jumbo mu hisar mı?

Canım eğer işten çıktıysan bence fiyatı biraz daha makul olanı tercih et jumbo çok fiyatlı olur.

düdüklünü tefal mi aldın. Tefalinde düdüklüsü çok pahalı kaça aldın canım

ewet canım tefal...inan hatırlamıyorum...epey oldu..şu saati olan kulpları inenden..sitesinde fiatları var canım..a.s.canım clipso control plus 8lt

Son düzenleme:
Canım iyiymiş fiyatlar ,ikisi de çok iyi marka.Merak ettiğim bir şey var.Bazen hisar kampanya yapıyor biz de düşünüyoruz da o yüzden takip ediyoruz.Yalnız yaptığı kampanyalarda nedense çatal kaşık takımı OPTıMA serisi oluyor.Buna dikkat et.Optima serisi çok daha ucuz hisarın diğer çatal kaşık takımında.Kalitesi de çok farklı.Eğer optima serisi değilse çok iyiymiş fiyatlar.

Ben çelik tencere,çay seti,yemek takımımı Jumbo'dan aldım.Teflon tencere ve düdüklü tencere ise Tefal'den...Çok da memnunum.

hızlar yahuu jumbonun çelikleri de teflonlarıda çok pahalı gerek yok o kadar paraya sanki. çeik tenceresi 600 falandı sanırsam 4 parça. ben tefalden almayı düşünüyorum. teflonlarımı aldım sayılır wokk tava ve bir kaç ebatta daha kısa almayı planlıyorum. jumbodan tencereleri almaya gerek yok bence. bilemiyorum karar sizin

Kızlar hısarın optıma serısını alan yada kullanan varmı nasıl kalıtesınden memnunmusunuz mesela optıma serısının domıno modelı Çelıklerı falan nasıl Çızılme yaparmı, fıyatı 450 falan ucuzda deĞıl tavsıye edermısınız fıstıklar

bende cok arastırdım eger yemek takımı almadıysan jumbonun ceyz setlerinden hepisini birden alabilirsin o zaman uyguna gelir. Ben 400e gural porselenin catal bıcagını aldım tasarımıda cok güzel. kalitelide 90 parca

ben en son çatal kaşık takımımı hisardan aldım,

uzun bir süre jumboyu düşünmüştüm,ama modeller hep aynı gibi geldi,restoranlardakilere benziyor bence.
araştırdım ve hisarın parlak mamba modelini aldım,çok şık ve değişik,825 liraya aldım,

geçen hafta günüm vardı,hanımlar pek beğendi,tavsiye ederim ,çok hoş bir tasarım...

canım hisarın optima serisinin tencerelerini anneme gösterdim pek begenmedi hafif bunklar dedi çelik tencere agır olacakmış makbulü öyleymiş ve kime sorduysamda önce nasıl agır mı diye soruyodu..

kızlarbu kadar bekledigime degdi önceki gün tesadüfen bi magazada jumbo kampanyası gördüm yukarıda yazdıgım jumbonun setine ek olarak çay takımını 12kişilige çıkarmışlar çaydanlıgını eklemişler model secme özgürlügü ve bundan fiyat farkı almamışlar ve yanına son olarak 85 parça 12 kişilik yemek takımı eklemişler hepsi 2bin liraya geliyo çok sevindim valla tam istedigim gibi bi kampanya olmuş..hisarın takımıda güzel ama onda da gereksiz parçalar vardı mesela teflonu teflon konusunda uzman bi yerden almak istiyordum tefal gibi ve tavası da hiç kullanışlı degil annemden biliyorum.sonra düdüklü olarak hem kullananların yorumm larını okudum hem gitti gördüm kullanılırken fissler marka alacam dünyanın 1 numarasıymış fiyat olarak tefalle farkı yok zaten ama pişirme süresi olarak 5-10 dk arasında farkettiriyomuş kuru fasulyeyi ıslatmadan 12-15 dk pişiriyormuş..tabi benim için daha erken biraz daha sonr düşünüyorum düdüklüy ama paylaşmak sitedim..

çatal bıçak ve çelik tencerede ikisi de köklü markalar ikisini de kullandık kullanları da gördüm hiç şikayet duymadım ama fiyat olarak jumbo hisarın nerdeyse iki katı. Sonuçta kalite olarak pek bir farkları yok o yüzden iki katı fiyat ödemektense hisarı tercih ederim. Onun dışında yok karacaymış yok shaffermış bunlar sonradan çıkan markalar kalite olarak da hiç bir zaman jumbonun, hisarın, kütahya porselenin ve güral porselinin yerini tutamazlar.

benim çatal bıçak takımım ve tencere takımlarım (çelik ve teflon) jumbo.çoooooooooooook memnunum.11 senedir kullanırım.ne bozuldu nede parlaklılğı gitti.kesinlikle jumbo al ve kaliteyi gör derim.yemek takımımde güral porselen ondanda çok memnunum.o da 11 senelik rengi bile atmadı.

Son düzenleme:
benımde catal takımım hem gunluk hem mısafır jumbo celık tencere takımımda jumbo. gunluk yemek takımım kutahya kahvaltı takımını gural dusunuorum. mısafır yemek takımım yabancı bır marka umarım memnun kalırım..

kumlu catal bıcaklarda kumları cıkıyor dedıler bu serıden kullanan var mı acaba.. benım catal bıcak takımımın ortası mat kumlu mu denıormus tam bılmıorum sorun olmaz ıns.

önceki takımım hisardı,berbattı.şimdi jumbo aldım kaşık çatalımı son derece memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…