July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

ama aşk olsun o ayakkabım bedavamı gidecek yapma nolur 25 tl koydum buraya onu derisi içi tertemiz giyemediğim için yeni yani

Şaka şekerim aaaa, hiç olur mu öyle şey. Tabii ki herşeyin hakkını vermek lazım. Özelden yazdım hesabımızı canım :)

julim elimde borda salaş yazlık bişi var ister msin ..bi tanede çok hoş şifon bişi var o da büyük bana sonbaharlık ama kıyamıorum.istersen yarın koyarım

bebegim bana özel koyma satacaksan koy canım begenmezsem boşa yormuş olmayım seni

bu arada sayfama ew eşyası aksesuar falan koydum canım bak istersne

gördum cnm takipteyim senide ama bizim ev eşyadan geçilmiyor bi ara o konuyada el atıcam açarm başka konuyla çok var inan sağol sana bol bol satışlar dilerim gönlü guzel insan

gördum cnm takipteyim senide ama bizim ev eşyadan geçilmiyor bi ara o konuyada el atıcam açarm başka konuyla çok var inan sağol sana bol bol satışlar dilerim gönlü guzel insan

tamam şekercim haberleşiriz.dekoratif şeylerin olursa bende ewime alırım:)şu sayfamdakiler bitsin de yeni konu açıcam:)

tamam şekercim haberleşiriz.dekoratif şeylerin olursa bende ewime alırım:)şu sayfamdakiler bitsin de yeni konu açıcam:)

sayfalar hiç bitmiyor.. az sonra kazene msj atıcam (bugun email im deiştirdi sağolsun sifremi unutmuştum) inşallah bişeyler dusunur su tekrar kalan urunlerle konu açmak hakkında bir sorucam konum 100 sayfa oldu ve insanlar aradıklarını bulamıyorlar artık buna üzülüyorum gelen msjlarımın cogu bu yonde ne satıldı ne kaldı anlayamıyoruz gibi inşallah guuzel bir duzenleme olur bu konuda bakalım

simdi onu soyliycektim kesinlkle urun takibi cok zor oluyor. yeni urun var mi diye her konuya tek tek bakmaktan yoruldum yeminle

....................................elimde kalan diğer ürünlerim sadece 94. 95. sayfadadır .....................

simdi onu soyliycektim kesinlkle urun takibi cok zor oluyor. yeni urun var mi diye her konuya tek tek bakmaktan yoruldum yeminle

biliyorum canım devamlı yazıyorum bende sayfa 94 95 te sadece diye gören görüyor göremeyen bakıyor arıyor satıldımı satılmadımı kalıyor öle insanlar haklısınız canım

yok canım satılmadı

fiyat düşsün bekliorum 15falan olsun alcamsiyah tayt var mı canım sende desenli falan ama komple siyah içindeki desenlerde farklı böle kadifemsi gibi lcw da gördüm geçen pant. gibi ama tayt biliosundur

Son düzenleme:
fiyat düşsün bekliorum 15falan olsun alcamsiyah tayt var mı canım sende desenli falan ama komple siyah içindeki desenlerde farklı böle kadifemsi gibi lcw da gördüm geçen pant. gibi ama tayt biliosundur

biliyorum canım yok o tarz maalesef vardı bi kadife oda satıldı alan kişinin begeni yazısını bekliyorum cunku cok gzldi :126:başkada yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…