- 21 Haziran 2013
- 3.041
- 88
- 93
ablanın boyu kaç canım
1.55 falandır heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ablanın boyu kaç canım
biliyorum canım yok o tarz maalesef vardı bi kadife oda satıldı alan kişinin begeni yazısını bekliyorum cunku cok gzldi :126:başkada yok zaten
1.55 falandır heralde
hadi ya kaça sattın.japon stle için haklısın canım doğru yani 20 en son ..
takasa gitti canım hedorlando arkadasımıza :126:
gülme kız.bodur tavuk her daim piliçtir:) bende 165 im bana nasıl olur acaba
sen ona göre selvi boylusun bilmemki guzel durur heralde ben kapşonlu şeleri sevmem ondan kullanmıyorum
sen ona göre selvi boylusun bilmemki guzel durur heralde ben kapşonlu şeleri sevmem ondan kullanmıyorum
bugün satış yapabildin mi canım işler kesattı akşam açıldı bi ara benim
bnm hergun bişiler oluyor cok şükür canım. rekor kırdım sanırım :96:1009 cevapla kazene msj atmak farz oldu inşallah gzl sonuçlanırda herkes mutlu olur :44:
bi tane bindallı buldum mor renkte içi gümüş rengi burdakilere göre sayılı güzel denecek bindallı bence 200 den 100 e inmiş.ben burdan aldım bindallıyı 45 dk giymiş kınası kısa sürmüş arkadaşın ..kaftanı tül minik simleri var yazlık yani.ağustos sıcağında pişmeyelim bi de 40 tl ye aldım pazarlıkla çok ii oldu valla..1-2 saat giyilcek nasıl olsa
ay sen beni öldürüceksin ne güldüm ya pişmeyelim demişsin ya ona guluyorum gelin olcaksın azcık pişiver millet koca bulamıyo senin derdine bak ölcem
esra erola çıksın o zman kızım koca bulamayan ekmek elden su gölden 1-2 yıldır adamlar hala orda bi de ew açmışlar kızlara ..ne o evlenmeye mi geldin tatile mi?5 yıldızlı otel gibi valla villa ayarlamışlar kapıda güvenliği falan varDDpişmeyelim tabi izmirin sıcağını bilion kızamık mı çıkarcam ewleniyorz diyeDD
DD DD DD sus nolur yaş geldi
hihihi kikiki kiki:)))
krizden çık tamam ..dünyaya dönD
iyiyim iyiym tamam :d son elimizde kalan ürünleri yayınlayalımda cok geride kaldı yine sende yap sonra msj atayım inşallah kabul olur yeni konuyla tertemiz olur ürünlerimiz
sen yapta kabul ederlerse bende yapim yapmazlarsa derim julininkini yaptınız bana ne dicemDD
işte buyuzden yapmazlar zaten
aynen öle%100 yapmicaklar ben olsaydım yapmazdım çünkü.kaçbin üye var.ürünler bittikten sonnra ancak konuyu kapatabiliosun.yada satılmadan kapatırsan açtığın yeni konuya eski ürün koymak yasak malesef.