*July'nin Magazası & Özenle Hazırladığım Yeni Ürünlerime Buyrun*

cnm takaslık bişeyler bulursan bunuda alayım ama bulamazsan kalsın cnm satılmazsa kısmetimde varsa sonra bakarım[/QUOTE]

ozaman yeni ürünlerini bekliyorumm

Son düzenleme:
cnm takaslık bişeyler bulursan bunuda alayım ama bulamazsan kalsın cnm satılmazsa kısmetimde varsa sonra bakarım

ozaman yeni ürünlerini bekliyorumm[/QUOTE]

tmm cnm o zaman kargoyu yarın gönderme bn yarın bazamı bir dökeyim

ozaman yeni ürünlerini bekliyorumm

tmm cnm o zaman kargoyu yarın gönderme bn yarın bazamı bir dökeyim [/QUOTE]

ama bnmkiler gelsinnnnn çantamı ayakkabımı bekliormm sabırsızlıkla aslında yarın kargolarım vardı iyi olurdu seninkinide cıkartsaydım elden smdi yuklesen ne iyidi

tmm cnm o zaman kargoyu yarın gönderme bn yarın bazamı bir dökeyim

ama bnmkiler gelsinnnnn çantamı ayakkabımı bekliormm sabırsızlıkla aslında yarın kargolarım vardı iyi olurdu seninkinide cıkartsaydım elden smdi yuklesen ne iyidi [/QUOTE]

ay cnm ya gece gece dökemem ki bazayı her an sızabilirim zaten neyse sen yarın diğer kargolarla birlikte benimkinide gönder madem. Bende yarın senn kargonu göndereyim. botda kalsın zaten burda bot giyilecek hava bile olmuyo sonra başka ürünlerde inş

ama bnmkiler gelsinnnnn çantamı ayakkabımı bekliormm sabırsızlıkla aslında yarın kargolarım vardı iyi olurdu seninkinide cıkartsaydım elden smdi yuklesen ne iyidi

ay cnm ya gece gece dökemem ki bazayı her an sızabilirim zaten neyse sen yarın diğer kargolarla birlikte benimkinide gönder madem. Bende yarın senn kargonu göndereyim. botda kalsın zaten burda bot giyilecek hava bile olmuyo sonra başka ürünlerde inş [/QUOTE]

tamamdır canım inşallah takipteym

kalan ürünlerim satılanlar listeden cıkarılmıştır

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Hanımlarrr artık kargolarımızı ücretli gönderdiğimiz zaman ek ücret kargo bedeli alınmayacakmış sistem değişmiş bilginiz olsun... ödeme şartı hangi ürünü gönderdiyseniz üzerine ek kargo ücretinide eklemeyi unutmayın

canım şimdi diyelimki ürün 10 tl kargoda 6,5 tutuyor. biz ödeme şartına 16,5 mu yazıcaz?

canım şimdi diyelimki ürün 10 tl kargoda 6,5 tutuyor. biz ödeme şartına 16,5 mu yazıcaz?

aynen öyle canım takaslı yolladıklarımız değilde ucretli kargolar için geçerli, yazmayı sakın unutmayın yeni sisteme göre alıcıların 2 kez ayrı ücret ödemeleri karışıklığa sebebiyet verdiği için ptt şartları değiştirmiş canım

tamam canım söylediğin iyi oldu
bende duyurumu yapayım

Aaaa bi dikiş tutturamadı zaten bu ptt bn şimdi sennki için sadece kargo ödemeli gönderiyorum demi cnm sen sadece kargo ücretini ödeyeceksin

tamam canım söylediğin iyi oldu
bende duyurumu yapayım

ürününü alanlara kargo ücreti dahil gönderiliyor artık desen yeterli nasılsa aynı şey ha kapıda ayrı ücret ödemiş ha topluca vermiş tek dikkat etmen gereken pttde ücreti toplam yazmak olsun cnm çunku bazı kargo 8 tl bazısı 12 tl bazısı 4tl bazısı 6.5tl tutuyorbol satışlar olsun

Aaaa bi dikiş tutturamadı zaten bu ptt bn şimdi sennki için sadece kargo ödemeli gönderiyorum demi cnm sen sadece kargo ücretini ödeyeceksin

evet canım bugun kargonu mesela o şekil yolladım yani asıl amaç alıcı 1 kez para vericek

iyi gunlerde kullanın

kalan ürünlerime üstteki paylaşımdan ve diger sayfalardan ulaşabilirsiniz :82::122:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…