Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabii haklısın mesela teflon ve düdüklü olarak başka bişey düşünüyorum..benimmkafamı karıştıran parça sayıları aslında jumboyu gerçekten begendim ama hisarın tence tak çatal bıcagıda da güzel yine de jumbo olsun diye jumbo alıp enayilik mi yaparım acaba diyorum...gerçi üzerinize afiyet işten de çıkarıldım da bu hafta hayırlısı olsun...
canım ben düdüklümü tefalden,5-6 parça tencere tava takımı daha önceden jumbodan aldığım için..geriye sadece çatal-bıçak takımım kaldı...bu kampanyadan bende haberdarım ve jumbo alıcam...çatal-bıçak takımı olarak evde de jumbo kullanıyoruz ve çok memnunuz...ama hisarın kalem sayısı daha fazla ve bunlarıda almadıysan tabiki hisarı al...ama jumboda ayrı güzel ya mirmirmirmir
canım hisarın optima serisinin tencerelerini anneme gösterdim pek begenmedi hafif bunklar dedi çelik tencere agır olacakmış makbulü öyleymiş ve kime sorduysamda önce nasıl agır mı diye soruyodu..Kızlar hısarın optıma serısını alan yada kullanan varmı nasıl kalıtesınden memnunmusunuz mesela optıma serısının domıno modelı Çelıklerı falan nasıl Çızılme yaparmı, fıyatı 450 falan ucuzda deĞıl tavsıye edermısınız fıstıklar