July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

kuzum sen bana bu ikisini yolla bende sana o ikisini yollıyım oldumu anlaştık mı fitmiyiz kafa kafaya mı

sana bide guzel bi takı yollarım tamamdır guzel gunlerde kullan anlaştık canım:106: hadi adreslerimizi yazalım :111:

sana bide guzel bi takı yollarım tamamdır guzel gunlerde kullan anlaştık canım:106: hadi adreslerimizi yazalım :111:

bende sana küpe yollıyayım kolye bileklik tarzı hiçbişeyim yok maalesef ama çok şirin küperlerim var hiç kullanmadıgım koleksiyonumdan adres yolluyorum tatlım

ELİMdE KALAN ÜRÜNLERİM İÇİN 69 VE 70. SAYFALARI ZİYARET EdİNİZ ..SON EKLEdİĞİM YENİ ÜRÜNLER İÇİNSE 81.

Son düzenleme:
Jully yazlıkları cıkardım yazmıssın bu kadarmı aşkolsun sana:) söyle yazlık elbıseler koysan 36 bedenım buarada

canım cok eklemek istemiyorum cunku bu konu baya bir uzadı bu kalanları tuketip yeni konuyla sıfırdan butun yazlık elbiselerim kıyafetlerimle başlıcam kış sezonunuu bu konuyla bir kapatayımda ablamınkiler sana olur 36 isen ben 38 giyiyorum cunku onunkilerden ekleme yaparım cnm

julim özele baksana tatlım 5 dk ya mı takıldın yoksa yine benim gibi

kalan ürünler için sayfa 69-70 ziyaret etmeyi unutmayın indirimsiz ürün yoktur

kalan ürünler için sayfa 69-70 ziyaret etmeyi unutmayın indirimsiz ürün yoktur

juli elnde uygun fiyatlı uzun ya da kısa şifon abiye var mı ..şifon uzun da olur...36-38 beden ama 38 olup kalıbı dar olanda olur.duruma göre.

Son düzenleme:
juli elnde uygun fiyatlı uzun ya da kısa şifon abiye var mı ..şifon uzun da olur...36-38 beden ama 38 olup kalıbı dar olanda olur.duruma göre.

yemek yiyip gelicem cnm bakayım ablamınkileri bi karıştırmam lazım öptüm

canım önü deri detaylı taytın satıldı mı ayrıca önü açık ayakabıya bayıldım kalıbı küçükse alayım ben 38 giyiyorum çünkü teşkürler ettim

canım önü deri detaylı taytın satıldı mı ayrıca önü açık ayakabıya bayıldım kalıbı küçükse alayım ben 38 giyiyorum çünkü teşkürler ettim

canım satıldı tayt .. ayakkabı hangisi önü açık var bikaç tanede o yuzden siyah deri olanı diyorsan hafif topuklu olan 38 e uyumludur bende 38 bazı ayakkabılarda 39 giyiyorum cunku cnm :109:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…