July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

..............................

Son düzenleme:
canım sen artık 2. konuyu açabilirsin bence. bit pazarına tek konu açmışsın. 2 den fazla açmak yasak diye bilyiorum. ama buna rağmen 3 4 konu açan üyeler görüyorum ve konular kapatılmamış

.........artık ürün eklemeyeceğim bunlar bitince yenileri ekleyeceğim konum çok uzadı yeni konuyla döneceğim bilginize......

Son düzenleme:
canım sen artık 2. konuyu açabilirsin bence. bit pazarına tek konu açmışsın. 2 den fazla açmak yasak diye bilyiorum. ama buna rağmen 3 4 konu açan üyeler görüyorum ve konular kapatılmamış

ah cnm inşallah kazene yazdm cvb bekliyorum cok yoruluyorum hergece tekrar tekrar eski sayfalardan ürün toplamaya açsam kapatılır diye açmıyorum görüorum evet belki onlarda rica uzerine açılmıştır bekliyorum o yuzden

canım bence 2.konu için sormana bile gerek yok bende de 2 konu var ben bilmediğim için arka arkaya 2-3 gün içinde açmıştım nevreste uyarmıştı sadece ama kapatmadı.

ayrıca bit pazarı bölümüyle kazen değil nevreste ilgileniyor bence ona sor satış konusuyla ilgili sorularını. valla inan takip etmeye calısıyorum senin dükkanı ama pc donuyor :)

benim de aklıma geldi gecen gün nevresteye özel mesak atmak, bu sekilde çok zor oluyo yeni ürün ekliycem valla bu yüzden elim gitmiyo farkedilmicek cünkü, güncelleme yazmak da yasakmış

Son düzenleyen: Moderatör:

bak evet ne zarar bana emegime gunah bendede kasılıyor pc nevreste sağolsun devamlı konu başlıgımı yeniliyorda her elinde kalanlara konu açan insanların konusunu direk kapattıgı için boşa yormayım kendimi diyorum. ama bir sormakta fayda var tabiki haklısın canım çok teşekkür ederim ilgine

rica ederim canım. elinde kalan ürünlerden ziyade yeni ekleyeceğin ürünler için 2. bir konu açabilirsin

rica ederim canım. elinde kalan ürünlerden ziyade yeni ekleyeceğin ürünler için 2. bir konu açabilirsin

evet bu guzel olucak msj attım bakalım ne cvb gelicek ona göre yarın hareket ederim dediğin gibi yaparım artık tşkrler

ARKAdAŞLAR ELİMdE MAX FACTOR FONdÖTEN MEVCUT TEN RENGİME UYMAdI HEdİYE GELMİŞTİ dURUYOR ÖLE ALACAK OLANLAR BANA ULAŞSN YARI YARIYA FİYATLA VERECEGİM

...........................

Son düzenleme:

.................................

Son düzenleme:

.................................

Son düzenleme:

Son düzenleme:
melekcim msj sürem var kalanlar bu sayfada birazını topladım tamamı 94. ve 95. sayfadalar oradan bakabilirsin diger sayfalardaki herşey SATILMIŞTIR.
bu ceketten bahsediyorsn sanırım duruyor 20 tl olur

jullym sende iki tane bot vardı topuklu biri nar çiçeği digeri krem rengiydii onlar satıldımı yahuu belki bu kadar ürünü alıntılarken onları unutmuşsundur diye bi umutla soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…