July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

Babet , parmak arası , ayakkabı vb ürünlerim takasa açık dEĞİLdİR...

1...VOGUE MARKA BEYAZ dERİ PARMAK ARASI 38 NO : 15 TL
2...BEYAZ KETEN BABET İÇİ ÇİÇEK dESENLİ 39 NO (2 KEZ GİYİLdİ..BEYAZ OLdUGU İÇİN HAFİF TOZLANMIŞ BU YUZdEN 10TL)
3...BİLEKTEN dERİ BOT dETAYLI PARMAK ARASI 39 NO 15 TL
4...PARMAK ARASI ÖN TARAFLARI HASIR SİMLİdİR UZERİ SİYAH TAŞLARLA dÖŞELİ HAFİF YUMURTA TOPUK 10 TL

*********************** ELİMdE KALAN ÇANTALARIM ******

Son düzenleme:
dERİ CEKETLER TAKASA AÇIK dEĞİLdİR

38no ceket25 iç 15
sadece 20 tl
mngo ceket 20 tl iç 15 tl
bearshka likralı 25tl gömlek 15 tl
kadife sıfır 38 40 uyumlu esnek sadece 10 tl
mango keten içi astarlı ceket 25 tl gömlek kolyesi ile15 tl

flashsızgercek renk

BEARSHKA KOYU GRİ İÇİ LEOPAR ASTARLI dERİ CEKET 50 TL İÇ KAZAK 15 TL 38NO
BEARSHKA KOYU KIRMIZI İÇİ KIRMIZI PUANTİYELİ dERİ CEKET 2KEZ GİYİLdİ 38NO 65 TL YONCA UZUN KOLYESİ İLE

diger ürünlerim için lütfen sayfa 69.. ve ..70 ziyaret ediniz.....
HEdİYESİZ KARGO BİZdE YOK HER KOMBİNE ŞIK KOLYELER :102:

Son düzenleme:
tşkler canım .kolay gelsin sanada

cnm kargon geldi ne cabuk geldi şaşırdım seninkini simdi götürüyorum teşekkür ederim çok. ürünlerin cok salaş değilmiş çok begendiğim siyah straplez ve kaplanlı dar geldi cok üzüldüm ablama verdim bileklik cok guzelmiş begendim severek kullanacagım moru siyah beyazıda annem kaptı bana bişicik kalmadı çok öperim

Son düzenleme:

tatlım çok sewindim beğendiğine bilekliği en son aklıma geldi beğeniceğini düşündüm koydum eğer bunlar dar gelirse en azından bunu kullansın demiştim bende:)

tatlım çok sewindim beğendiğine bilekliği en son aklıma geldi beğeniceğini düşündüm koydum eğer bunlar dar gelirse en azından bunu kullansın demiştim bende:)

mor sana olur diye düşünüyodum aslında o salaş gibi.ben içinde kayboluyorum yani leoaprlı olanda bana boldu mesela:)

oy canım sağolasın tertemiz hepsi mis gibi çok sağol evde ablama anneme yaradı ne guzel işte boşa gitmedi mor salaş cnm ama annem kaptı onu siyah beyazda öle oldu bana salaş salaş severim dedim ya ondan leoparlı bana tam oldu cnku ben senden kiloluyum ya az ondan kargonu verdm nonu özeline yazarım canımcım

canım çok sewindim gerçekten takı kutumda bu bilekliği görünce senin tarzın olduğunu tahmin ettim ..hiç kullanmadım onuda:))diğerleri gibi.iyi günlerde kullan canım .inş benim kargoda çabuk gelir:))bekliyorum takip noyu öptüm canm..

cnm yine msj kutun dolmş boşaltırmısın

KALAN ÜRÜNLERİM SAdECE 69 VE 70. SAYFAdAdIR YENİLER İÇİN BİR ARKA SAYFAYA BAKINIZ :103:

tatlım bunun bedeni ne ben 50 kiloyum olurmu bacaklarım çok ince bol durmasını istemiyorum zaten pantolon tayt sanırım bol durursa güzel olmaz :26:

Eki Görüntüle 954645

bide beyaz etek var canım cepli 5 lira yazmışsın onun bedeni nediiir

kalıbı dar ama 38 beden yazıyor etek cnm hiç giyilmedi... kadife pantolon tayt bacaga yapışıyor M beden bnm bacaklarda ciroz ama bel kalın işte bunun beli rahat olmuştu sana beli bol gelebilir

kalıbı dar ama 38 beden yazıyor etek cnm hiç giyilmedi... kadife pantolon tayt bacaga yapışıyor M beden bnm bacaklarda ciroz ama bel kalın işte bunun beli rahat olmuştu sana beli bol gelebilir

offf ya ben bu taytı istiyorum amaaaaa ya bel lastikli taytın aslında olmazmı ki ne kadar bol gelebilirki sanki :44: etegin boyu yine çok mu kısa canım

offf ya ben bu taytı istiyorum amaaaaa ya bel lastikli taytın aslında olmazmı ki ne kadar bol gelebilirki sanki :44: etegin boyu yine çok mu kısa canım

kot etegin bel : 40 cm haberin olsn esnemesi yok tayt bel :34 cm esneme payı var .bencede ya olur yapışıyor cunku bacaga falan kadife pamuklu ya görsen bir avuc oluyor yumuşacık sıcacık cok severek almıştm. etegin boyu 34 cm canım öle kısacık değil normal etek boyudur

kuzum sen bana bu ikisini yolla bende sana o ikisini yollıyım oldumu anlaştık mı fitmiyiz kafa kafaya mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…