• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

:31: biliyorum canım yok o tarz maalesef vardı bi kadife oda satıldı alan kişinin begeni yazısını bekliyorum cunku cok gzldi :126:başkada yok zaten

hadi ya kaça sattın.japon stle için haklısın canım doğru yani 20 en son ..

takasa gitti canım hedorlando arkadasımıza :126:

hadi ya yarın bi ifadesini alim onun ders çalışıodu en son :):1:olmazsa bana satsın.bacaklarım ince diyodu benden de tayt baktı da haber vercek yarın.ona bi pant gönderdim süper ötesi bişi.cuk oturmuş

sen ona göre selvi boylusun :9: bilmemki guzel durur heralde ben kapşonlu şeleri sevmem ondan kullanmıyorum

valla şekerim türkiye standartları zaten 160 oluyo..çok uzun boylada topuklu giyemiosun ya kavak gibi oluosun.sonra kıyafet bulamıosun kısa gelio falan ..

bugün satış yapabildin mi canım işler kesattı akşam açıldı bi ara benim:1::1:

bnm hergun bişiler oluyor cok şükür canım. rekor kırdım sanırım :96:1009 cevapla kazene msj atmak farz oldu inşallah gzl sonuçlanırda herkes mutlu olur :44:

bnm hergun bişiler oluyor cok şükür canım. rekor kırdım sanırım :96:1009 cevapla kazene msj atmak farz oldu inşallah gzl sonuçlanırda herkes mutlu olur :44:

bi tane bindallı buldum mor renkte içi gümüş rengi burdakilere göre sayılı güzel denecek bindallı bence 200 den 100 e inmiş.ben burdan aldım bindallıyı 45 dk giymiş kınası kısa sürmüş arkadaşın ..kaftanı tül minik simleri var yazlık yani.ağustos sıcağında pişmeyelim bi de 40 tl ye aldım pazarlıkla çok ii oldu valla..1-2 saat giyilcek nasıl olsa

bi tane bindallı buldum mor renkte içi gümüş rengi burdakilere göre sayılı güzel denecek bindallı bence 200 den 100 e inmiş.ben burdan aldım bindallıyı 45 dk giymiş kınası kısa sürmüş arkadaşın ..kaftanı tül minik simleri var yazlık yani.ağustos sıcağında pişmeyelim bi de 40 tl ye aldım pazarlıkla çok ii oldu valla..1-2 saat giyilcek nasıl olsa

ay sen beni öldürüceksin ne güldüm ya pişmeyelim demişsin ya ona guluyorum :9: gelin olcaksın azcık pişiver :9: millet koca bulamıyo senin derdine bak :9: ölcem

ay sen beni öldürüceksin ne güldüm ya pişmeyelim demişsin ya ona guluyorum :9: gelin olcaksın azcık pişiver :9: millet koca bulamıyo senin derdine bak :9: ölcem

esra erola çıksın o zman kızım koca bulamayan ekmek elden su gölden 1-2 yıldır adamlar hala orda bi de ew açmışlar kızlara ..ne o evlenmeye mi geldin tatile mi?5 yıldızlı otel gibi valla villa ayarlamışlar kapıda güvenliği falan var:DDDpişmeyelim tabi izmirin sıcağını bilion kızamık mı çıkarcam ewleniyorz diye:DDD:1::1::1:

Son düzenleme:
esra erola çıksın o zman kızım koca bulamayan ekmek elden su gölden 1-2 yıldır adamlar hala orda bi de ew açmışlar kızlara ..ne o evlenmeye mi geldin tatile mi?5 yıldızlı otel gibi valla villa ayarlamışlar kapıda güvenliği falan var:DDDpişmeyelim tabi izmirin sıcağını bilion kızamık mı çıkarcam ewleniyorz diye:DDD:1::1::1:

:DDD :DDD :DDD sus nolur yaş geldi :9:

iyiyim iyiym tamam :d son elimizde kalan ürünleri yayınlayalımda cok geride kaldı yine sende yap sonra msj atayım inşallah kabul olur yeni konuyla tertemiz olur ürünlerimiz

sen yapta kabul ederlerse bende yapim yapmazlarsa derim julininkini yaptınız bana ne dicem:DDD

işte buyuzden yapmazlar zaten :9::9::9::9::9:

aynen öle%100 yapmicaklar ben olsaydım yapmazdım çünkü.kaçbin üye var.ürünler bittikten sonnra ancak konuyu kapatabiliosun.yada satılmadan kapatırsan açtığın yeni konuya eski ürün koymak yasak malesef.

aynen öle%100 yapmicaklar ben olsaydım yapmazdım çünkü.kaçbin üye var.ürünler bittikten sonnra ancak konuyu kapatabiliosun.yada satılmadan kapatırsan açtığın yeni konuya eski ürün koymak yasak malesef.

bende yapcam bu tarz bi site ya güzel olur ama satılan ve takas edilen ürünlerden %5 alıcam site kuralı olcak..:)).anlıorum bu site yapım işlerinden normalde...

Son düzenleme:
Back