juli elinde deri ceket var mı ya da kot ceket canım.bi de yeni ürün ne zman koycaksın:)
elimde bnm hala kullandıgım bir deri ceketim var aslında bearska dan almıştım... mesela ZARA marka KIRMIZI dERİ CEKETİMde var yeni ama bunların ucretlerini ufak tutamam diye koymuyorum cunku cok paraya aldım ilgilenirsen ekleme yaparım simdi yeni ürün olarak yazlık ayakkabılar koyacagım
tşkler canım .kolay gelsin sanada
cnm kargon geldi ne cabuk geldi şaşırdım seninkini simdi götürüyorum teşekkür ederim çok. ürünlerin cok salaş değilmiş çok begendiğim siyah straplez ve kaplanlı dar geldi cok üzüldüm ablama verdimbileklik cok guzelmiş begendim severek kullanacagım moru siyah beyazıda annem kaptı bana bişicik kalmadı çok öperim
tatlım çok sewindim beğendiğine bilekliği en son aklıma geldi beğeniceğini düşündüm koydum eğer bunlar dar gelirse en azından bunu kullansın demiştim bende:)
tatlım çok sewindim beğendiğine bilekliği en son aklıma geldi beğeniceğini düşündüm koydum eğer bunlar dar gelirse en azından bunu kullansın demiştim bende:)
oy canım sağolasın tertemiz hepsi mis gibi çok sağol evde ablama anneme yaradı ne guzel işte boşa gitmedimor salaş cnm ama annem kaptı onu siyah beyazda öle oldu bana salaş salaş severim dedim ya ondan leoparlı bana tam oldu cnku ben senden kiloluyum ya az ondan kargonu verdm nonu özeline yazarım canımcım
canım çok sewindim gerçekten takı kutumda bu bilekliği görünce senin tarzın olduğunu tahmin ettim ..hiç kullanmadım onuda:))diğerleri gibi.iyi günlerde kullan canım .inş benim kargoda çabuk gelir:))bekliyorum takip noyu öptüm canm..
cnm yine msj kutun dolmş boşaltırmısın
tatlım bunun bedeni ne ben 50 kiloyum olurmu bacaklarım çok ince bol durmasını istemiyorum zaten pantolon tayt sanırım bol durursa güzel olmaz :26:
bide beyaz etek var canım cepli 5 lira yazmışsın onun bedeni nediiir
kalıbı dar ama 38 beden yazıyor etek cnm hiç giyilmedi... kadife pantolon tayt bacaga yapışıyor M beden bnm bacaklarda ciroz ama bel kalın işte bunun beli rahat olmuştu sana beli bol gelebilir
offf ya ben bu taytı istiyorum amaaaaaya bel lastikli taytın aslında olmazmı ki ne kadar bol gelebilirki sanki :44: etegin boyu yine çok mu kısa canım
kot etegin bel : 40 cm haberin olsn esnemesi yoktayt bel :34 cm esneme payı var .bencede ya olur yapışıyor cunku bacaga falan kadife pamuklu ya görsen bir avuc oluyor yumuşacık sıcacık cok severek almıştm. etegin boyu 34 cm canım öle kısacık değil normal etek boyudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?