July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

:114: kız odeğilde batırdım seni vallaha normalde satış yapınca mutlu oluyorum ama sen aldıgında üzülüyorum artık ben sana herşeyi toplu göndereyim en guzeli daha gönderceklerimin paketi duruyor :13:

canım özelden attım sana msj kapşonlu ceket kaç beden bana olur mu ki

evet canım tül elbise diz hizasındadır M beden yazıyor esniyor canım o bide işin guzeli ustu gupur ya göbek falan göstermiyo her kalıba uygun yani esnek oldugu için

bebeğim 3ürünüde alıcam eklersin diğerlerinin içine olur mu
şimdilik ödemesiz gönder konuştuğumuz gibi yapalım

bebeğim 3ürünüde alıcam eklersin diğerlerinin içine olur mu
şimdilik ödemesiz gönder konuştuğumuz gibi yapalım

tamam canım ozaman toplam beyaz daltel elbise + kahve deri kemerli elbise,(bu elbiseye bayılcaksın) + kapşonlu elbise + cıtcıtlar +leopar tayt + tek kol lacivert taşlı + lacivert ustu çizgili olan elbise + 2 ürün olan hediyem beyaz kadınlı tunikle - spor kapşonlu üst :115: MAŞALLAH CANIM HEPSİNİ GUZEL GUNLERdE GİY SANA YİNE 2 HEdİYE HARİCİ BİŞİLER ATARIM

ya üzülme ben mutlu oluyorum valla en güzel cicilerinden aldığım için
hem kendime kıyafet katkım olurken sana da katkım oluyo işte
hepsini not aldım bebeğim kısa zamanda hesabındadır bilgin olsun

ya üzülme ben mutlu oluyorum valla en güzel cicilerinden aldığım için
hem kendime kıyafet katkım olurken sana da katkım oluyo işte
hepsini not aldım bebeğim kısa zamanda hesabındadır bilgin olsun

biliyorum canımcımmm hiç süphem yok olmadıda zaten bilirsin beni en iyi sen katkılarını yerimm senin ben simdi kalanları guzel toparlayımda koyayım :122: ha bu arada kargonu ptesi yollayacagım biliyorsn saç olayı maglum

Son düzenleme:

...................... 69 - 70 kalan diğer ürünlerimdir ve satılanlar listeden çıkmıştır... :116:

Son düzenleme:
Kalmamis canm yaaaa zaen akillandim artik sayfalara sondan basliyorum bakmaya neyi begensen bitiyor yahu

bana hemencik msj atcaksın o an ben hemen ayırıcam sana birdahakine aklında olsun evt maşallah :118: bu arada bnm begendiğim bileklikleri kenarda tutta bişi olunca ekler alırım bölekargo parası falan saçma olucak

Son düzenleme:
37 no....tekrar satıştadır :116: toplamda kargo ucreti ile 25 tl vericeksiniz. :118:

Son düzenleme:
hanımlar yeni ürünlerim için ARKA SAYFAYI ve ELİMdE KALANLAR İÇİN 69... 70... SAYFALARI ZİYARET ETMEYİ UNUTMAYINIZ HERKESE İYİ GUNLER

ARKAdAŞLAR AYIRTILAN BİRCOK ŞEY GERİ SATIŞTAdIR BUNdAN SONRA AYIRIM YAPILMAYACAKTIR TEKRARdAN EKLEYECEGİM BAYANIN VAZGECTİKLERİNİ İYİ SATIŞLAR OLSUN HERKESE. BU KIYAFETLERİ BİRÇOK KİŞİ SORMUŞTU SORANLAR TEKRAR BANA GERİ dÖNEBİLİR KIZLAR

......................msj tekrarı

Son düzenleme:

......................

Son düzenleme:
julim nasılsın?ayakkabılarını beğendim takas düşünür müsün bilmem ama güzeller:)

cnm istediğin ceket tekrar satışta o siyah japon kızın uzerindeki istersen takassız alabilirsin yada son eklediğim herşeyden bak begendiğin olursa alacak kişi vazgecmiş sorunu olmuş cunku ok

juli hangi ürünlerden vazgeçildi resimleyebilir misin daha ii olur diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…