- 21 Haziran 2013
- 3.041
- 88
- 93
kotun bel basen ölçüsünühmn yazarsan sevinirim.sonra hesap için özelden görüşelim cnm...
bel 42 basen 50 51 hafif esneme payıda var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kotun bel basen ölçüsünühmn yazarsan sevinirim.sonra hesap için özelden görüşelim cnm...
bu bnm beğendiğim pantolon eminsin demi cnmm... ben genelde LTB colins YARDS giyiyorum 26 27 bdn...bel 42 basen 50 51 hafif esneme payıda var
anlamıştım sorun olduğunu .)cnm çok pardon bel 39 cm
bu bnm beğendiğim pantolon eminsin demi cnmm...
bnm belim 34 bu dar duruyor sanırım sorun var..belinde siyah kemer olan demi bu...
tmm kot puma etek alıyorum cnm... ama biraz daha bakıcam ok..
kot pantolon ..pumaaa ...etek.... j.lop pcapri.... diesel kot.... bu kadar yeter....özelden hesaplaşalım güzelim...
1...bu pantolon....Eki Görüntüle 935530 Eki Görüntüle 935531 Eki Görüntüle 935532
bunlar cnm özelden yazdıklarım...bdn ve fiyat bilgisi verir misin yanlışlık olmasın diye alıntıladım cnm...
özelden tyazamıyorum bi yandan satış yapıyorum .) bir yandan senden alıyorum ..sen yazamadım sana süre bekliyorum cnm...sen yaz bana toplamı ve oluru dönücem cnm..
Eki Görüntüle 935679
bu gri mi gri ise istemiyorum cnm grim çok var..
Eki Görüntüle 935525 Eki Görüntüle 935526 Eki Görüntüle 935527 ZARA KETEN BEYAZ dAR PAÇA S /M BEdEN
Eki Görüntüle 935529 Eki Görüntüle 935528 ABERCROMBİE GÖMLEK KEMERLİ 15 TL uzundur L beden salaş severler için M yede uyar .. (şal satılmıştır)
Eki Görüntüle 935087 Eki Görüntüle 935086 al bak buda askeriyeli bel: 36cm boy : 28 29cm buda sana özel :)
Eki Görüntüle 935033 Eki Görüntüle 935036 Eki Görüntüle 935034
3KATLI SANdIK RENK RENK
1.KAT SAG TARAFTA MAT FARLAR SOL TARAFTA SİMLİ FARLAR
2.KAT SAGA TARAFTA RUJLAR SOL TARAFTA PARLATICILAR (ben parlatıcı kullandıgım için birtek bu kısım bana göreydi )
3.PUdRALAR VE ALLIKLAR SÜNGERLERİYLE BERABER KULLANILMAdI...
UYGUN FİYATA VERİCEM SİPARİŞLERİNİZİ BEKLİYORUM
Bir önceki sayfadada yeni eklediğim giyimlere bakabilirsiniz keyifli alışverişler dilerim ::
çook teşekkür ederim bitanem sen de beğenerek kullanırsın inş çantanıEki Görüntüle 935923 Eki Görüntüle 935927 Eki Görüntüle 935925 Eki Görüntüle 935929
Canım bitanem xAyx güle güle kullann iyi gunlerde inşallah
çook teşekkür ederim bitanem sen de beğenerek kullanırsın inş çantanı
yalnız pumayı da daha önce ayırtmıştım onu da unutma julyyim