How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

*July'nin Magazası & Özenle Hazırladığım Yeni Ürünlerime Buyrun*

cnm beyaz elbisenin yanına berska kırmızı eteğide ekler misin... eğer satılmadıysa.....

beklediğin için teşekkür ederim....

adresi özelden yazacağım...

tamam canım duruyor oda bilgilerini yollarsn istediğin zaman gönderirim rica ederim cnm:16:

$1779132_283151698506196_941792510_n (1).jpg salaş yumuşak spor kazak kullanılmadı 15 tl
$1620459_282617561892943_54009144_n.jpg 38 beden siyah dar paça kot 15 tl .. tunik elbise m beden 10 tl çanta 7 tl
$1922261_282579485230084_282229006_n.jpg gri payet işlemeleri cepli üst m/l uyumlu 10 tl

Son düzenleme:
sizden aldığım ürünler bugün elime ulaştı ve kesinlikle hayal kırıklığı oldu...

gelişigüzel bir poşete konulmuşlar... hiçbir özen izi yok maalesef...

görsellerle, elime geçen ürünler arasında ciddi bir yıpranmışlık farkı var...

evet 2.el ürün alıyorum ama 15 lira verdiğim o kırmızı etek, feci bir durumda ve ancak toz bezi olarak kullanılabilir...

sanki giysileri ilk aldığınızda resimlerini çekmişsiniz, satarkende bu resimleri kullanmışsınız gibi...

neyse, buda bana akıl parası olsun...

sizden aldığım ürünler bugün elime ulaştı ve kesinlikle hayal kırıklığı oldu...

gelişigüzel bir poşete konulmuşlar...

sen ne biçim bi inansın be bu laflar ne böleee su gune kadar 2 konu açtm hepsindede sayısız musterim oldu 1 kez böle bişeye denk gelmedim ... madem begenmedin etmedin yada olmadı uzerine die çamurlaşma hakkını heleki konumda kimseye vermediler HAddİNİ BİL !!! ... o elbisei ben yeni aldım bayandan bana bol die koydum hiiiiiiiiç öle konuşamazsın ESKİ FALAN dİYE .. aldıgım bayanla yuzleştirirm bu 1 .... 2.si o kırmızı bershka etegin kurbanı ol sen yer beziymiş hangi gun 2. el kıyafet yerlerinde dlaşıp ürün alıyorsunda ,, bershka marka etek yer bezi yapıyorsun bukadar zenginsen verdiğin 3 kuruşla burda beni rezil etmeye çalışacagına gitti sıfır magazalardan al hadi naş simdi..:34:

NEVRESTE HANIM KONUMUN KAPATILMASINI İSTİYORUM BEN HAYATIMdA BUKAdAR YALANCI İFTİRACI BİR İNSANLA İLK KEZ KARSILAŞTIM 3 KURUŞ VERİP KİMSE BANA BU YAZILARI YAZAMAZ ! GUZELCENE KARGOSUNU YAPTIM TERTEMİZ YOLLAdIM .. TERBİYESİZ İNSAN VE BEN BOLE İNSANLARA SATIŞ YAPMAK İSTEMİYORUM.. TŞKRLER KAPATIN Bİ ZAHMET KONUMU.

BEN BU KK dA KAÇ ZAMANdAN BERİ VARIM VAdİM AdLI KİŞİ SANA SESLENİYORUM 3 GUNLUK AÇTIGIN HESAPLA BENİ BURdA REZİL ETME ÇABALARINI YEMEZLER TAMAMMI AYRICA O KONUNUN SONUNdAKİ AKIL PARAM OLSN LAFINA CVBEN SANA AKIL PARASI ÇOK LAZIM dAHA COKKK ... BEdENİNİ BİLMEYEN KİŞİLİK.

Back