ay ne bilem başım döndü ha..artık gece rüyamda çatal bıçak görüyorum:)hiç bi farkı yok hayatım sadece jumbo biraz daha kazık markayada biraz para kesilir tabi biliyosun..
bende hisarın tencereleri kahve makinası falan var ..jumbonunda misafir takımı var...
ikiside aynı canım bi fark yok yanii..hisarda kendini kanıtlamış bi marka onunda çatalı bıçağı paslanmaz soyulmaz yani))))
önemli olan model olarak beğenmen..
ama jumbonun bi tencere takımları çıkmış ki sormaa))))süper bişidiii cidden...
tabii haklısın mesela teflon ve düdüklü olarak başka bişey düşünüyorum..benimmkafamı karıştıran parça sayıları aslında jumboyu gerçekten begendim ama hisarın tence tak çatal bıcagıda da güzel yine de jumbo olsun diye jumbo alıp enayilik mi yaparım acaba diyorum...gerçi üzerinize afiyet işten de çıkarıldım da bu hafta hayırlısı olsun...yani birde bence herşeyini aynı marka almak zorunda değilsin jumboda bişey beyenirsin alırsın veya hisardanda başka bişeyini alırsın tabi çay seti falan takım olur tabide başka bi beyendiğin olur diye söyledim
canım ben modelleri gördüm begendim bende 9400 yada9200 alıcam ilk bende matı begendim ama tecrübeli kuzenleri müdahale etti (gerçi ben hala almadımbişey düşünüyorum hangisini alsam diya ama söleyey,m dedim) hem matlar bullaşık makinesinde falan çizilebiliyo ve hemen belli ediyo dediler hemde parlak olanlar masada yemek takımınla böyle şıkır şıkır durur hoş olur dediler hemde daha uygun tabi bende düşündüm matıklı geldi..yani diyecegim oki çok kullanışlı degil..umarım bende setlere karar verebilirim hemnkızlar ben jumbodan almak istediğim çatal-bıçak takımını beğendim.8100 modeli
ama mat ve parlak konusunda kararsız kaldım.mat takım çok hoşuma gitti ancak mağazada zamanla çizilme olabiliyo ve çok belli oluyo dediler.çizilen bazı tehşir ürünlerinide gösterdiler iyice kafamı karıştırdılar.sizce hangisini alsam???
canım ben modelleri gördüm begendim bende 9400 yada9200 alıcam ilk bende matı begendim ama tecrübeli kuzenleri müdahale etti (gerçi ben hala almadımbişey düşünüyorum hangisini alsam diya ama söleyey,m dedim) hem matlar bullaşık makinesinde falan çizilebiliyo ve hemen belli ediyo dediler hemde parlak olanlar masada yemek takımınla böyle şıkır şıkır durur hoş olur dediler hemde daha uygun tabi bende düşündüm matıklı geldi..yani diyecegim oki çok kullanışlı degil..umarım bende setlere karar verebilirim hemn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?