiz 4 oy almisim diyom beni takmiyonuuuz teselli etsenizeeee haydin halay cekek
Gelin bende pizza var akşamdan kalma bölüşürüz..acıktık bizzz
1numaraaahangisisin sen
Merde 4 oy aldın? Üzülme cicim bu da gelir bu da geçer :)Kiz 4 oy almisim diyom beni takmiyonuuuz teselli etsenizeeee haydin halay cekek
AyyyGelin bende pizza var akşamdan kalma bölüşürüz..
@Bilgece isterik
Kocayı yatırdım geldim beş dakkada neden @Bilgece yi masaya yatırdınız? Her kuşun eti yenmez tımammı gençler...
ayyy canimmm sen de yaz kiyafeti giymissin. Bi dahakine katil ama kışlık olsun söz begwnirsem sana oy vercemKiz 4 oy almisim diyom beni takmiyonuuuz teselli etsenizeeee haydin halay cekek
E ondan tabi akıllım. Ben yazın ara vermeden devam ettim regl olmiim tatilde diye, ağzıma etti resmen. Düzgün kullan. Bırakma zaten niye bırakıyorsun ki?
Tarz yarismasindaMerde 4 oy aldın? Üzülme cicim bu da gelir bu da geçer :)
ben seni sevdim ama ben dışarda 10 kat giyinirken üşürüm düye sana oy verirsem donarsın diye düşündümdü1numaraaa
Selamm
Ben izin vermem onlara. Çekerim kulaklarını sen korkma kuzum.Bunlar benden ne istiyor sephora ya , kocami bensiz birakacaklar ahhh
ayyy canimmm sen de yaz kiyafeti giymissin. Bi dahakine katil ama kışlık olsun söz begwnirsem sana oy vercem
pizza istemezik bilgece isterük
Ema mevsim belirtmemislerdiBunlar benden ne istiyor sephora ya , kocami bensiz birakacaklar ahhh
ayyy canimmm sen de yaz kiyafeti giymissin. Bi dahakine katil ama kışlık olsun söz begwnirsem sana oy vercem