jumbo mu hisar mı?

zeynp_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
277
0
96
Bursa
merhabalar kızlarkaydirigubbakcemile3a.s.
1 ay falan oldu aranıza katılalı ve baktım ki burda sorunlar çok hızlı ve kolay çözülüyo sizden yardım istemeye karar verdim.
Çeyiz yapmaya yeni başladım.Aslında 26 yaş çeyiz için geç sanırım ama hem bi yerden başlamam lazım hem de ufuktaki koca bayag ufukta yakında bi dügün gözükmüyo maalesef..benneyaptımki
Velhasıl bu çeyiz işine tencere çatal-bıcak setleriyle başlayayım dedim.karacayı alacaktım ama burda çok çok ii seyler duymadım çatal-bıcak ve porseleni için.jumboyu begendim bi de hisarın ama celik de ömürlük alınıyo gibi bişey o yüzden iyisinden olsun istiyorum ve arada ne kadar bi kalite farkı var bilmiyorum.ucuz olacak diye az kalitelisini almak yada aynı kalitedeyse fazla fazla para da dökmek istemiyorum.Şimdi aşagı setlerin fiyatını ve neler oldugunu yazayım bana yardım edin mutlaka kullanan veya u işi çok iyi bilenleriniz vardıır aranızda.
jumbo:
89 parça çatal-bıçak
4 parça tencere
2 parça cezve tk.
6 çay bardagı
6 çay tabagı
6 çay kaşıgı
çay tepsisi
şekerlik

hisar:
89 parça çat.-bıç
6 parça tencere
3 parça cezve tk.
çaydanlık takımı
6 lt. düdüklü
4 parça teflon tencere
2 sahan(teflon-çelik)
6 çay bardagı
6 çay tabagı
6 çay kaşıgı
çay tepsisi

toplam:1600 (ikiside aşagı yukarı bu fiyat şectigin ürüne göre biraz oynuyo)

biliyorum parça sayısı çok olan hizar bu durumda daha mantıklı ama kalite açısından bilemiyorum. çok da tecrübem yok bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim..

aslında hisar da jumboda kendini kanıtlamış markalar ikisindende sorun yaşayacağını sanmıyorum ben hisar aldım. şu anda kullanmadım ama şimdilik memnunum:)

Ben jumboyu öneririm. Bnde çeyizim için jumbo aldım. Hisar da iyi bir marka ama jumbo kadar iyi olamaz

ben her iki markanın ürünlerini kullanıyorum,ikisindende memnunm.birisini söylemem gerekirse jumbo derim amaa.s

bundan bı kac ay once aynı konuyu bende acmıstım canım
o zamanlar alacaktım ama hangısını almak konusunda kararsızdım
cogunluk jumbo dedı hısarda ıyı dıyınler oldu
hep kafam karıstı vaz gectım almadım :)
neyse zate acelesıde yoktu:)

jumbo daha güzel bence ayrıca çeyiz seti kampanyasıda avantajlı

hiç bi farkı yok hayatım sadece jumbo biraz daha kazık markayada biraz para kesilir tabi biliyosun..
bende hisarın tencereleri kahve makinası falan var ..jumbonunda misafir takımı var...
ikiside aynı canım bi fark yok yanii..hisarda kendini kanıtlamış bi marka onunda çatalı bıçağı paslanmaz soyulmaz yani))))
önemli olan model olarak beğenmen..
ama jumbonun bi tencere takımları çıkmış ki sormaa))))süper bişidiii cidden...

ay ne bilem başım döndü ha..artık gece rüyamda çatal bıçak görüyorum:)

Bende çeyiz ürünlerine meraklı ve çeyiz yapan biri olarak ikiside olabilir diyorum yani ikise iyi markalar bence hangisini alırsan al memnun kalırsın diye düşünüyorum mesela bende çaydanlık istiyorum hem jumboya baktım hemde hisara sanırım hisarınkini alıcam çünkü jumbonun ki demlik kısmı çok küçük yani ama hisarınkini almayı düşünüyorum şekil olarak daha benim istediğim gibi..

yani birde bence herşeyini aynı marka almak zorunda değilsin jumboda bişey beyenirsin alırsın veya hisardanda başka bişeyini alırsın tabi çay seti falan takım olur tabide başka bi beyendiğin olur diye söyledim

tabii haklısın mesela teflon ve düdüklü olarak başka bişey düşünüyorum..benimmkafamı karıştıran parça sayıları aslında jumboyu gerçekten begendim ama hisarın tence tak çatal bıcagıda da güzel yine de jumbo olsun diye jumbo alıp enayilik mi yaparım acaba diyorum...gerçi üzerinize afiyet işten de çıkarıldım da bu hafta hayırlısı olsun...

kızlar ben jumbodan almak istediğim çatal-bıçak takımını beğendim.8100 modeli
ama mat ve parlak konusunda kararsız kaldım.mat takım çok hoşuma gitti ancak mağazada zamanla çizilme olabiliyo ve çok belli oluyo dediler.çizilen bazı tehşir ürünlerinide gösterdiler iyice kafamı karıştırdılar.sizce hangisini alsam???

Kalite açısından tabii ki jumbo....

Ama fiyat açısından hisar daha uygun sanırım..

canım ben modelleri gördüm begendim bende 9400 yada9200 alıcam ilk bende matı begendim ama tecrübeli kuzenleri müdahale etti (gerçi ben hala almadımbişey düşünüyorum hangisini alsam diya ama söleyey,m dedim) hem matlar bullaşık makinesinde falan çizilebiliyo ve hemen belli ediyo dediler hemde parlak olanlar masada yemek takımınla böyle şıkır şıkır durur hoş olur dediler hemde daha uygun tabi bende düşündüm matıklı geldi..yani diyecegim oki çok kullanışlı degil..umarım bende setlere karar verebilirim hemn

canım ben çatal bıçak takımı alana yemek takımı hediye kampanyasını almaya karar verdim hediye verilen yemek takımınıda günlük olarak kullanıcam.bi taşla 2kuş vurmayı planlıyorum yani.çeyiz setini çok düşündüm ama tepsi çay tabağı şekerlik falan almak yerine yemek takımı daha mantıklı geldi.9400 ve 9200 modelleride çok şık umarım biran önce karar verebilirsin sende.ama ben internette 9400 ve 9200 modelleri için herhangi bir kampanya göremedim

canım ben düdüklümü tefalden,5-6 parça tencere tava takımı daha önceden jumbodan aldığım için..geriye sadece çatal-bıçak takımım kaldı...bu kampanyadan bende haberdarım ve jumbo alıcam...çatal-bıçak takımı olarak evde de jumbo kullanıyoruz ve çok memnunuz...ama hisarın kalem sayısı daha fazla ve bunlarıda almadıysan tabiki hisarı al...ama jumboda ayrı güzel ya mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…