kot duruyor canım...ok canım ön yüzü açık gri arka yüzü çok guzel bir nar çiçegi pembesi gibi bi renk salaş duruyor o bilgin olsun öle yapışan bişey değildir..yeride penye deil böle akık duran bi kumaş tarzı var onun adını bilmiyorum tiril tiril hani o şekilde:82: son fiyatı özelden sölüyorum cnm
canım şimdilik bu kdr yeter fiyatta alaşırsak, 1 adet kot, 2 ceket, 1 kazak birde o kısa kolluyu alıyorum özelden bana son fiyatını yazarmısın
tamam canım yazdım
canım ürünler fotodaki gibi dimi iyi durumda öyleyse alıyorum canım sabah ücretini gönderirim hediye için teşekkür ederim :)
bilgilerimi sabah göndericem şimdi çıkmam gerek çok sağol sabah görüşürüz canım ayır onları bana
çok zevkli seçimler tebrik ederim sizi
teşekkür ederim canımm o pembe tül ile siyah dantelliyi begendm sende ayırırmısın peki? hafta içi alabilirimm
peki olabilir tabii ki bana haber verirsin ozaman iyi satışlar
SUdAN UCUZ CEKET + GÖMLEK SAdECE 15 TL
Eki Görüntüle 962531 Eki Görüntüle 962532 m beden
Eki Görüntüle 962542 Eki Görüntüle 962543 Eki Görüntüle 962544
gömlek sürgülü dolabıma taktırdım minik minik acılmalar oldu
Eki Görüntüle 961613 Eki Görüntüle 961614 Eki Görüntüle 961615 Eki Görüntüle 961616 Eki Görüntüle 961617
39NO HEM RAHAT GUNLUK KOTLARLA HEMdE ŞIK GECELERdE AYAK AĞRITMAZ SIFIR AYARINdA ALMAN MARKA KAÇIRMAYIN 35 TL..
(çoklu alımlarda indirim vardır)
tekrar merhaba julyy şimdi beğendiğim o iki pantalon bide burberry desenli topuklu ayakkabıyı almak istiyorum sende benden beğendiğin ürünleri bana söylersen takas yapabilirz
bu ürünler kaçmaz kaçıranlar için tekrar paylaşım
Eki Görüntüle 961823 Eki Görüntüle 961822 Eki Görüntüle 961824 ZARA TUNİK ELBİSE ESNEK TİRİL KUMAŞ SAdECE 10 TL
bu ürünler kaçmaz kaçıranlar için tekrar paylaşım
Eki Görüntüle 961823 Eki Görüntüle 961822 Eki Görüntüle 961824 ZARA TUNİK ELBİSE ESNEK TİRİL KUMAŞ SAdECE 10 TL
Vnm bu tunik bdeni ney eger uyuarsa bunu gri deri ceketi ve conversli kazagi en son ne yaparsiniz
Cnm peki tunik satildimicnm bu ve converseli kazak satılmıştır gri deri ceket duruyor blgin olsun
Cnm peki tunik satildimi
evet cnm satıldı başka tunik tarzı cok urunum var begenirsen ilk sayfalara bakabilirsin
Offff yaaaa ozamn gri ceket ve beyaz ceket icine pembe gomlek ne kadar olur toplam birax yardimci olursaniz bikac bisey daha bakmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?