*July'nin Magazası & Özenle Hazırladığım Yeni Ürünlerime Buyrun*

selam julyy ilk sayfada bulunan siyah pantalon ve leopar taytın fiyatı birde bedenini öğrenebilirmiyim?

selam julyy ilk sayfada bulunan siyah pantalon ve leopar taytın fiyatı birde bedenini öğrenebilirmiyim?

cnm leopar tayt pantolonu bi arkadasm sormuştu haber bekliyorum sıfır kullanılmadı o 20tl diger pantolonda 10 tl olur takas düşünürmüsün kulaklıkla ?

cnm leopar tayt pantolonu bi arkadasm sormuştu haber bekliyorum sıfır kullanılmadı o 20tl diger pantolonda 10 tl olur takas düşünürmüsün kulaklıkla ?

canım o ürüne takas düşünmüyorum ama başka ürünler eklicem onlarla olabilir sayfamdan bakarsın

elvan_byz arkadasım msj sürem var buradan yazıyorum bnmde ssenin gibi ölcülerim siteye yuklediğim kotlar uyumludur ona göre seçip begenirsin istediğin kombin ceketlerle beraber uygun bşeyler yaparım canım

ayrıltılmıştır...

Son düzenleme:
canım buradaki 19-20 nolu kazak 3 düğmeli v yaka

ok cnm anladım yukarda paylaştım zaten ayırdım onuda .. dediğim gibi kotların hepsi 38 40uyumludur ona göre seçip begenirsn ilk sıradaki kot satıldı digerleri duruyor canım

canım pantolonları bulamadm koyu renk bi kot vardı onu bulamadım canım ya

hepsi bunlar canım

Son düzenleme:
canım bel 40 bazen 52 cıkıyor kotlarınla ölcüştür esneme payıda var evet 29/32 yazıyor fakat esnediği için 30 a uygundur

canım eklediğin pantolonlar arasında o pantolon yok elinde dimi o koyu renk kot satılmadı, ben 2 blazer ceketi o kotu v yakalı kazağı alıyorum hepsi son ne olur canım o kısa kollu da tereddütteyim. tam rengi nedir onun

kot duruyor canım...ok canım ön yüzü açık gri arka yüzü çok guzel bir nar çiçegi pembesi gibi bi renk salaş duruyor o bilgin olsun öle yapışan bişey değildir..yeride penye deil böle akık duran bi kumaş tarzı var onun adını bilmiyorum tiril tiril hani o şekilde :82: son fiyatı özelden sölüyorum cnm

Son düzenleme:

cnm 2 arka sayfada yeni eklediklerimde vardı onlara bak istersen topluca gelsin kargon salaş şeyler seviyorsan cok guzel salaş tunik ekledm uzun çizme falan ekledm bak iyice bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…