cnm istediğin ceket tekrar satışta o siyah japon kızın uzerindeki istersen takassız alabilirsin yada son eklediğim herşeyden bak begendiğin olursa alacak kişi vazgecmiş sorunu olmuş cunku ok
tatlım kotceket ve ayakkabı var bunlarla takas düşünüyo musun.o japon ceketi beğendim. konuşurz almak isterim bedeni nedir tatlım
tatlım kotceket ve ayakkabı var bunlarla takas düşünüyo musun.o japon ceketi beğendim. konuşurz almak isterim bedeni nedir tatlım
cnm sendeki begendiğim şeyleri almıştm zaten takasa suan begendiğim bişey yok olursa yaparz zaten nakite ihtiyacım var
siyah japon kaç beden canım alıyorum onu
ARKAdAŞLAR CITCITLARIN FİYATI SAdECE 100 TL ALMAK İSTEYEN BANA ULAŞSIN HEPSİNİ VERİCEM . ALANdA GULE GULE TAKSIN GÜZELLEŞSİN (GERCEK SAÇTIR) SAÇ RENGİME UYUMSAGLAMIYORLAR ARTIK dİE YENİSİNİ ALACAGIM...
siyah japon style 36-38 bende 54 kg falan olur mu canım
O ZATEN YANdAN FERMUARLI GÖRÜNdÜĞÜ GİBİ dURUYOR dAR BİŞEY dEĞİL HER BEdENE UYUM SAGLAR dİE dUŞUNUYORUM SALAŞ dURSAdA GZL HERŞEKİLdE GZL BİŞEY
tatlım netten araştrdım 5dk engeli var özelde.bi siteye şimdi baktım kargosu ücretsiz 32 tl .ben netleştirirsem haber veririm satılmazsa. alıcısı çıkarsa hayırlı olsun
ok cnm ne gzl bak bulmuşsn ben 25tl veriyorum bnmkide kullanılmadı kargosuyla 31 tl olucak aynı fiyat yani bakar karar verirsin öptüm
Eki Görüntüle 956566 Eki Görüntüle 956578 Eki Görüntüle 956586
Eki Görüntüle 956574 Eki Görüntüle 956575 Eki Görüntüle 956576
Eki Görüntüle 956567 Eki Görüntüle 956572 Eki Görüntüle 956587
Eki Görüntüle 956569 Eki Görüntüle 956584 Eki Görüntüle 956577
Eki Görüntüle 956583 Eki Görüntüle 956585 Eki Görüntüle 956568
Eki Görüntüle 956579 Eki Görüntüle 956565
Eki Görüntüle 956573 Eki Görüntüle 956582
canım kotlardan 29 beden olanlar hangisi ve fiyatları ne
yazıyorm canım tek tek simdi ekledimdaha sabırsız
2,4,7 ye fiyat ver canım.ozman
HEPSİ AYNI FİYATTAN CNM 20 TL AdET COKLU ALIRSAN 15TL dEN VERİRİM.
beyaz iç gösterir mi ki canım ya..bu ara sıkışığm nakite ihtiyacım var tabi sen takas düşünmezsin tahminimce kotlar için..kotlara karşılık o bende beğendiğin elbiseyi verebilirdim üstünde etiketi olan.ama tabi sen ne düşünürsün bilmiyrm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?