- 21 Haziran 2013
- 3.041
- 88
- 93
karıştırdın mı ablanin dolabını bakim:)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karıştırdın mı ablanin dolabını bakim:)))
:118: kargolarım var canım hazırlayım onları ne elbise varsa eklicem begendigin olursa yollarım ama takas dusunmuyorum bilgin olsun cnm para lazım çok şey aldım batıcam yakında
![]()
![]()
tamam tatlım bakıca hepsine tek tek begendıklerıımı alıntılarım kızım bılgısayardan oyun ıstıyo sımdı ona cerıyorm ama gece kesın bakarım
tamam canım olsun güzel indirim yaparsın ama..elimde sana uygun bişiler bulursam takassız da yollarım hiç sorun değil.izmire yoksa bi kamyon eşyayla gelcem:![]()
eklicem canım suan 2 tanesini cunku 36 38 uyumlu olanları..digerleri cok kırışık ütüleyip koymak istiyorum daha sonra ve bikaç kazak falan daha ekleyecegimde L beden sana göre değil
cnm bahsettiğin kot 38 beden olmaz sana ben sana olabilecek full likralı harika bir mavi kot yuklucem simdi 40 42 beden 1 kez kullanıldı olmadı kaldı elimizdeelbiselerdende hangisini begendiysen bana tarif etmelisinki bileyim
Eki Görüntüle 955112 bu pantolon 42 44 beden canım ve likralı ve yüksel bel
Eki Görüntüle 955113 Eki Görüntüle 955114 bu kadife yumuşak esnek pantolonda 40 bedene uyumlu büyük olarak bunlar var sadece elimde
Canım lacivert kotun fiyatı nedir 42/44 beden olan
15 tl cnm annem etiketine aldanıp almış ama dar geldi etiketi 46 yazıyor kalıbı kücükmüş kaldı öle[/QUOTAnnen zevkli ve gençmiş ,ne güzel genç anne sahibisin maşallah,markasını söyler misin
15 tl cnm annem etiketine aldanıp almış ama dar geldi etiketi 46 yazıyor kalıbı kücükmüş kaldı öle[/QUOTAnnen zevkli ve gençmiş ,ne güzel genç anne sahibisin maşallah,markasını söyler misin
tşkrler cnm evet annem benden renkli giyinir bide bircok kalın triko tunik kazak annemin zaten markası LEVİVA yazıyor canım
Canım lacivert kotun fiyatı nedir 42/44 beden olan
tevecim msj süre engelim var yine öncelikle annem ona ettiğin iltifat için teşekkür ettimsjına cevap tamam o şekil olsun iyi gunlerde kullan canım pantolonunu ayakkabını
![]()
taam o zaman adresimi vereyim sana,annene sevgilerimi ve teşekkürlerimi ilet canım.
Eki Görüntüle 955277 Eki Görüntüle 955279 Eki Görüntüle 955284 Eki Görüntüle 955298 güpür dantelli nette bir magazadan alındı arka fermuar başlangıc yerinde ufak bi tül söküğü var iç astarıda beyaz oldugu için pek belli olmuyor bu yuzden15 tl 36-38no
hisasındadır 20 tl 38no
Eki Görüntüle 955282 Eki Görüntüle 955293 36-38no pamuklu kaşe kendinden deri kemerli diz hisasında sıfır ayarında 20tl
Eki Görüntüle 955276 hem elbise hem ceket kapşonlu netten almıştım 25tl veriyorum kullanılmadı
kız sen inadına mı yapıyon
bana olursa bunları da istiyom banane![]()
:114: kız odeğilde batırdım seni vallaha normalde satış yapınca mutlu oluyorum ama sen aldıgında üzülüyorum artık ben sana herşeyi toplu göndereyim en guzeli daha gönderceklerimin paketi duruyor:13: